Forum Rockmetalshop
HammerFall - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: HammerFall (/thread-hammerfall)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

- Scully - 05-23-2005

na co jeszcze czekasz? idź i nakabluj adminowi Forum Epickiego na mnie.

- Robson - 05-23-2005

Scully napisał(a):na co jeszcze czekasz? idź i nakabluj adminowi Forum Epickiego na mnie.

No i po co? Co ja kabel i przedłóżacz jakiś?

aXe Rose ---> Posłuchaj sobie kawałka z nowej płyty: Knights Of The 21st Century, "śpiewa" tam także wokalista Venoma Wink

- Scully - 05-23-2005

Robson napisał(a):
Scully napisał(a):na co jeszcze czekasz? idź i nakabluj adminowi Forum Epickiego na mnie.

No cóż, inni użytkownicy nie mieli skrupułów Confusedhock: Laughing

Axe, nie słuchaj tego - ja próbowałam, ale tak przekombinowanego i spartaczonego utworu dawno nie słyszałam, chyba tylko niektóre dzieła kredek temu dorównują.

- Robson - 05-23-2005

Scully napisał(a):
Robson napisał(a):

No widzisz, ja nie z tych Wink

Scully napisał(a):Axe, nie słuchaj tego - ja próbowałam, ale tak przekombinowanego i spartaczonego utworu dawno nie słyszałam, chyba tylko niektóre dzieła kredek temu dorównują.

Czemu? Może mu się spodoba Smile

- Tomash - 05-23-2005

Cronos pare lat temu spadł ze skałki... może się trochę potłukł? Laughing (szkoda że nie ja wymyśliłem ten tekst, a J. Szurbrycht w ostatnim mysticu....)

- Scully - 05-23-2005

Robson napisał(a):
Scully napisał(a):
Robson napisał(a):

No widzisz, ja nie z tych Wink
e tam, po ostatniej czystce to forum wraz z jego czosnkowymi użykownikami napełnia mnie nieopisanym wstrętem.

A czy mu się spodoba? kto wie, ale nie liczyłabym na to Wink raczej będzie się rzucał, że Cronos zgodził się na takie przedsięwzięcie Wink

- Robson - 05-23-2005

Mnie tam podoba sie wszystko co jest związne z HF. Piosenek Venoma nie słyszalem, ale Knights Of The 21st Century bardzo mi sie podoba. Ta piosenka ma klimat Wink

- Nevermore - 05-23-2005

Robson napisał(a):Mnie tam podoba sie wszystko co jest związne z HF. Piosenek Venoma nie słyszalem, ale Knights Of The 21st Century bardzo mi sie podoba. Ta piosenka ma klimat Wink

ROTFL, nie bluźnij. :?

Posłuchaj Venom, zdejmij rozowe majteczki,rzuc chłopaka, stan sie mezczyzna. Surprised

- Robson - 05-23-2005

Nie bede słuchał Venoma, nie nosze różowych majteczek, nie mam chłopaka, jestem mężczyzna Tongue

Każdy lubi to co lubi i nie powinniśmi tego krytykować Wink

- Axel - 05-23-2005

mzoe uznacie mnie za Tongue nie oswieconego ale nigdy nie słyszalem Venoma ..... hmmma acz jestem bardzo ciekaw, i jestem otwarty na nowe zespoły od jakiej płyty rozpoczecie przygody z owym zespołem polecali by mi specjalisci ? Wink

- aXe Rose - 05-23-2005

pewnie od Black Metal - sam od tego zaczynałem i strasznie się wciągnąłem Smile

- Tomash - 05-23-2005

Wszystkie do "Eine kleine nachtmusik" włącznie

- Nevermore - 05-23-2005

Welcome to Hell, jak sie nie spodoba, to zgłoś się do mnie, to cie wyleczeSmile

- Axel - 05-23-2005

Dzieki jak przesłucham to opisze wrazenia Laughing

- hegemon88 - 05-23-2005

Robson napisał(a):Jeżeli twierdzicie iż HF jest gejowski to spójrzcie w lusterko, może stać tam jeszcze większy gej...

Twoja stara gej z lusterka.