-
uzi - 09-02-2005
Odyn napisał(a):Naga Broń(wszystkie części) i w ogóle wszystkie komedie z Leslie Nielsenem 
bodajze w Cinemie zostal Frank Drebin uznany za najwiekszego idiote z kinowych policjantow
-
Sabelle - 09-04-2005
..nie wiem czy to komedią mozna nazwać ale ostatnio ,po wielu latach, obejżałam Rodzinę Adamsów - film mojego dzieciństwa

(leprzy był czarno-biały serial co kiedyś leciał na wocie)
-
Ghost_82 - 09-09-2005
Wyścig szczurów
Killer 1, 2
Naga broń - wszystkie częsci
Americna Pie 3
-
-Rene- - 12-16-2005
'Goście Goście'(obie części)z Jeanem Reno powaliły mnie na kolana,przy niektórych tekstach płakałam ze śmiechu
-
Axel - 12-16-2005
-Rene- napisał(a):'Goście Goście'(obie części)z Jeanem Reno powaliły mnie na kolana,przy niektórych tekstach płakałam ze śmiechu 
Zgadzam sie

filmy naprawde rozwalaja na calego.
-
-Rene- - 12-16-2005
Zawsze jak usypiam na wykładach to jedno przypomnienie co lepszych scen z tego filmu stawia mnie na nogi lepiej niż mocna kawa

'Nic śmiesznego' też jest mocne,ale to już nie ten rodzaj humoru który potrafi mnie rozwalić na łopatki.Jednak 'Goście Gość' wymiatają,przynajmniej dla mnie
-
Beast King - 12-16-2005
Niedawno po raz n-ty oglądałem Blues Brothers. Cudo, krótko mówiąc.
-
Avea - 12-16-2005
"Wyścig Szczurów", "Straszny film 2" , i coś jeszcze, ale wyleciało mi z głowy.
-
Dance Of Death - 01-09-2006
hmm... Amercina Pie wszyskie z wyjątkiem wakacji bo jeszcze nie oglądałem

poza tym Griswold wraz rodzinka również wymiata, głupi głupszy, naga broń, killer 1 i 2, gliniarz z beveryhills z Aquelem

i wiele innych
-
lsieko - 01-09-2006
Dla mnie miasteczko South Park rządzi
Z pozoru głupie i wulgarne, ale daje do myślenia
-
buubi - 01-09-2006
A widział ktoś "Clerks" - "Sprzedawcy" ?? To najlepsza komedia z cyklu Jay, Cichy Bob i spółka - pozostałe: Dogma, J i CB Kontratakują czy Szczury Supermarketu przy tym wymiekają. Takiego steku bzdur (w donrym tego slowa znaczeniu) w życiu nie widzialem. Film jest z zamierzenia czarno-biały ale po prostu niszczy szare komórki sprawiając iż na koniec człowiek ledwo zyje ze smiechu.
-
Patyk - 01-10-2006
"Naked Gun"(trylogia)
"Dumb and Dumber"(ogolnie rzecz biorac komedie z Carrye'em, jeden z moich ulubionych aktorow)
"Scarry Movie"
no i oczywiscie serial "Alternatywy 4"
nic wiecej w tym momencie mi do glowy nie przychodzi
te filmy rozbawiaja mnie do lez za kazdym razem jak je ogladam
-
Helu - 01-11-2006
A i tak nic nie pobije Monty Phytona... wymiatają, ale taki humor trzeba po prostu lubić. Ostatnio też podobał mi się film pt. Dogma z którego dowiedziałm się że Jezus był czarnuchem , było 13 a nie 12 apostołów, Bóg to kobieta, a Salma Hayek to muza... świetny filmik
-
Flying Corpse - 01-11-2006
A ja chciałem wszystkim polecic "Film pod tytułem"

ściagnąc go mozna stąd :
http://15minut.prv.pl/
-
Faust - 01-13-2006
Wszystkie klasyki Monty Pythona
Seksmisja... "kobieta mnie bije..."