Forum Rockmetalshop
Death - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Death (/thread-death)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

- Przemas7 - 10-02-2006

DEATH na żywo widziałem w Spodku kilkanaście lat temu, wtedy na vocalu nie był Chuck Schuldiner .Miałem miejsce siedzące i większośc publiki gdy Death rozpoczął koncert ruszyła przez barierki(ja tez) skok na plyte z 3m, bramkarze nie dawali sobie rady dotarliśmy do sceny nie jeden z nas był poturbowany przez ochronę, ale warto było dla takiego zespołu

- Danzig - 10-02-2006

czy debile powinni mieć wstęp na ten temat ?

- Necroblood - 10-02-2006

Przemas7 napisał(a):DEATH na żywo widziałem w Spodku kilkanaście lat temu, wtedy na vocalu nie był Chuck Schuldiner .Miałem miejsce siedzące i większośc publiki gdy Death rozpoczął koncert ruszyła przez barierki(ja tez) skok na plyte z 3m, bramkarze nie dawali sobie rady dotarliśmy do sceny nie jeden z nas był poturbowany przez ochronę, ale warto było dla takiego zespołu

o kurwa, czuje się rozjebany Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad

- Przemas7 - 10-02-2006

pajace również Big Grin

- The Stig - 10-02-2006

przemas rozumiem ze postac z avatara czyli laleczka czaki wpierdoliła ci mózg...

no i wszystko sie zgadza.

The Stig napisał(a):przemas rozumiem ze postac z avatara czyli laleczka czaki wpierdoliła ci mózg...

no i wszystko sie zgadza.

<sprawdza, czy to się dzieje naprawde>

- Przemas7 - 10-02-2006

Widzę ,że jednak nie wszyscy wiedzą ,że w 1990 r w Death Chucka zastępował na vocalu Louie Carrizales z zespołu Necrovore.
Czekam na wasze texty .

- The Stig - 10-02-2006

to sie nie doczekasz.... bo a głupi jestes by je pojąc

Przemas7 napisał(a):Widzę ,że jednak nie wszyscy wiedzą ,że w 1990 r w Death Chucka zastępował na vocalu Louie Carrizales z zespołu Necrovore.
Czekam na wasze texty .

O KURWA!!!! Ale wpadka, ja pierdole Sad Sad Dobra, powiem prawde...... NIE WIEDZIAŁEM!!!
Embarrassed

- RamzeS - 10-02-2006

Przemas7 napisał(a):Widzę ,że jednak nie wszyscy wiedzą ,że w 1990 r w Death Chucka zastępował na vocalu Louie Carrizales z zespołu Necrovore.
Czekam na wasze texty .
Juz wiem.Wcześniej napisałeś:
Cytat:Miałem miejsce siedzące i większośc publiki gdy Death rozpoczął koncert ruszyła przez barierki(ja tez) skok na plyte z 3m
To oczywiste.Tobie ten skok przez barierki zaszkodził, kolego.Upadłeś na łeb i efekty tego widać po dzis dzień.

- MaFFej - 10-02-2006

Jakim cudem na koncert wpuszczono kilkumiesięcznego bachora?

- fetus - 10-07-2006

Przemas7 napisał(a):DEATH na żywo widziałem w Spodku kilkanaście lat temu, wtedy na vocalu nie był Chuck Schuldiner .Miałem miejsce siedzące i większośc publiki gdy Death rozpoczął koncert ruszyła przez barierki(ja tez) skok na plyte z 3m, bramkarze nie dawali sobie rady dotarliśmy do sceny nie jeden z nas był poturbowany przez ochronę, ale warto było dla takiego zespołu
jebane gwiazdy nie

- Rumian - 12-13-2006

Dzisiaj 13.12 - 5ta rocznica smierci Chuck'a [*] RIP

- Flying Corpse - 12-13-2006

Jest za kim płakać naprawde,wirtuoz to z niego żaden,po prostu dobrze se dobierał ekipe do nagrywania płyty Wink

- Hallvard - 12-13-2006

jakby nie patrzec zdolnosci mial wokalne przynajmniej, a jak widac wirtuozem byc nie trzeba, zeby prekursorem death metalu stac sie, za co slawa mu po trzykroc !!!