Forum Rockmetalshop
Najlepszy wokal w BM!!! - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Najlepszy wokal w BM!!! (/thread-najlepszy-wokal-w-bm)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

- McCoy - 07-30-2006

najlepsi "krzykacze" hmm...na pewno VARG ...VORPH...GHAAL....no i ku wkurwieniu innych dodam tutaj DANIEGO . mimo iz nie lubie kredek ,DANI ma swietny glos...

PS.pytanie do tych ktorzy twierdza ze kredki to nie black...-wiec co to kurwa niby jest?

- Necroblood - 07-30-2006

McCoy napisał(a):wiec co to kurwa niby jest?

najbadziewniejsza kapela ostatnich lat

- Nevermore - 07-30-2006

McCoy napisał(a):no i ku wkurwieniu innych dodam tutaj DANIEGO . mimo iz nie lubie kredek ,DANI ma swietny glos...

ależ jego wokal to w temacie o najgorszych wokalistach BM, przecież to jebany syf, trzeba byc głuchą pizdą żebny tego nie słyszec.

- McCoy - 07-30-2006

necroblood - gowniana nie gowniana , jest to BM...

nevermore - popisales sie

- Necroblood - 07-30-2006

McCoy napisał(a):necroblood - gowniana nie gowniana , jest to BM...

[Obrazek: ciezkesamobojstwokotavf8.jpg]

- The Stig - 07-30-2006

prawde mówiąc dla mnie to jeden wielki chuj czy spiewa franek czy zenek, ale sa wokalisci ktorzy sie wyróznią czymś... i z pewnoscią należy do niech Dani F. Laughing bo posiadac tak szeroki zakres tonów to dla mnie wyczyn, Shagrath - najpierw spokojny, by za chwile zaczac spiewac agresywnie tez bardzo fajnie ztonowane utwory, Mortuus - ten to za całokształt powinien dostac nobla ;>

- Rumian - 07-31-2006

McCoy napisał(a):necroblood - gowniana nie gowniana , jest to BM...
Nie jest, zapewniam Cie :]

btw. Necro cos nie widac tego obrazka lepiej go na imageshacka daj

- KISIEL - 07-31-2006

eee tam - chrzanicie bzdury. "Kredki" mają zarąbisty wokal. Naprawdę. Ta klientka z Theater Of Tragedy jest boska Laughing lol

- The Stig - 08-01-2006

Liv Kristine to nie Kredki, a Nymphetamine Tongue

- Hethell - 08-08-2006

KISIEL napisał(a):eee tam - chrzanicie bzdury. "Kredki" mają zarąbisty wokal. Naprawdę. Ta klientka z Theater Of Tragedy jest boska Laughing lol

i tak spiewa na koncertach z playbacku Wink

- Hellveto - 08-19-2006

Liv Kristine śpiewa z playbacku bywa...
Zaś najlepszy wokal ma Nergal....i juz...

- Necro Desecrator - 08-19-2006

Hellveto napisał(a):najlepszy wokal ma Nergal....i juz...

- Hellveto - 08-19-2006

O co chodzi?
Ivenhoo?

- KISIEL - 08-19-2006

Wypadałoby sprostować bo z tego co mi wiadomo to od "Satanici" zaczęli grać jakby inaczej. A topic przecie o wokalu BM...

- goofi - 08-20-2006

KISIEL napisał(a):Wypadałoby sprostować bo z tego co mi wiadomo to od "Satanici" zaczęli grać jakby inaczej. A topic przecie o wokalu BM...

masz racje od satanici nie jest to juz bm, ale przeciez moglo mu chodzic o wczesniejsze plyty, zreszta mniejsza z tym, ja nie bede sie wypowiadac w tym temacie poniewaz jesli powiem iz nergal ma najlepszy wokal to nie bedzie to obiektywne bo wyjatkowo bardzo uwielbiam behemotha Tongue Laughing

swoja droga dziwny temat