Forum Rockmetalshop
Soundtracki z gier komputerowych - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Soundtrack/Muzyka Filmowa (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-soundtrack-muzyka-filmowa)
+--- Wątek: Soundtracki z gier komputerowych (/thread-soundtracki-z-gier-komputerowych)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

- statekx - 03-26-2006

Diablo -> Tristram = piękno.

- Ghost_82 - 03-26-2006

Seria Silent Hill - a reszta niech się zaora Big Grin

- MaFFej - 03-26-2006

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):A mi sie motywy z Heroes 3 podobaja Big Grin

Piwo dla tego pana!

buubi napisał(a):Pomijam iż same gry (zwłaszcza VII, VIII, IX i X) to ścisła czołówka gier cRPG)

Nie wiem co ludzie widzą w tych "japońskich cRPGach"... przecież Fallouta nic nie pobija Wink.

- Foxhound - 04-13-2006

A co ludzie widzą w dennych grach na PC typu heroes i fallout.

Najlepszy soundtrack ma seria Silent Hill, szczególnie część druga i Metal Gear Solid

- Axel - 04-13-2006

Ech miodzio ST jest w C&C Red Alert 2 ;D a w szczegolnosci Hell march 2 Smile

- MaFFej - 04-13-2006

Foxhound napisał(a):A co ludzie widzą w dennych grach na PC typu heroes i fallout.

Moc.

- seelenleib - 04-13-2006

fallout to chyba najlepsza gra do tej pory (jak dla mnie) w heroes'ow nie gralem (moze troche w jedynke) tak ze sie nie wypowiadam, ale i tak napewno lepsze to niz silent hille.

- buubi - 04-13-2006

Foxhound napisał(a):A co ludzie widzą w dennych grach na PC typu fallout.

Taka wypowiedź świadczy o poziomie zasługującym na zaoranie.

klimat i grywalność Fallouta zaqrvia na miejscu wiekszość gier cRPG (poza chlubnymi wyjątkami typu BG, ID, FF, Gothic czy NWN)

- KubusPuchatek - 04-14-2006

Cytat:A co ludzie widzą w dennych grach na PC typu heroes i fallout.
TAKA wypowiedź świadczy o poziomie zasługującym na zaoranie ;)

Saga Heroesów - jest to gra bez wyjątku dla wszystkich, bez względu na wiek i płeć, a właściwie wszystko dzięki fantastycznej opcji "Gorących Pośladków", która pozwala grać przy jednym komputerze dużej ilości graczy. Fabuła Heroesa ( III, bo to moja ulubiona część ;)) jest iście magiczna. Prznosi nas do mistycznej Erathii, w której walczą różne nacje reprezentujące dobro i zło. Formuła gry sprawdza się nadal od prawie piętnastu lat (premiera I części). Bo seria HoMM to strategie turowe. Jednostki i bohaterowie atakują również w systemie turowym, co powoduje, że gra jest bardzo przejrzysta i okropnie grywalna. Punktów słabych nie sposób tu znaleźć - po prostu wszystko jest na swoim miejcu.
Genialna koncepcja gry, świetna fabuła, prostota co w rezultacie daje nam grę kosmicznie grywalną.

(Fragment CD ACTION (Tipsomaniak) z marca 2006)

Heroes III, spośród masy innych pozycji został uznany przez czytelników grą stulecia. Naprawdę nie dziwię się temu i nie rozumiem jak można TAKĄ grę nazwać "denną".

Nikt nie wspomniał o muzyce z Heroesa IV, a on moim zdaniem jest przecudna ;).

- buubi - 04-14-2006

Kiedyś grałem w Herosów I i II, potem zniechęciło mnie to że sequele wnosiły zbyt mało nowych rzeczy i grało się powtórke z poprzedniej części tylko w lepszej oprawie. Takie zdanie mialem po III i IV części - a pograłem tęż w nie chwile. Reasumując: szacuneczek dla serii, ale Heroesi skończyli się na II Wink

- Axel - 04-14-2006

Hirołsow ;D to tylko dwojeczke ;D ach to byly czasy, a w fallouta to po dzis dzien potrafie zagrac ;D

- Tomash - 04-14-2006

wyjde na dziada, ale "kiedyś to były gry, nie to co teraz" Laughing zresztą żaden trv amigowiec nie będzie się zachwycał pc-towymi grami Laughing

- Axel - 04-14-2006

Tomash napisał(a):wyjde na dziada, ale "kiedyś to były gry, nie to co teraz" Laughing zresztą żaden trv amigowiec nie będzie się zachwycał pc-towymi grami Laughing

Nie wyjdziesz na dziada, bo to jest prawda.

- de7th - 04-14-2006

Nie lubię Herosów, zawsze wolałem RTS'y typu Warcraft.

- seelenleib - 04-14-2006

Tomash napisał(a):"kiedyś to były gry, nie to co teraz" Laughing

http://209.120.136.195/ Smile