-
Ymir - 07-03-2005
"Alien kontra Predator"
-
Beast King - 07-03-2005
A oglądał ktoś taką angielską komedię "Hotel Paradise" (czy jakoś tak, nie pamiętam dokładnie) Film to był tak głupi i żałosny że aż niekiedy śmieszny np. gdy dwóch idiotów pracujących w hotelu (znajdującym się niedaleko elektrowni atomowej) podali gościom na kolację napromieniowane ryby
-
statekx - 07-20-2005
Dla mnie wiekszosc nowych filmow...
Mam wstret do wszystkich "matrixow" i "wladcy pierscieni"
-
Toki - 07-22-2005
Dzień Świra :!: Jak bym spotkał scenarzyste to bym go zajebał jak psa
-
Piotr - 07-22-2005
"Bezsenność" z Alem Pacino.
-
Beast King - 07-23-2005
Toki napisał(a):Dzień Świra :!: Jak bym spotkał scenarzyste to bym go zajebał jak psa 
"Dzień Świra" to jedna z najlepszych polskich komedii ostatnich lat, bluźnierco.
-
aXe Rose - 07-23-2005
Beast King napisał(a):Toki napisał(a):Dzień Świra :!: Jak bym spotkał scenarzyste to bym go zajebał jak psa 
"Dzień Świra" to jedna z najlepszych polskich komedii ostatnich lat, bluźnierco. 
Nie inaczej
-
Scully - 07-23-2005
LOTR3, może i bluźnię, ale premiera była w kinie około północy - film kończył się o 3, niewiele pamiętam to po pierwsze, a po drugie wszyscy wyli, kiedy wreszcie koniec - widocznie nudny był
-
Ymir - 07-23-2005
Cytat:LOTR3, może i bluźnię, ale premiera była w kinie około północy - film kończył się o 3, niewiele pamiętam to po pierwsze, a po drugie wszyscy wyli, kiedy wreszcie koniec - widocznie nudny był
coż, IMO film był bardzo fajny (lepszy niż np. LotR 2), ale tylko do czasu, mniej więcej 80%, kiedy była wojna z Mordorem, etc. Natomiast gdy już problem walki skończył się i rozpoczęły się elementy podsumowujące, kończące (np. Frodo i społka żegnali się za długo jak odpływali do Valinoru), które były niemiłosiernie długie, nudne, niewnoszące nic ciekawego. I dlatego pod koniec filmu zacząłem już drzemać i ogólne wrażenie nie było zbyt dobre, bo jednak w podświadomości bardzo liczy się ten ostatni moment filmu.
-
Beast King - 07-24-2005
końcówka LOTR 3 była zdecydowanie za długa, zwłaszcza jak od siedzenia w fotelu bolą plecy i tyłek, i czuje się przemożną potrzebę skoczenia do kibla. Katorga
-
Lech - 07-24-2005
Toki napisał(a):Dzień Świra :!: Jak bym spotkał scenarzyste to bym go zajebał jak psa 
Zajebac jak psa to trzeba Ciebie za te bluznierstwa

Ten film to geniusz polskiej mysli rezyserskiej ostatnich lat
-
Beast King - 07-24-2005
Kolega po prostu nie wyczuwa geniuszu zawartego tekstach w stylu: "Dżizas, kur.wa, ja pierdolę"
-
Blood - 07-24-2005
Beast King napisał(a):końcówka LOTR 3 była zdecydowanie za długa, zwłaszcza jak od siedzenia w fotelu bolą plecy i tyłek, i czuje się przemożną potrzebę skoczenia do kibla. Katorga 
No tak. Ja juz pod koniec modlilam sie o koniec

Nie moglam juz siedziec tak mnie tylek bolal. Ale zeby zaraz mowic o tym filmie w kategorii najgorszy/najzalosniejszy? Mi film sie bardzo podobal i nawet poszlam na niego drugi raz
-
maharet - 08-02-2005
naga broń, ale badziewie.
-
qsiarz - 08-02-2005
house of the dead - aaaaa zenada, na podstawie gry