-
XdkyX - 07-27-2006
kurwa romantyk zetnij pejsy bo bede zmuszony sila swojej woli wyrwac hebrajski korzen z tych stron
honor mnie rozpierdala, dawno nie mialem takiej polewy jak po raz pierwszy uslyszalem "urodzony bialym". posralem sie przy "obcym pradzie"
-
IstnyKurwaRomantyk - 07-27-2006
Posluchaj sobie BArankow Bozych
-
XdkyX - 07-27-2006
nie moge bo kupilem bluze pogo
-
Krzychun - 07-27-2006
Czuje,ze przeslanie tekstow Honor mnie przerasta.
-
KelThuz - 07-27-2006
Obowiązkiem naszym jest przywrócić ziemi blask
Demaskować każdy fałsz,by topór spadł na kark
Naszym bogiem będzie miecz,nie jesteśmy ślepi tak
By rządzili nami ci którzy zabijali nas!
-
IstnyKurwaRomantyk - 07-27-2006
nigga please
-
XdkyX - 07-28-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):nigga please
zglosz twoj post w konkursie na najdurniejszy post forom rotflmao
-
KelThuz - 07-28-2006
-
Krzychun - 07-28-2006
smieszne
-
Niklot - 07-30-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):W tym temacie najezdzaja na mnie dwie laski... z ktorych jedna jest zadeklarowana fanka Wszebąda i jego cudownej kapeli, a druga slucha Konkwisty i Honoru, uwazajac ze to kawal dobrej muzyki. No korwa paranoja, jeszcze troche a naskoczy na mnie jakas fanka Artrosis i Najtłisza
Domyślam się, iż jest to spełnienie twoich najśmielszych marzeń erotycznych iście romantyczna kurwo. Apeluje jednoczesnie do modow o podjecie jakis dzialan w celu uspokojania osobnikow pokroju ikr, ktorzy, nie majac zadnej wiedzy muzycznej, zasmiecaja tematy tylko i wyłacznie w celu wszczecia klotni.
-
IstnyKurwaRomantyk - 07-30-2006
Niklot napisał(a):Domyślam się, iż jest to spełnienie twoich najśmielszych marzeń erotycznych iście romantyczna kurwo. Apeluje jednoczesnie do modow o podjecie jakis dzialan w celu uspokojania osobnikow pokroju ikr, ktorzy, nie majac zadnej wiedzy muzycznej, zasmiecaja tematy tylko i wyłacznie w celu wszczecia klotni.
Klamot, chocbys nie wiem jak sie starala, to moich erotycznych marzen spelnic nie jestes w stanie, jednak doceniam Twoja troske. Poza tym bejbe daruj sobie przekrecanie mojego nicka.
Tak btw. to cala Twoja wiedza muzyczna jaka bylas laskawa okazac na tym forum to wypowiedzi w tematach o Honorze i Konkwiscie. Niezmiernie gratuluje szerokich muzycznych horyzontow.
Swoja droga ciekawy jestem reakcji moderatorow na Twoj apel
-
XdkyX - 07-30-2006
Niklot napisał(a):IstnyKurwaRomantyk napisał(a):W tym temacie najezdzaja na mnie dwie laski... z ktorych jedna jest zadeklarowana fanka Wszebąda i jego cudownej kapeli, a druga slucha Konkwisty i Honoru, uwazajac ze to kawal dobrej muzyki. No korwa paranoja, jeszcze troche a naskoczy na mnie jakas fanka Artrosis i Najtłisza
Domyślam się, iż jest to spełnienie twoich najśmielszych marzeń erotycznych iście romantyczna kurwo. Apeluje jednoczesnie do modow o podjecie jakis dzialan w celu uspokojania osobnikow pokroju ikr, ktorzy, nie majac zadnej wiedzy muzycznej, zasmiecaja tematy tylko i wyłacznie w celu wszczecia klotni.
biaaatch nie spinaj sie tak bo ci sie swastyka na czole wyprostuje.
jednoczesnie chcialem dodac ze ten pseudo-intelektualny styl pisania wychodzi ci chujowo.
buziaki
re; -
Terror_Craft - 01-23-2008
Podaje jeszcze raz tego linka bo tamten temat zamknięto.Opisałem to też wiec nie ma potrzeby jeszcze raz.Czekam na opinie!
http://www.szczery.com
-
Tomash - 01-23-2008
jak dla mnie ta strona prezentuje podobny poziom co "twórczość" gimnazjalistek poświęcona Riedlowi czy Morissonowi, fragment:
Cytat:I w tych najcięższych chwilach dla młodego człowieka, które często serwowało mu najbliższe otoczenie, zawsze był przy mnie wtedy zespół Honor-słowa âNie pozwól by zginął twój krajâ dodawały mi otuchy i wiary, że to, w co zaczynam wierzyć jest słuszną drogą. Każda kolejna płyta zespołu była dla mnie wielkim wydarzeniem i każda piosenka wywierała na mnie olbrzymi wpływ. âPodnieśmy sięâ stała się dla mnie swoistym hymnem niezłomności- âNie wolno nam zapomnieć że, dobro ojczyzny to najważniejsza rzecz â-te słowa wryły się we mnie bardzo głęboko i sprawiły, że mimo wielu zakrętów życiowych, rozczarowań i chwil zwątpienia, które każdy z nas przecież miewa, sprawiały, że nie wolno było mi się poddać. Jest w tych wszystkich piosenkach coś autentycznego i porywającego, co sprawia, że nawet u kogoś zupełnie nie związanego z tym środowiskiem, pojawia się chwila refleksji.
Mnie po prostu zniszczył.
-
IstnyKurwaRomantyk - 01-23-2008
wezcie mi korwa powiedzcie, jak mozna byc naziolem w polsce?