Forum Rockmetalshop
Polska scena Black i Death - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Polska scena Black i Death (/thread-polska-scena-black-i-death)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

- Nuillnac - 06-13-2005

Z polskich kapel liczy się tylko Honor, Konkwista 88, Capricornus, Thor's Hammer, Graveland, Veles, Arkona, Swastyka i Infernum. Ot co ! Reszta to tylko żydowskie popłuczyny po Mośku i Salci, którzy wyemigrowali do Izraela w 1968 roku !

CHLJEJ LITRA \o_ !

P.S

Nie robię tego złoślwie, ale Alsvartr czy inne drzewo, pisze się "stamtąd" a nie "z tamtąd". Może chciałeś tak specjalnie, ale jeśli nie to zwracam uwagę na błąd.

- Gaahl - 06-14-2005

Ja mam nowego faworyta polskiej sceny BM a mianowicie TENEBOSUS tak kapela poprostu rozpierdala szybko technicznie melodyjnie zagrany BM miazga a zeszta połaczenie Marduk i Dark Funeral mowi samo za siebie POLEAM!!!!! Big Grin

- Gaahl - 06-14-2005

Sory za bład TENEBROSUS (r mi nie wskoczyło heh)

- Alsvartr - 06-14-2005

Nuillnac napisał(a):Nie robię tego złoślwie, ale Alsvartr czy inne drzewo, pisze się "stamtąd" a nie "z tamtąd". Może chciałeś tak specjalnie, ale jeśli nie to zwracam uwagę na błąd.

ok dzięki za poprawkę.

- Nuillnac - 06-15-2005

Gaahl napisał(a):Ja mam nowego faworyta polskiej sceny BM a mianowicie TENEBOSUS tak kapela poprostu rozpierdala szybko technicznie melodyjnie zagrany BM miazga a zeszta połaczenie Marduk i Dark Funeral mowi samo za siebie POLEAM!!!!! Big Grin

Piłem z nimi. Mroczny jestem i kultowy, co ?

- LCF - 06-15-2005

Kurewsko.

- a - 06-17-2005

Nuillnac napisał(a):Z polskich kapel liczy się tylko Honor, Konkwista 88, Capricornus, Thor's Hammer, Graveland, Veles, Arkona, Swastyka i Infernum. Ot co ! Reszta to tylko żydowskie popłuczyny po Mośku i Salci, którzy wyemigrowali do Izraela w 1968 roku !

Mysteries i Lord of Evil i Mastomah tez wypierdolili do Izraela?

- Gaahl - 06-20-2005

Cytat:Piłem z nimi. Mroczny jestem i kultowy, co ?
Zazdroszcze ci kolesie z Tenebrosus wymiataja 8)

- Kuman666 - 12-14-2006

Sacrilegium - Wicher

- Danath - 01-28-2007

Zdecydowanie Behemoth...wielbicielom bluźnierstwa w ojczystym języku polecam również Mord..ze wzgledu na intensywnosc przekazu mysle ze moze zdobyc sporo zwolenników Angry

- Hallvard - 01-29-2007

A czy to nie dziala jakos tak ze koles z Mord jest polakiem , ale tworzy w Norwegii?

- raf667 - 01-29-2007

^
No,no tak jest.A koleżka jest (czy tam kiedyś się udzielał) w Anima Damnata.

- Danath - 01-29-2007

Z tego co mi wiadomo to obydwaj goście z Mord są Polakami,a jeden z nich pisywał chyba do "7 Gates"

- statekx - 01-29-2007

Danath napisał(a):jeden z nich pisywał chyba do "7 Gates"
o kuuułłłwa, toz to jest to PISMO, o ktorym tak dyskretnie mowia w p o d z i e m i u

- Danath - 01-29-2007

Bez przesady..nie takie znowu podziemie skoro dostanę je w empiku Big Grin