-
gRuchot - 10-04-2004
Sorry ze rozgrzebuje starą dyskusję, ale zajrzalem tu z ciekawosci i mnie jedna rzecz strasznie uraziła
Cytat:KoRn bez wątpienia stworzył gatunek zwany nu-metalem. To co zrobiły z nim inne zespoły to już jest inna sprawa.
GOWNO PRAWDA!!!
nie bede sie rozpisywal, sam oblukaj kiedy powstaly zespoly Machine Head i Deftones
-
Hair of the dog - 10-05-2004
korn to korn(ich gatunek to ponoc kiedys nazwany przez jednego z memberow psychodelic h/c) i deftones to deftones (chociaz oni bardziej przypominaja numetal...wiekszosc bardziej znanych kapel wlasnie gra pod nich a nie pod korn)
MH to juz inna bajka ale to numetal napewno nie jest
-
Dementor - 10-25-2004
pizg!!!to jest juz tak pojeb*** ze nie mam pojecia co jest heavy,nu ,death,czy black....nie wystarczylby podzial metal i rock?
-
Splash - 10-26-2004
i pop :>
-
Dementor - 10-26-2004
eee....to inna kategoria wagowa
-
Splash - 10-26-2004
odpowiednik nu-metalu
![Tongue Tongue](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/razz.png)
Zataczamy błędne koło
- Anonymous - 10-26-2004
nieeee już o tym było......
-
gabrysia - 10-26-2004
zamknijcie ten temat plizzz!!!
- Anonymous - 10-26-2004
a ja na koniec dodam:
Nu Metal to nie metal, to wielkie gówno :!:
-
psychosis - 10-26-2004
hmm Chciałbym sprostować.. niu-metal to muzyka ( a ze nie w guście to inna bajka), gówna to mi nieprzypomnina..:/
-
Splash - 10-26-2004
Dobra, puki mam szanse coś powiedzieć przed zamknieciem topica : Nu-Metal to SHIT !! Mój kumpel chce se kostke kupić, i naszyć na niej naszywke linkin park <lol> Nu-Metal ogarnia nasz świat. To jest PLAGA ! Zaraza ! Musimy z tym walczyć
-
Dementor - 10-26-2004
co do kostki z naszywa lp:ja JUŻ mam takiego qmpla
a co na kostce oprocz linkin park-u?niiiiiic............
![Confused Confused](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/confused.png)
hock:
-
Splash - 10-27-2004
Hehe, Slipknot i Papa Roach...
-
psychosis - 10-27-2004
jeśli mu sie podoba LP to dlaczego ma sobie nienaszyć... Ja widziałem gorsze rzeczy co do kostek... np narysowany znaczek addidasa co mnie powaliło...ale mniejsza z tym... Splasch a Ty jestes taki fucking evil devil tru satanix 666 lucyferius?? Jesli naszywać juz na kostke to najlepiej naszywke Vader'a , Morbi Angel Ironi itp a najepiej pentagram i krzyz do góry nogami z napisem "jestem dzieckiem SZATANA"...?? zeby to pokazać jaki mocny jestes ... załosne... Jesli chodzi o ilość naszywek to osobiście mnie śmieszy widok kostki która jest obszyta naszywkami 200 zespołów eght :/ brak słów na takich łosi ,ale widoczne chcą przyszpanować ze znaja tyle zespołów zeby ich kumple bardziej szanowali ,bo niewiem po chuj obszywać cały plecak..
![Smile Smile](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/smile.png)
))Ogółnie nielubie kostek wg mnie sa beznadziejne mało mieszczą i sa niewygodne...
a WY jakie macie kostki ile naszywek? , jakieś rysunki? , napisy?... pochwalcie sie nimi...
-
Hair of the dog - 10-27-2004
dla mnie numetal(czyli na pewno NIE korn i deftones) to takie samo gowno jak heavy/death/black/power metal....