Re: Power metal - Anonymous - 12-25-2004
hegemon88 napisał(a):seth napisał(a):kto slucha power metalu ... zespoly typu Nightwish, Within Temptation ...
pzdr
Nie znam, ale i tak uwazam je za pedalskie zespoly.
Zapusc Sorcerer, poczuj roznice.
dziwny jesteś: nie znasz a mówisz o czymś

hock:
z tego co wiem Sorcerer to heavy a nie power
Re: Power metal -
hegemon88 - 12-25-2004
DeMoN.|. napisał(a):z tego co wiem Sorcerer to heavy a nie power 
No i wlasnie dlatego mozna poczuc roznice.
Re: Power metal - Anonymous - 12-26-2004
hegemon88 napisał(a):DeMoN.|. napisał(a):z tego co wiem Sorcerer to heavy a nie power 
No i wlasnie dlatego mozna poczuc roznice.
ale to temat o power, nie o heavy
Re: Power metal -
hegemon88 - 12-26-2004
DeMoN napisał(a):ale to temat o power, nie o heavy
Twoja stara temat o power.
-
SatanicSyndrome - 12-26-2004
DeMoN.|. napisał(a):LCF napisał(a):Milka2 swieta ci zaszkodzily, idz troche otrzezwiej, a jak wrocisz to sklec jakiegos niedebilnego posta.
też tak myśle, to co napisałeś to nieprawda, od kiedy children of bodom grają power?? 
A co niby grają? Na pewno nie black ;]
Re: Power metal - Anonymous - 12-27-2004
hegemon88 napisał(a):DeMoN napisał(a):ale to temat o power, nie o heavy
Twoja stara temat o power.
hegemon88 nie będę się z tobą kłócił bo nie jesteś tego warty o czym świadczy twój post, a moich rodziców zostaw i nie pisz nic bo nie znasz, a żaden racjonalnie myślący człowiek nie wyzywa rodziców innych osób.
Może ciebie rodzice tego nie nauczyli albo jesteś jeszcze gnojem który sra w gacie
-
Alsvartr - 12-27-2004
SatanicSyndrome napisał(a):A co niby grają? Na pewno nie black ;]
Jeśli miałbym ich określać to Melodic Death,coś w deseń in Flames, tylko troche szybsze :? ale to moje zdanie
-
Kamil - 12-27-2004
jesli chodzi o power, to na pierwszym planie zawsze byly, sa i neda pierwsze trzy labumy Helloween- reszta ich tworczosci (czyli po odejsciu Hansena, o ile dobrze daty pamietam) jest cienka..
a oprocz to Gamma Ray, Iron Savior, Stratovarius... jest etgo troche...
a tak nawiasem... to Nightwish i Within Temptation to zespoly power metalowe?? bo tak napisal zalozyciel...
dziwne to dla mnie... ale coz, moze sie nie znam
-
pfff - 12-28-2004
wymagacie eksterminacji..
-
LCF - 12-28-2004
Power? Tez chcialbym, ale to marzenia.
-
pfff - 12-29-2004
krytycy power metalu...
slyszeli panstwo o takich kapelach jak Metal church, Seven witches, Helstar, Brainstorm?
-
Ximar A'Urwen - 12-30-2004
Eh...Ktoś rzucił hasłem ze CoB to power...jezu gdzie tam power jest...Cholera TO jest MELODIC DEATH a co do porównania go z In flames to nie zabardzo, gdyż nie nie da sie ich porwónać(takie jest moje zdanie)
-
Dżemik - 12-30-2004
Ximar A'Urwen napisał(a):Eh...Ktoś rzucił hasłem ze CoB to power...jezu gdzie tam power jest...Cholera TO jest MELODIC DEATH..
Jesli juz to melodic black.. Bo deathu nie ma tam ni krzty.. Ale za przypisanie go do power tez nikt nie ma prawa sie wkurzac..
Cytat:..a co do porównania go z In flames to nie zabardzo, gdyż nie nie da sie ich porwónać(takie jest moje zdanie
A to akurat prawda.. Obie kapele graja inny gatunek muzyki..
PS> Cans.. slyszal ktos o tym? Dobre? I co wlasciwie graja? Bo slyszalem ze to heavy.. ale obily mi sie tez o uszy opinie jakoby grali power a nawet speed.. =/
-
Alsvartr - 12-30-2004
Melodic black??Aleś przywalił z grubej rury

hock: Nie wiem gdzie ty tam widzisz te blackowe elementy ale cóż

hock:Aha i jeśli w CoB nie widzisz elementów deathu to gdzie widzisz je w In Flames?
-
Dżemik - 12-30-2004
Pseudo blekowy wokal kolego.. A pozatym nie twierdze ze to black.. Tak jak melodic death ma niewiele (albo i nic) wspolnego z deathem tak melodic black to nie kapele typu Emperor.. Zreszta.. Chyba juz gdzies to pisalem na tym forum..