Forum Rockmetalshop
Akurat, czyli poezja SKA-kana ;] - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Reggae/Ska (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-reggae-ska)
+--- Wątek: Akurat, czyli poezja SKA-kana ;] (/thread-akurat-czyli-poezja-ska-kana)

Strony: 1 2 3 4 5 6

- IstnyKurwaRomantyk - 06-29-2006

niewiele tu po mnie niewiele tu po mnie esy floresy fantasmagorie

No rzeczywiscie super zespol

- Ramone - 06-29-2006

Widziałem ich na żywo we Wrocławiu i....zespół jest świetny..Jeszcze te kvltowe teksty typu :Śpiewam , tańczę i jem pomarańcze.

- Kamael - 06-29-2006

Jak nowa płyta się prezentuje? Ktoś słuchał?

- Tuomasss - 06-29-2006

Słyszałem z niej jeden utwór i tak raczej średnio mi przypadł do gustu. Poza tym spotkałem się z opinią że gorsza jest od poprzedniczki.

- Kamael - 06-29-2006

Ja na razie znam tylko singlowe "Fantasmagorie" i coś czuję, że całość usłyszę dopiero na którymś z koncertów. Na pewno na festiwalu reggae na początku sierpnia, gdy mają wystąpić w mojej okolicy.

- Dżemik - 07-16-2006

Kamael napisał(a):Jak nowa płyta się prezentuje? Ktoś słuchał?

Ja sluchal. Faktycznie, troszke gorsza od poprzedniczki, ale jednak ponizej pewnego poziomu Akurat nie schodzi. Jesli chodzi o kompozycje, to Fantasmagorie plasuje sie chyba dokladnie pomiedzy obiema wczesniejszymi plytami [moze z malym wskazaniem na Pomarancze].

- Kamael - 08-05-2006

Wczoraj, chyba po 1,5 roku słyszałem Akurat na żywo, zagrali kilka nowych kawałków. Krótko mówiąc - dla mnie tragedia. Zupełnie się nie sprawdzają, nie porywają, nie chwytają. Kiedy je zagrali przestrzeń pod sceną robiła się dziwnie pusta, by nie było centymetra miejsca, gdy grali "Hahahaczyk", czy inne hity z "Pomarańczy". Chyba nie jestem sam w swojej opinii. Tak naprawdę z nowości podobały mi się tylko "Fantasmagorie".

Już wcześniej nie miałem ochoty słuchać nowej płyty, ale teraz tymbardziej po nią nie sięgnę.

- Pearl - 08-05-2006

Mówisz pewnie o festiwalu reggae w Gorzycach? Wink Oi, oi, oi ... Aż tak źle? ...

- Kamael - 08-06-2006

Tak, o festiwalu. Moim zdaniem źle, ale ja teraz już mało słucham takiej muzyki, może dlatego już mnie nie ruszyli.
Grają teraz jakoś dziwnie ;/.

album-fantasmagorie - nuska-happysad - 11-19-2006

słuchałam ostatnio albumu fantasmagorie i ogólnie jest ok. odpisujcie jakie macie albumy i czy wogóle ktoś na tym forum lubi happysad?

- IstnyKurwaRomantyk - 11-19-2006

przypuszczam ze watpie, nie to forum
zaraz zostaniesz zapewne zjechana

- XdkyX - 11-20-2006

kurwa nastepny pokemon albo prowokacja

- Black_Heart664 - 11-16-2007

Zespół znany mi od bardzo niedawna i w sumie tylko w kilku piosenkach.. ale za: "Lubię mówić z Tobą" oddałabym wszystko (no prawie) Smile

- Headless cadaver - 11-16-2007

Black_Heart664 napisał(a):Zespół znany mi od bardzo niedawna i w sumie tylko w kilku piosenkach.. ale za: "Lubię mówić z Tobą" oddałabym wszystko (no prawie) Smile

co znaczy "no prawie"? Big Grin

- jankier - 11-19-2007

do prostego człowieka lepsze

Headless cadaver napisał(a):co znaczy "no prawie"? Very Happy

domyśl się Wink