-
IstnyKurwaRomantyk - 06-29-2006
niewiele tu po mnie niewiele tu po mnie esy floresy fantasmagorie
No rzeczywiscie super zespol
-
Ramone - 06-29-2006
Widziałem ich na żywo we Wrocławiu i....zespół jest świetny..Jeszcze te kvltowe teksty typu :Śpiewam , tańczę i jem pomarańcze.
-
Kamael - 06-29-2006
Jak nowa płyta się prezentuje? Ktoś słuchał?
-
Tuomasss - 06-29-2006
Słyszałem z niej jeden utwór i tak raczej średnio mi przypadł do gustu. Poza tym spotkałem się z opinią że gorsza jest od poprzedniczki.
-
Kamael - 06-29-2006
Ja na razie znam tylko singlowe "Fantasmagorie" i coś czuję, że całość usłyszę dopiero na którymś z koncertów. Na pewno na festiwalu reggae na początku sierpnia, gdy mają wystąpić w mojej okolicy.
-
Dżemik - 07-16-2006
Kamael napisał(a):Jak nowa płyta się prezentuje? Ktoś słuchał?
Ja sluchal. Faktycznie, troszke gorsza od poprzedniczki, ale jednak ponizej pewnego poziomu Akurat nie schodzi. Jesli chodzi o kompozycje, to Fantasmagorie plasuje sie chyba dokladnie pomiedzy obiema wczesniejszymi plytami [moze z malym wskazaniem na Pomarancze].
-
Kamael - 08-05-2006
Wczoraj, chyba po 1,5 roku słyszałem Akurat na żywo, zagrali kilka nowych kawałków. Krótko mówiąc - dla mnie tragedia. Zupełnie się nie sprawdzają, nie porywają, nie chwytają. Kiedy je zagrali przestrzeń pod sceną robiła się dziwnie pusta, by nie było centymetra miejsca, gdy grali "Hahahaczyk", czy inne hity z "Pomarańczy". Chyba nie jestem sam w swojej opinii. Tak naprawdę z nowości podobały mi się tylko "Fantasmagorie".
Już wcześniej nie miałem ochoty słuchać nowej płyty, ale teraz tymbardziej po nią nie sięgnę.
-
Pearl - 08-05-2006
Mówisz pewnie o festiwalu reggae w Gorzycach?

Oi, oi, oi ... Aż tak źle? ...
-
Kamael - 08-06-2006
Tak, o festiwalu. Moim zdaniem źle, ale ja teraz już mało słucham takiej muzyki, może dlatego już mnie nie ruszyli.
Grają teraz jakoś dziwnie ;/.
album-fantasmagorie -
nuska-happysad - 11-19-2006
słuchałam ostatnio albumu fantasmagorie i ogólnie jest ok. odpisujcie jakie macie albumy i czy wogóle ktoś na tym forum lubi happysad?
-
IstnyKurwaRomantyk - 11-19-2006
przypuszczam ze watpie, nie to forum
zaraz zostaniesz zapewne zjechana
-
XdkyX - 11-20-2006
kurwa nastepny pokemon albo prowokacja
-
Black_Heart664 - 11-16-2007
Zespół znany mi od bardzo niedawna i w sumie tylko w kilku piosenkach.. ale za: "Lubię mówić z Tobą" oddałabym wszystko (no prawie)
-
Headless cadaver - 11-16-2007
Black_Heart664 napisał(a):Zespół znany mi od bardzo niedawna i w sumie tylko w kilku piosenkach.. ale za: "Lubię mówić z Tobą" oddałabym wszystko (no prawie) 
co znaczy "no prawie"?
-
jankier - 11-19-2007
do prostego człowieka lepsze
Headless cadaver napisał(a):co znaczy "no prawie"? Very Happy
domyśl się