Forum Rockmetalshop
Rangi userów - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Wszystko o sprawach tego forum (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-wszystko-o-sprawach-tego-forum)
+--- Dział: Forum, forum, forum... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-forum-forum-forum)
+--- Wątek: Rangi userów (/thread-rangi-user%C3%B3w)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

- psychosis - 11-10-2004

równie dobrze moga nabijać posty tak poprostu ba ktoś ma 10 postów a inni np 100... zeby ich dogonić... to samo sie dzieje bez rang...

- Skippy - 11-10-2004

psychosis napisał(a):równie dobrze moga nabijać posty tak poprostu ba ktoś ma 10 postów a inni np 100... zeby ich dogonić... to samo sie dzieje bez rang...

Oczywiśćie masz rację, tyle że rangi mogą spowodować nasilenie flood'u na forum.

- psychosis - 11-10-2004

Ja tez niewidze czemu to by miało służyć ,ale niby dlaczego nie ,mi to bez róznicy niebede płakał jak tego niebędzie i niebęde płakał jeśli bedzie... moje zdanie...

- Hagall - 11-10-2004

Będą rangi czy też nie mnie to rybka.Ja swoje propozycje co do nazewnictwa podałem wcześniej. Smile

- Valhalla - 11-10-2004

taa jestem za a nawet przeciw Smile
no moga byc, to i tak nic nie zmieni Wink

- Kalin - 11-11-2004

No więc powiedzmy ze decyzja podjęta Wink)))w ankiecie i tak prowadzi "TAK" więc zatwierdzmy propozycje rang Psychosis i jedziemy z koksem Tongue Wink))

- Deusoris - 12-19-2004

Troche czasu mineło i nie widze rang Question I will rangi Surprised

- Kalin - 12-19-2004

Zastanów się troche zanim coś napiszesz. Pomyśl, a może dojdziesz do tego czemu niema rang?....

- gannon - 12-19-2004

jejku... on mi się od początku wydawał tepy jak wyskoczył z tym avatarem, teraz to już nabieram przekonania że miałem racje Confusedhock:

- Deusoris - 12-20-2004

Kalin napisał(a):No więc powiedzmy ze decyzja podjęta Wink)))w ankiecie i tak prowadzi "TAK" więc zatwierdzmy propozycje rang Psychosis i jedziemy z koksem Tongue Wink))
pomysł jest, i większość głosujących w ankiecie odpowiedziała tak więc w czym problem Question
Cytat:on mi się od początku wydawał tepy jak wyskoczył z tym avatarem, teraz to już nabieram przekonania że miałem racje
Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad

- gannon - 12-20-2004

nie bierz tego do siebie, poprostu będziesz dla mnie jednym z wielu Big Grin

- Kalin - 12-20-2004

Cytat:pomysł jest...
Może inaczej.... Pomysł był!
niewiem czy zaóważyłeś że nie ma ilości postów??? Więc rang tym bardziej nie będzie. Zrobiono to po to by na forum zapanował większy poządek i żeby wyeliminować pisanie "na ilość". (No i w sumie się udało) Tongue
Amen...
Cytat:on mi się od początku wydawał tepy jak wyskoczył z tym avatarem, teraz to już nabieram przekonania że miałem racje
Cytat: Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
Wiem prawda boli... ale niestety, takie życie Laughing

- Deusoris - 12-20-2004

Zauważyłem, ale miała powstać taka ranga jak spamer czy jakoś tak. więc raczej nikt by nie pisał na ilość, bo wiedzał by czym to grozi więc pożądek by był. Smile ale jeżeli forum woli się cofać a nie rozwijać to trudno :?
chodziło mi tylko o to by dostac coś w zamian za zlikwidowanie ilości postów pod avatarem.

- TisH - 12-20-2004

No w morde jeza!... Jak ci tak bardzo brakuje rang i licznika postow, to sam je sobie do kazdego posta dopisuj. Humpf! Evil or Very Mad
Jakby nie bylo, na forum sie dyskutuje a nie sciga.

- Deusoris - 12-20-2004

Cytat:a po co nam forum? niech ktos zrobi stronke, walnie adresy mailowe userów i bedziemy wysylac do siebie zalaczniki pisane w Notatniku, albo lepiej... dyskutujmy przez opisy GG
zlikwidujmy forum i wyrażajmy opinie poprzez maila, wtedy nie będzie żadnych wyścigów, avatary też po nic nie służą zlikwidować, ksywa po co ona unicestwić tak będzie najlepiej. Po kiego jakiekolwiek dodatki do forum niech się przeistoczy w jedną wielką skrzynkę mailową

post 35 ranga: zrzęda(ranga specjalna)