-
van - 02-14-2005
1. Cradle of Filth - Fear of The Dark
2. Children of Bodom - The Finall Countdown
i uwaga
numer 3
Tori Amos - Smells Like Teen Spirit
8)
-
KelThuz - 02-14-2005
van napisał(a):1. Cradle of Filth - Fear of The Dark
2. Children of Bodom - The Finall Countdown
nigdy takowe nie zostaly nagrane przez powyzsze kapele, knypie
-
van - 02-14-2005
KelThuz napisał(a):nigdy takowe nie zostaly nagrane przez powyzsze kapele, knypie
to co, sam sobie je wymyśliłem ? z palca wyssałem może ? puknij się w czoło, knypie
-
gabrysia - 02-14-2005
KelThuz napisał(a):nigdy takowe nie zostaly nagrane przez powyzsze kapele, knypie
O przepraszam bardzo...Ja na kompie mam na przykład mp3 Children of Bodom "The Finall Countdown" :?
-
Tuomasss - 02-14-2005
Cradle of Filth na bank ma cover Hallowed Be Thy Name, ale o Fear of The Dark nie słyszałem. Poszukałem w dyskografiach i też nic takiego nie znalazłem.
Co do Final Countdown to obiło mi się o uszy, że coś takiego jest, ale nie mam pojęcia gdzie można zdobyć coś takiego.
-
KelThuz - 02-14-2005
gabrysia napisał(a):KelThuz napisał(a):nigdy takowe nie zostaly nagrane przez powyzsze kapele, knypie
O przepraszam bardzo...Ja na kompie mam na przykład mp3 Children of Bodom "The Finall Countdown" :?
nigdy takowy nie został nagrany przez kapelę Children of Bodom
ZOMO
-
gabrysia - 02-15-2005
Jest do cholery napisane, że Children of Bodom więc i ja tak napisałam. A poza tym nie słucham tego zespołu, więc się nie znam.
ZOMO
-
KelThuz - 02-15-2005
gabrysia napisał(a):Sam jesteś skurwiałym pedałem dupku. Chuj mnie obchodzi kto to tak na prawdę śpiewa. Jest do cholery napisane, że Children of Bodom więc i ja tak napisałam. A poza tym nie słucham tego zespołu, więc się kurwa nie znam.
to czego sie madrzysz? ja akurat wiem, kto to nagral, i nie bylo to CoB. Przez was, co tylko sciagaja mp3 i potem powtarzaja glupoty, Metal ginie.
ZOMO
-
gabrysia - 02-15-2005
KelThuz napisał(a):to czego sie kurwa madrzysz? ja akurat wiem, kto to nagral, i nie bylo to CoB, spierdalaj. Przez takich pedalow jak wy, co tylko sciagaja mp3 i potem powtarzaja glupoty, Metal ginie. Zaorac!
Nie mądrzę, tylko piszę to co widziałam. Znawca się znalazł. Dobrze, że wiesz, ale nie musisz od razu wszystkich wyzywać. Nie sądzisz?
ZOMO
-
van - 02-15-2005
KelThuz
Skoro to nie nagrał CoB to kto ? nie musisz odrazu jeździć po innych, wystarczy że powiesz to kulturalnie, a każdy przyjmie to w ten sam sposób........kurwa
-
KelThuz - 02-15-2005
Tomash napisał(a):a tak ogólnie to mnie covery w wykonaniu CoB nie przekonują, to co zrobili z "Trooperem" i "Somebody put something in my drink" to kompletna porażka
jedyny cover CoB, jaki uznaje, to IRON STEEL METAL boskiego WIZZARD. KILL!
informacja - cover The Final Countdown nagrala horda Dispatched, i nawet w tagu mp3 to pisze (przynajmniej w tym, co krazyl pare lat temu), w polu Comments, ze to Dispatched, not CoB.
Cover jest oczywiscie slaby, i nawet CoB nie nagraloby takiego slabego kawalka - przynajmniej technicznie sa sprawni...
ZOMO
-
Kamil - 02-15-2005
kredki zrobily fear, do tego nie ma dwoch zdan (w smie niezle im to wyszlo), co to children... nie wiem...
a do swych poprzednich pozycji dodaje Anthrax- Sabbath Bloody Sabbath zamieszczony na singlu I`m the Man, jakby sie ktos zaczal czepiac
-
H8ful - 02-15-2005
fear zrobił graveworm jełopy
-
van - 02-16-2005
H8ful napisał(a):fear zrobił graveworm jełopy
masz racje jełopie, graveworm też 'zrobił fear'
-
H8ful - 02-16-2005
van napisał(a):masz racje jełopie, graveworm też 'zrobił fear'
radzę zmienic program p2p albo przerzucic sie na oryginały