-
Acrid - 04-17-2005
Jezeli ktos ma ochote posluchac nowego wokaliste, to polecam strone jego poprzedniego zespolu:
http://home.arcor.de/pikband/GB/1gb.htm
Nowy KAT! -
Tomash - 05-10-2005
Na stronce KATa są dwa nowe wałki... co o nich powiecie??
-
Atreju - 05-10-2005
Zalatuje na odległość gównem :?
-
Tomash - 05-10-2005
Atreju napisał(a):Zalatuje na odległość gównem :?
No najdelikatniej mówiąc nie zgadzam się... Gdyby Kostrzewski zaśpiewał to byłoby git, tak?
-
Atreju - 05-10-2005
Nie chodzi o sam wokal. Posłuchaj brzmienia gitar i powiedz, że to nie jest nowomodne, gówniane granie zapatrzone w tak dzisiaj modne granie dla nastolatków.
-
Flying Corpse - 05-11-2005
Sorry,przepraszam za offtop,ale czy mógłby mi ktos wysłąć te mp3 na pocztę ?
Bo mi się coś ta stronka wali i nie chcą sie ściagać ;/
-
Abadon - 05-11-2005
Te mp3 są tak denne że żygać sie chce!! Muzyka jeszcze jako tako ujdzie ale wokal to......ech!!
Kto do tego dopuścił??
-
Flying Corpse - 05-11-2005
NO i ja wąłsnie cche sieprzekonać jak bardzo denne ;P
wiec jeśli ktoś moze to niech wyśle na flyingcorpse@o2.pl z góry dzięki ;]
-
LCF - 05-11-2005
To se sciagnij, czy to kvrwa takie trudne?
-
aXe Rose - 05-11-2005
Wyobraź sobie, że trudne, bo jakiś inteligent tak zamotał całą operację, że chuj... Jakby nie mogli wstawić zwyczajnego downloadu :?
-
LCF - 05-11-2005
To ze zjebali z tym majlem to wiem, ale chyba szybciej jak ci ktos poda linka? Zamiast sie bawic mejlami.
-
Dżemik - 05-11-2005
Abadon napisał(a):wokal to......ech!!
A nie mowilem?
-
Tomash - 05-11-2005
Abadon napisał(a):wokal to......ech!!
Kto do tego dopuścił??
Wokal na poziomie Kostrzewskiego(oczywiście chodzi mi o obecną formę "Romka"...)
Re: KAT -
Arcos - 05-15-2005
Naz napisał(a):Dziwie się, że nie ma tu jeszcze tematu o Kacie! Dla mnie KAT jest w czołówce najlepszych Heavy Metalowych zespołów rodem z Polski. Wraz z Ceti zajmuje u mnie pierwsze miejsce. Najlepsze płytki to wg mnie "666" i "Róże miłości najchętniej przyjmują się na grobach". Klasa sama w sobie. Co myślicie o tym zespole? Jak potoczą się losy Kata bez Romana Kostrzewskiego? Tego dowiemy się... eee...
co myślicie o Kacie?
Heh kapela no naprawde dobra "OWŚ" piękna płyta moja ulubiona i chyba najleprza w ich dokonaniu sory ale to chyba nie Heavy Metal tylko Thrash no ale kij z tym fajnie grają fajne teksty nic dodac nic ująć.

:!: :!: :!:
Re: KAT -
aXe Rose - 05-15-2005
Arcos napisał(a):sory ale to chyba nie Heavy Metal tylko Thrash
To oczywiste. Nie wiem, jakim cudem niektórym się to myli...