Forum Rockmetalshop
Co sądzicie o LP?? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Rock/Hardrock (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-rock-hardrock)
+--- Wątek: Co sądzicie o LP?? (/thread-co-s%C4%85dzicie-o-lp)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

- aXe Rose - 11-14-2004

tego faktu nic nie zmieni - nawet jakby wystąpił w duecie z Pavarottim.

- Macias - 11-14-2004

Skonczcie ten temat juz szkoda wiecej slow 8) Zajmijcie sie wkoncu porzadna muza Laughing

- Dżemik - 11-15-2004

..zwlaszcza ze nie potraficie docenic muzyka z zespolu ktorego nie lubicie.. Troche obiektywizmu by sie przydalo..

- Bucu - 11-15-2004

lp to turboshit (shit + to że idzie za pozerskimi trendami tak szybko że jest turbo Smile)

- Skippy - 11-16-2004

Bucu napisał(a):idzie za pozerskimi trendami

A co to według Ciebie są jak to nazwałeś pozerskie trendy...

- Bucu - 11-19-2004

"metal" (w cudzysłowiu) + hiphop - to są pozerskie trendy - taki gość co tego słucha uważa się za metala ale jak spotyka hipshitowca to mówi że taaak, owszem hip hopu słucham... i jak to nazwać? nie są to pozerskie trendy..? słucha po to żeby być metalem.... ale żeby nie dostawać od dresów i hiphopowców.

- Dżemik - 11-19-2004

Hmm.. a ja myslalem ze slucha LP bo mu sie najzwyczajniej w swiecie podoba..

- Skippy - 11-19-2004

Bucu napisał(a):"metal" (w cudzysłowiu) + hiphop - to są pozerskie trendy - taki gość co tego słucha uważa się za metala ale jak spotyka hipshitowca to mówi że taaak, owszem hip hopu słucham... i jak to nazwać? nie są to pozerskie trendy..? słucha po to żeby być metalem.... ale żeby nie dostawać od dresów i hiphopowców.

A jeżeli nie uważa się za 'metala' jak to nazwałeś...

- Miriam - 11-20-2004

"Metale", "skejci", "hiphopowcy" to tylko szufladki, ja to traktuję z przymróżeniem oka. Przecież i tak wszyscy jesteśmy ludźmi. A chyba to, że ktoś lubi inny rodzaj muzyki niż my nie zalicza go do niższej kategori? :/

- Rock&Metal - 11-21-2004

Linkin Park hhhhmmm kiedys byl to fajny zespół który lubiłem .. ale przez te piosneke z Jay Z czy jakos tak przestałem ich lubic.. pozdr wam metalowcy.. 8)

- Splash - 11-21-2004

Ja mam qmpla, który kupił sobie kostke i naszył naszywke Linkin Park, nosi koszulke Linkin Park, i zapytany jakiej muzyki słucha stanowczo odpowiada - "Metal!" ...

- Skippy - 11-21-2004

Splash napisał(a):Ja mam qmpla, który kupił sobie kostke i naszył naszywke Linkin Park, nosi koszulke Linkin Park, i zapytany jakiej muzyki słucha stanowczo odpowiada - "Metal!" ...

Może słucha też czegoś innego... a tak poza tym to niewielkie bo niewielkie ale elementy tzw. 'muzyki metalowej' znajdują się w twórczości opisywanego zespołu.

- psycho - 11-23-2004

LINKIN PARK 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
ale wy jesteście głupi nie mówi sie o jakimś zespole czy to metal czy nie metal bo qurwa jest tyle tego odmian że dupa boli linki jak i wiele innych kapeli pokazuje że muzyka ewolułuje i metal i jego odmiany sie zmieniaja a ci starzy konserwatywni metale z długimi włochami co ich qurwa w nocy nie widać niech przestaną szufladkować co to metal a co nie lepiej idźcie posłuchać tych swoich ulubionych starych dziatków co to kariere zaczeli w latach 80 albo nawet 70 lepiej sobie posłuchajcie tych zabytków chodzi mi o iron maiden i inne tego typu pruchna a nie tu mi kurna beda sie mądrzyć...

- aXe Rose - 11-23-2004

psycho napisał(a):LINKIN PARK 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
ale wy jesteście głupi nie mówi sie o jakimś zespole czy to metal czy nie metal bo qurwa jest tyle tego odmian że dupa boli linki jak i wiele innych kapeli pokazuje że muzyka ewolułuje i metal i jego odmiany sie zmieniaja a ci starzy konserwatywni metale z długimi włochami co ich qurwa w nocy nie widać niech przestaną szufladkować co to metal a co nie lepiej idźcie posłuchać tych swoich ulubionych starych dziatków co to kariere zaczeli w latach 80 albo nawet 70 lepiej sobie posłuchajcie tych zabytków chodzi mi o iron maiden i inne tego typu pruchna a nie tu mi kurna beda sie mądrzyć...

W tym momencie troszkę przedobrzyłeś, to że te "próchna" do tej pory maja wielbicieli, to chyba o czymś świadczy... założę się, ze za 20 lat nikt nie będzie pamiętał o twoich LP...

- psycho - 11-23-2004

aXe Rose napisał(a):
psycho napisał(a):LINKIN PARK 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

W tym momencie troszkę przedobrzyłeś, to że te "próchna" do tej pory maja wielbicieli, to chyba o czymś świadczy... założę się, ze za 20 lat nikt nie będzie pamiętał o twoich LP...
chciałbyś Laughing