-
metalux - 02-27-2005
Już niedługo nowy album SOAD będzie w sprzedaży. CIGARO, utwór który mnie się bardzo podoba jest zapowiedzią nowego albumu Messermize. Jeżeli o mnie chodzi to czekam na nowy album i koncert SOAD w Polsce. Co do koncertu to prawdopodobnie w tym roku się nie doczekamy. Jednyną nadzieją jest koncert w Berlinie 22.06.2005. Pozdrawiam wszystkich fanów dobrej muzyki tzn. fanów Korn i SOAD itp. 8)
-
...dark soul..:) - 02-27-2005
metalux napisał(a):Już niedługo nowy album SOAD będzie w sprzedaży. CIGARO, utwór który mnie się bardzo podoba jest zapowiedzią nowego albumu Messermize. Jeżeli o mnie chodzi to czekam na nowy album i koncert SOAD w Polsce. Co do koncertu to prawdopodobnie w tym roku się nie doczekamy. Jednyną nadzieją jest koncert w Berlinie 22.06.2005. Pozdrawiam wszystkich fanów dobrej muzyki tzn. fanów Korn i SOAD itp. 8)
..taaa..berlin....moje male nigdy nie doczekajace sie spelnienia marzenie...predzej ziemia w miejscu stanie niz mnie na koncert puszcza..
..takie zycie..ehh
-
metalux - 02-28-2005
Co jak co, ale moi frendzi i ja zrobimy wszystko żeby pojechać na koncert do Berlina. Gorzej z powrotem do kraju. Koncert 22.06 a 23.06 zakończenie roku szkolenego
. Im większa ekipa tym lepiej. Jakby się coś zmieniło to pisz. 8)
-
...dark soul..:) - 03-01-2005
....no wiesz z sumie wy z Koszalina do Berlina az tak daleko nie macie...ja jestem troche w gorszej sytuacji...
-
gorzka - 03-02-2005
Hyhy, koncert w moje urodzinki....
jakiż by to był cudownie piękny prezent
Ale pręczej SOAD do Słupska przyjedzie niż mnie puszczą na koncert
-
deathless - 03-02-2005
Ludzkość schodzi na psy, ponieważ nie słucha SOADu czy KORNa?
Komercja.
-
Tanatloc - 03-03-2005
dajcie jakies www albo serwer ftp z teledyskami bo niemoge sciagac z emule edonkey itp. mam neostrade i niestety ip wewnętrzne strasznie długo czekam w kolejce az zacznie mi sciagac jak ktos zna jakies www albo serwer ftp z teledyskami to bedze wdzięczny
-
Asymii - 08-10-2005
Pierwsze 2 plyty, jak dla mnie rewelacja. Chwilamim myslalam ze ideal. Jak wydali Mezerize to mialam ochote skoczyc z mostu. Zeby tak sie zeszmacic. Te nowe pisoenki to juz nie soad, jakby ktos inny je stworzyl. Komercja calkiem ich zzarla. Moim zdaniem gł wszystko przez darona. Zawsze go nie lubilam, ale w tej plycie to mnie powalil na kolana. Prawie w kazdej piosence wpieprza sie na wokal, a uwazam, ze serjej spiewa bardzo dobrze i nie potrzeba mu pomocy. W ogole czytalam gdzies , ze to daron bez zgody kolegow z kapeli, podpisal jakis kontrakt na $$$$, zeby byc bardziej popularni i nagrac wlansy solowy projekt. I dlatego pewno teraz soad slucha cala papka, ktora nigdy wczesniej o nich nie slyszala. Dla mnie sa oni teraz na straconej pozycji, kiedys bylo inaczej....
Co do korna, uwazam, ze to jeden z gorszych zespolow rockowych, metalowych czy nu-metalowych, nawet nie wiem do czego to przysadzic. Nie wnosza niczego nowego do muzyki, a wrecz przeciwnie wydaje mi sie,z e nasladuja inne swietne zespoly. Zespol, ktory stoi na czele komercyjnosci.
-
tramposh - 08-10-2005
deathless napisał(a):Ludzkość schodzi na psy, ponieważ nie słucha SOADu czy KORNa?
Komercja.
Zgadzam się z tobą całkowicie
-
Kaloff - 08-21-2005
Ja to nie wiem, ale wy to wszędzie komercję węszycie...
A System jest teraz taki "dziwny", bo jest bardziej lekki
( w porównaniu z poprzednimi albumami). A i jeszcze jedno, SOAD nigdy nie grał nu-metalu!!! Zainteresowanych zapraszam na stronke :
http://www.soad.fan.pl/
-
Nash - 08-23-2005
2 pierwsze plyty sa genialne
(Shimmy, Toxicity, Sugar, Know)
ale Mezmerize niezbyt mi sie podoba ;/ troche to zjeb****
-
dancer_btd - 08-23-2005
Cigaro jest fajne, wogole mnie tam Mezmerize się podoba
ale stare tez sa swietne ;o
-
Angel of death - 08-24-2005
Ja lubie System
Podoba mi sie Cigaro I Boom ... A ich ostatnia płyta jest zarąbista
-
Divayth - 09-30-2005
SOAD to moja milosc, wiara, religia, i co tylko moze byc....... bóstwo. Potwierdza to fakt, ze mam wszystkie ich plyty i teledyski, takze z koncertow. Uwazam jednak ze najlepiej udala im sie plytka toxicity. Najgorzej zas steal this album, ale czekam na hypnotize. Z tego co czytalem to nie zapowiada sie zle. Ją tez bede miec
-
gannon - 09-30-2005
Mam wrażenie, że masz około 15 lat. Właśnie wtedy zazwyczaj występuje chorobliwe zauroczenie tą kapelą
. Mi przeszło już spory kawął czasu temu
. Co nie znaczy, że czasami sobie nie posłucham