Forum Rockmetalshop
Satyricon - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Satyricon (/thread-satyricon)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

- Cesarzyk - 12-05-2004

A co nas kurwa obchodzą historie łożkowe zbuntowanych dzieci Laughing

- Isvind - 12-10-2004

Dziwne robicie offtopy :/

Co do Satyricona to z chęcią słucham większości ich dokonań, choć późniejszych dokonań w dużej mierze nie nazwałbym Black Metalem.

Choćby takie Meggido. Black Metal w takim samym stopniu jak MZ. 412. Surprised

- Vikernes - 03-05-2005

nie moge znalezc textow calego albumu Dark Medieval Times!! :/ tego doslownie nie ma nigdzie! moze wy macie gdzies upchane po dyskach te texty?

Satyricon - OPOL - 03-06-2005

Kultowa Norweska kapela w składzie ze świetnymi muzykami Satyrem i Frostem.Zajebista Laughing Laughing Laughing Surprised Surprised Nemesis Divina rządzi!!!!!!!!!!!!!!!!

- Nuillnac - 05-03-2005

Dzine to, bo wszystkie płyty brzmią mi chujowo, podczas gdy "Dark Medieval Times" jest nie do pobicia. Jakby to powiedział małoletni fan kredek "dostaję przy tym orgazmu", haha !

- Gaahl - 06-20-2005

Ja wole Shadowthrone

- Voronwe yth Everthrae - 06-20-2005

Do "Dark Medieval Times" mam sentyment. Bardzo lubię. Aczkolwiek sztandarowym utworem jest i będzie "Mother North".

- Wotan - 06-21-2005

Vikernes napisał(a):nie moge znalezc textow calego albumu Dark Medieval Times!! :/ tego doslownie nie ma nigdzie! moze wy macie gdzies upchane po dyskach te texty?
hehe... po prostu ich nigdzie nie ma =]
sam szukałem...
nawet na oficjalnej stronie nie umieściliWink
z resztą podobnie jak Lugburz SummoningaTongue

Co do Satyricona... pierwsze dwie płyty to jedyne płyty które trawię...
+sami-wiecie-co z 'Nemesis Diviny'

- Flying Corpse - 06-21-2005

Vikernes napisał(a):nie moge znalezc textow calego albumu Dark Medieval Times!! :/ tego doslownie nie ma nigdzie! moze wy macie gdzies upchane po dyskach te texty?
Ja mam,w ksiażeczce
Ale nie chce mi sie przepisywać Laughing

- LCF - 06-21-2005

Ja nie wiem, Nemesis divinda to gowniana plyta, wiec powiedz mi co z niej lubisz.

- MaFFej - 06-21-2005

A teraz wieść dla wszystkich tró-pagan metalowców!!! Jak nie chcecie aby skonczyło się to waszym zawałem serca nie czytajcie!!!

Satyricon (o matko! nie przejdzie mi to przez usta) współpracuje z wytwórnią eatURmusic... jakby ktoś nie wiedział prowadzi ja Daron Malakian... tak Ten z SoaD Laughing

- LCF - 06-21-2005

Moim zawalem sie nie skonczy, bo od dawna twierdze ze Satyricon to gowno (chociaz pierwsze plyty mieli niezle).
To co teraz odstawiaja to zedana, szkoda nawet tego komentowac.

- Alsvartr - 06-21-2005

MaFFej napisał(a):A teraz wieść dla wszystkich tró-pagan metalowców!!!

ku.rwa co wy macie z tymi tró-i na dodateek PAGAN metalowcami?Pojebało już do reszty?Co czytam w tym dziale posta to jakiś ciołek pisze o tró pagan metalowcach.

- LCF - 06-21-2005

Chce byc kontrowersyjny. Na sile.

- MaFFej - 06-21-2005

Jesteście zabawni... Laughing

Słuchaj LCF... spójrz na swój podpis... kto tu próbuje być na siłę kontrowersyjny, hę !!!???