Forum Rockmetalshop
Chaos from Somalia - dźwiękowy terror - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Chaos from Somalia - dźwiękowy terror (/thread-chaos-from-somalia-d%C5%BAwi%C4%99kowy-terror)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

- jankier - 04-23-2009

dobromirsite napisał(a):Jankier po co tworzyłeś nowe konto na forum?
Swoje cie nie wystarczyło? Chciałeś w ten sposób uczcić rocznice urodzin Lenina (22 kwiecień)? Jesteś żałosny czerwony pojebańcu.
myślisz, że nie mam co robić z czasem? poza tym nawet nie wiem kiedy lenin ma urodziny/imieniny, bo mam to po prostu gdzieś

- lenin139 - 04-23-2009

dobromirsite napisał(a):Jest również nauczycielką, ze szkoły mego kolegi, a wiersz napisałem na jego prośbę.

co jeszcze robisz koledze-gimnazjaliscie na jego prosbe?

- dobromirsite - 04-23-2009

jankier napisał(a):myślisz, że nie mam co robić z czasem? poza tym nawet nie wiem kiedy lenin ma urodziny/imieniny, bo mam to po prostu gdzieś

lenin/jankier?
Mam dowody że ty i on to ta sama osoba:
-posty pojawiają się mniej więcej w tym samym czasie(kilka minut różnicy)
-wspólne poruszanie tematu Katarzyny z.
-podobny ton dyskusji
-tam gdzie wypowiada się jankier to pojawia się wspomagający go lenin.

Oczywiście teraz na pewno zmienisz sposób postępowania, ale ja i tak wiem swoje. Moc Arji jest po mojej stronie! Do tego dochodzi jeszcze zmiana wpisu na KILL LIST.

lenin139 napisał(a):co jeszcze robisz koledze-gimnazjaliscie na jego prosbe?

Mój kolega chodzi do liceum o czym już debilu było wcześniej pisane.

- lenin139 - 04-23-2009

dobromirsite napisał(a):lenin/jankier? Mam dowody że ty i on to ta sama osoba

a ja dodam jeszcze jeden:
- obaj pisza na forum rms!

to jest kurwa dowod ostateczny i niepodwazalny, a ja jestem jankier, elvis, kennedy i jeszcze w dodatku janis joplin! slawa!

i przestan juz pierdolic o kumplu, nawet po stylu w jakim piszesz widac ze chodzisz najwyzej do gimnazjum. co ci zrobila ewa w.? wjebala bombe z wychowania seksualnego?

- jankier - 04-24-2009

dobromirsite napisał(a):Mam dowody że ty i on to ta sama osoba:
wow!! dowody!!
dobromirsite napisał(a):-posty pojawiają się mniej więcej w tym samym czasie(kilka minut różnicy)
równie dobrze mogę być viperkiem
dobromirsite napisał(a):-wspólne poruszanie tematu Katarzyny z.
każdy mógł to podchwycić...
dobromirsite napisał(a):-podobny ton dyskusji
jesteś kolejnym kontem viperka, kelthuza i necrodesecratora
dobromirsite napisał(a):-tam gdzie wypowiada się jankier to pojawia się wspomagający go lenin.
jestem jeszcze gannonem, a ty viperkiem i chujonoszem

o kant dupy rozjebać takie dowody

- dobromirsite - 04-24-2009

lenin139 napisał(a):i przestań już pierdolić o kumplu, nawet po stylu w jakim piszesz widac ze chodzisz najwyzej do gimnazjum.

Jestem pracownikiem IT i zaocznym studentem informatyki w Szczecinie.

jankier napisał(a):równie dobrze mogę być viperkiem

Nim na pewno nie jesteś!

jankier napisał(a):każdy mógł to podchwycić...
Tylko ty/lenin to podchwycili. A jak wytłumaczysz pisanie lenina o ewie w. chociaż usunąłem ten wiersz o niej już dobry czas temu. Lenin musiał więc być obecny na tym forum już jakiś czas.

jankier napisał(a):jesteś kolejnym kontem viperka, kelthuza i necrodesecratora

Zdecyduj się w końcu kogo, a potem pisz cokolwiek!

Jakim cudem lenin w ten sam dzień rejestracji od razu wypowiadał się w tych tematach które dotyczą mnie lub KelThuza? Poza tym wykazuje się on dużą znajomością tematu dyskusji.

Zatem to ty jankier jesteś leninem, i radziecki chuj ci dupę!!!

jankier napisał(a):o kant dupy rozjebać takie dowody

To po co się przed nimi bronisz? Aha... winny zawsze się broni!!! GIŃ!!!

- Valhalla - 04-24-2009

dobromirsite napisał(a):zaocznym studentem informatyki w Szczecinie.
a co na dziennych cie nie chcieli mozgu?

- lenin139 - 04-24-2009

dobromirsite napisał(a):Jestem pracownikiem IT i zaocznym studentem informatyki w Szczecinie.

to nie dostales sie na stacjonarna arjozofie/ekonomie austriacka?

dobromirsite napisał(a):
jankier napisał(a):równie dobrze mogę być viperkiem
Nim na pewno nie jesteś!

mozliwe natomiast ze ty owszem, mam w ogole hipoteze ze dobromir to trv hetero-aryjsko-barbarzynskie alter ego cioty viperka, kto mysli podobnie?

dobromirsite napisał(a):
jankier napisał(a):każdy mógł to podchwycić...
Tylko ty/lenin to podchwycili.

co mnie bardzo dziwi, patrzac na twoje zalosne proby wytlumaczenia tego kumplem z gimnazjum

dobromirsite napisał(a):A jak wytłumaczysz pisanie lenina o ewie w. chociaż usunąłem ten wiersz o niej już dobry czas temu. Lenin musiał więc być obecny na tym forum już jakiś czas.

a czemu kurwa on mialby tlumaczyc sie za moje posty? po drugie, co do chuja ma wspolnego to jebane forum z twoja jeszcze bardziej jebana strona? to nie moglem najpierw zobaczyc jej, a potem na podstawie kill listu wejsc na rms?

dobromirsite napisał(a):
jankier napisał(a):jesteś kolejnym kontem viperka, kelthuza i necrodesecratora
Zdecyduj się w końcu kogo, a potem pisz cokolwiek!

ok, racja, kelthuz wyglada troche inaczej, ale co do viperka i necro jestem sklonny sie zgodzic z jankierem

dobromirsite napisał(a):Jakim cudem lenin w ten sam dzień rejestracji od razu wypowiadał się w tych tematach które dotyczą mnie lub KelThuza?

bo trafil tutaj z fansite'u kelthuza?

dobromirsite napisał(a):Poza tym wykazuje się on dużą znajomością tematu dyskusji.

bo potrafi i lubi czytac posty takich matolow jak ty i removed2, dla poprawy humoru

dobromirsite napisał(a):
jankier napisał(a):o kant dupy rozjebać takie dowody
To po co się przed nimi bronisz? Aha... winny zawsze się broni!!! GIŃ!!!

co musialby zrobic zeby nie potegowac twojej paranoi?

- Removed2 - 04-24-2009

lenin139 napisał(a):mozliwe natomiast ze ty owszem, mam w ogole hipoteze ze dobromir to trv hetero-aryjsko-barbarzynskie alter ego cioty viperka, kto mysli podobnie?
Dementuje plotki tego kurwia. On jest niespełna rozumu, nie słuchajcie go.
lenin139 napisał(a):bo potrafi i lubi czytac posty takich matolow jak ty i removed2, dla poprawy humoru
No i slava!

Valhalla napisał(a):a co na dziennych cie nie chcieli mozgu?

Podczas studiów licencjackich, byłem na dziennych,a magisterskie robię zaocznie, gdyż znalazłem świetnie płatną prace w branży IT.

lenin139 napisał(a):to nie dostales sie na stacjonarna arjozofie/ekonomie austriacka?

Nie ma takich wydziałów na studiach kretynie!
No ale co gimnazjalista taki jak ty może o tym wiedzieć!

lenin139 napisał(a):am w ogole hipoteze ze dobromir to trv hetero-aryjsko-barbarzynskie alter ego cioty viperka,

Niestety źle myślisz, bo ja viperkiem nie jestem, i chuj mnie obchodzi czy mi wierzysz czy nie!

lenin139 napisał(a):co mnie bardzo dziwi, patrzac na twoje zalosne proby wytlumaczenia tego kumplem z gimnazjum

On jest z liceum, i było już o tym na forum. Znowu tego nie wiesz bo nie umiesz czytać , więc zalecam ci powrót do podstawówki(o ile tam jeszcze nie chodzisz), w celu poprawy umiejętności czytania.

lenin139 napisał(a):a czemu kurwa on miałby tłumaczyć się za moje posty?

Bo ty i on to ta sama osoba!

lenin139 napisał(a):po drugie, co do chuja ma wspolnego to jebane forum z twoja jeszcze bardziej jebana strona?

Wspólna tematyka pana Wszebąda Dębosławica vel KelThuza.

lenin139 napisał(a):to nie moglem najpierw zobaczyc jej, a potem na podstawie kill listu wejsc na rms?

Mogłeś, ale tego nie zrobiłeś bo jesteś już długo na rms pod postacią jankiera!

lenin139 napisał(a):ale co do viperka i necro jestem sklonny sie zgodzic z jankierem

A skąd ty znasz necrodestractora skoro jesteś na forum 2 dni, a on jakoś tu nie pisze?

Jankier przyznaj się w końcu że to ty!

lenin139 napisał(a):bo trafil tutaj z fansite'u kelthuza?

I akurat w dzień urodzin W. Lenina?

lenin139 napisał(a):bo potrafi i lubi czytac posty takich matolow jak ty i removed2, dla poprawy humoru

Jankier skończ tą farsę!

lenin139 napisał(a):co musialby zrobic zeby nie potegowac twojej paranoi?

A co cię to obchodzi leninie? Przecież rzekomo nie masz nic wspólnego z jankierem.

- jankier - 04-24-2009

dobromirsite napisał(a):Tylko ty/lenin to podchwycili. A jak wytłumaczysz pisanie lenina o ewie w. chociaż usunąłem ten wiersz o niej już dobry czas temu. Lenin musiał więc być obecny na tym forum już jakiś czas.
o ewie w. nawet nie wiedziałem, jakich jeszcze nauczycieli tam wrzuciłeś?

dobromirsite napisał(a):Jestem pracownikiem IT
jesteś telefonistą w tepsie?

dobromirsite napisał(a):To po co się przed nimi bronisz? Aha... winny zawsze się broni!!! GIŃ!!!
zaatakowany się bronię

dobromirsite napisał(a):Jakim cudem lenin w ten sam dzień rejestracji od razu wypowiadał się w tych tematach które dotyczą mnie lub KelThuza?
no cóż... są to jedyne tematy gdzie są posty z tego roku, poza tym rozmowa kręci się wokół jednego tematu. nabijania się z twojej strony i sposobu myślenia Smile

dobromirsite napisał(a):I akurat w dzień urodzin W. Lenina?
mnie to jakoś nie dziwi

dobromirsite napisał(a):A skąd ty znasz necrodestractora skoro jesteś na forum 2 dni, a on jakoś tu nie pisze?

Jankier przyznaj się w końcu że to ty!
lubisz wymyślać teorie spiskowe? może valhalla miała rację z tą schizofrenią?

jankier napisał(a):o ewie w. nawet nie wiedziałem, jakich jeszcze nauczycieli tam wrzuciłeś?

Dobrze wiedziałeś więc nie pierdol! A nauczycieli żadnych więcej nie było!

Cytat:jesteś telefonistą w tepsie?

Jestem programistą.

Cytat:zaatakowany się bronię

A może boisz się prawdy?

Cytat:no cóż... są to jedyne tematy gdzie są posty z tego roku, poza tym rozmowa kręci się wokół jednego tematu. nabijania się z twojej strony i sposobu myślenia

Może by zaczął pisać w tych tematach, ale dopiero za kilka dni gdy już zorientowałby się o czym głównie dyskutujemy. Ale nie kurwa zaraz po rejestracji!

jankier napisał(a):lubisz wymyślać teorie spiskowe?

A może ty nie potrafisz racjonalnie odpowiedzieć na moje wcześniejsze pytanie?

- IstnyKurwaRomantyk - 04-24-2009

ej dobromir slyszalem ze w dziecinstwie kelthuz mial na rewirze ksywe morliny, bo tyle kielbas zrobil, czy to prawda?

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):ej dobromir slyszalem ze w dziecinstwie kelthuz mial na rewirze ksywe morliny, bo tyle kielbas zrobil, czy to prawda?

Nie wiem. Skąd masz takie informacje?

- IstnyKurwaRomantyk - 04-24-2009

Jeden z kolegow, z ktorymi bylem na koloniach mieszkal w Gorkach Szczukowskich i taka wlasnie informacje mi przekazal.