Forum Rockmetalshop
Metalmania 2008 - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Koncerty/Festiwale/Zloty Fanów (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-koncerty-festiwale-zloty-fan%C3%B3w)
+--- Wątek: Metalmania 2008 (/thread-metalmania-2008)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

- Headless cadaver - 12-12-2007

Acrid napisał(a):SATYRICON
OVERKILL
...
MARDUK

Uohohohoł!

Tylko jak ja skołuję fundusz :?

- RamzeS - 12-12-2007

Tomash napisał(a):Bar Diana już się może szykować

- Axel - 12-12-2007

Pojechał bym, choćby po to by z wami flachę obalić Big Grin Zobaczę jak z kasą.

- Sobota - 12-13-2007

^ i to się nazywa pozytywne podejście ! Big Grin

Jak mała scena jeszcze zaszkoczy z dobrymi polskimi kapelami niekoniecznie z tzw mainstream (bardzo chętnie bym coś zobaczył z typowego heavy metalu pokorju witchking) to szanse i tak bardzo duże ,że się pojawie wzrastają :].

- RamzeS - 12-13-2007

Nieźle, nieźle coś czuje w moczu , że bedzie jakiś zlocik RMS przy okazji Angry

- Axel - 12-13-2007

Kurde samochodu nie mam na razie, i nie wiem czy będzie a szkoda bo było by sie gdzie kimnąć.
Najwyżej Big GrinBig GrinBig Grin
Mam nadzieje ze sie uda i coś innego nie wypadnie albo kasy zabraknie.

- Ambivalent - 12-13-2007

wal do schroniska.

- Ramone - 12-13-2007

O ile wcześniej było dupnie to po dojściu bandy Satyra i Flotsam & Jetsam to zmienia postać rzeczy.Prawdopodobnie będę.

- Valhalla - 12-13-2007

napijemy sie browara w dianie ;D debowego mocnego. Kutwa musze przyjechac Big Grin

- Acrid - 12-13-2007

kurna, jak debowe to koniecznie z zoladkowa-gorzka. ciekawe ile osob sie wykruszy, pewnie zostanie staly sklad Dianowy Mr. Green

- RamzeS - 12-13-2007

Jeszcze chwila a gotów jestem pomyślec, że niektórzy bardziej sie cieszą na tą Dianę niż na samą MM Mr. Green

- MaFFej - 12-14-2007

Kurde, dobry skład:
OVERKILL-ARTILLERY-FLOTSAM
będzie niezłe thrashowe święto! Wieść o tym, że zagrają Duńczycy z Artillery niezmiernie mnie ucieszyła. Teraz czekamy jeszcze na jakieś smakołyki na małej scenie, a może i na dużą coś jeszcze dojdzie.

Sobota napisał(a):(bardzo chętnie bym coś zobaczył z typowego heavy metalu pokorju witchking)

Wiczking grał już na minionej edycji, ale nie obraziłbym się jakby zagrali i na tej nadchodzącej.

Ramone napisał(a):O ile wcześniej było dupnie to po dojściu bandy Satyra i Flotsam & Jetsam to zmienia postać rzeczy.Prawdopodobnie będę.

A w ryło to chcesz? Wink Co z OVERKILL!?!?! Smile

- Valhalla - 12-14-2007

RamzeS napisał(a):Jeszcze chwila a gotów jestem pomyślec, że niektórzy bardziej sie cieszą na tą Dianę niż na samą MM
no ja na pewno Surprised MM to tylko liche tło ;D buahahahaha

- Przemek87 - 12-23-2007

Wątpie czy Megadeth udźwignie ciężar gwiazdy wieczoru. Historia Metalmanii pokazuje że często ci co mają być ostatnim daniem i najzajebistszym koncertem nie mogą przeskoczyć poprzeczki poprzednich wykonawców. Najbardziej to było widać w 2004, gdy WIELKĄ GWIAZDĄ na koniec miał być Soulfly (dziwny wybor swoją drogą), a tymczasem lepszy koncert dali Moonspell, Morbid Angel, a według niektórych nawet...TSA.

Myśle że Overkill będzie najlepszy

- Headless cadaver - 12-23-2007

Albo Marduk