Forum Rockmetalshop
Avril Lavigne "Best damn thing" - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: Avril Lavigne "Best damn thing" (/thread-avril-lavigne-best-damn-thing)

Strony: 1 2 3 4 5 6

- balzac - 08-02-2007

hohoho, przyszedł najbardziej srogi moderator i zaraz zjebie zabawę Laughing

- -Rene- - 08-02-2007

Axel napisał(a):Mnie jako mężczyznę kultura obowiązuje i kobiety nawet takiej jak ty nie będę mieszał z błotem.
To znaczy jakiej?

- IstnyKurwaRomantyk - 08-02-2007

warsadal napisał(a):Do tematu.

nigga please

jesli jakas fajna dyskusja sie rozwija po co przerywac w ten sposob? tym bardziej ze gdyby dyskutowac dokladnie na temat, podejrzewam ze po gora 3 postach bylyby bluzgi znowu

- Axel - 08-02-2007

-Rene- napisał(a):
Axel napisał(a):Mnie jako mężczyznę kultura obowiązuje i kobiety nawet takiej jak ty nie będę mieszał z błotem.
To znaczy jakiej?

Po twoich wypowiedziach, po odgrywaniu roli niegrzecznej dziewczyny domyśl sie jaka masz opinie tu na forum.

- -Rene- - 08-02-2007

Niegrzecznej dziewczynki? Panienki z całorocznym pmsem? Naburmuszonej małolaty? Cokolwiek nie wymyślisz, spłynie to miodem na moje kamienne serce, a potem chapnę cię za tyłek.

- Axel - 08-02-2007

No i w porządku i na tym zakończmy ta dyskusje.

- -Rene- - 08-02-2007

A ty już nie będziesz grał złego chłopca i bił młodszych od siebie. Zapowiada się sielanka.

- Axel - 08-02-2007

-Rene- napisał(a):A ty już nie będziesz grał złego chłopca i bił młodszych od siebie. Zapowiada się sielanka.
Bije tylko starszych. I przestań sie przypieprzać bo mnie nie sprowokujesz.

- -Rene- - 08-02-2007

Ostatnimi czasy nieudolnie jeździsz najpierw po Stigu, potem po jakieś dziewczynce. I tylko dlatego się przyjebałam. A może mi się nudziło?

- Wars - 08-02-2007

Do tematu, albo cały offtop zaraz poleci.

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
warsadal napisał(a):Do tematu.

nigga please

jesli jakas fajna dyskusja sie rozwija po co przerywac w ten sposob? tym bardziej ze gdyby dyskutowac dokladnie na temat, podejrzewam ze po gora 3 postach bylyby bluzgi znowu
Spierdalaj za przeproszeniem, jest temat na takie rozmowy, jest shoutbox, jest PM, jest w końcu gg i e-mail, nie musicie awanturować się tutaj, nie po to jest ten temat.

Axel, Rene- jeśli macie sobie coś jeszcze do powiedzenia, przenieście się proszę na PM.
Istny- jeśli chcesz mi odpisać- patrz wyżej.

- raf667 - 08-02-2007

ok pisze na temat

nie slucham avril bo tego nie lubie

- Axel - 08-02-2007

Znam parę piosenek, nie przekonuje mnie to. Nie trafiło to do mnie bo wg. mnie za nudne to jest. Ot taki pop-rock do posłuchania w radiu ale nic więcej.

- Ghost_82 - 08-02-2007

Nudne jak flaki z olejem i do tego beznadziejne.

- Flying Corpse - 08-02-2007

Hey hey you you i don't like your gilrfrieend <ok>

zajawkowa piosenka,a Avril w klipie ma fryzure idealnie podkreślającą jej brzydote Idea

- jankier - 08-08-2007

a mi się ta muzyka podoba w chuj Laughing Laughing Laughing