-
Jany Mare - 07-15-2006
Sorcerer wymiata.
inne kieleckie kapele nie dorastają mu do pięt.
baa...
są zakopane głęboko w sferze nieświadomości. i nie doceniają mistrzostwa. nie biorą... żadnego przykładu. oni tego nie czują, to ich największy grzech. i za mało interesuje się właściwymi brzmieniami. jednymi słowy: w Kielcach nie ma praktycznie dla kogo tworzyć. no chyba, że jest tu sfera społeczeństwa, o której nie wiem ><" aczkolwiek chętnie bym się dowiedziała^^"
wbrew wszelkiemu pojmowaniu niektórych mnie najbardziej przypadł do gustu "Discipline Of Blood".
w ogóle to z powodu swoich niedociągłości w języku obcym nie rozumiem tekstu, bo nigdy się na tym nie koncentruję. słucham muzyki i to ja chciałabym rozumieć.
wokal brzmi nieco dziwacznie. na zwrotkach odnoszę swoiste wrażenie, jakby wokalista prześcigał się z gitarą tonacyjnie. refreny są w porządku. generalnie utwór jest rozbudowany, z dobrym skutkiem. nie ma przesytu.
ale to tylko takie moje przemyślenia. nie należy ich brać na serio.
[;
-
Szyszak - 07-15-2006
Kel, to Twoja dziolcha?
-
ReTuRn - 07-15-2006
Masz jakis kompleks?
-
Jany Mare - 07-15-2006
Szyszak napisał(a):Kel, to Twoja dziolcha?
że co? jam jest jeno cicha fascynatka twórczości Sorcerera. i w ogóle proszę mi takich dywagacji nie uprawiać.
-
Zakk Wylde - 07-26-2006
hehe kapelka z mojego kochanego miasta

gracie ok ale reputacja sorcerera to porazka
-
IstnyKurwaRomantyk - 07-26-2006
ReTuRn napisał(a):Masz jakis kompleks?
Nie dnosisz wrazenia ze troche za czesto uzywasz tego slowa? Czemu wg Ciebie tak duzo ludzi ma kompleksy wzgledem Kelthuza?
-
Jany Mare - 07-26-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):ReTuRn napisał(a):Masz jakis kompleks?
Nie dnosisz wrazenia ze troche za czesto uzywasz tego slowa? Czemu wg Ciebie tak duzo ludzi ma kompleksy wzgledem Kelthuza?
i na pewno Ty również do nich należysz.
-
KelThuz - 07-26-2006
Zakk Wylde napisał(a):gracie ok ale reputacja sorcerera to porazka
opowiedz o tym ze szczegółami.
dla mnie reputacja Kielc to porazka, tak swoją drogą
-
IstnyKurwaRomantyk - 07-26-2006
Jany Mare napisał(a):i na pewno Ty również do nich należysz.
Podaj mi konkretne argumenty na podstawie ktorych wysnuwasz takie wnioski
-
Necro Desecrator - 07-27-2006
KelThuz napisał(a):dla mnie reputacja Kielc to porazka, tak swoją drogą
Ludzie we wsi powiadają ,ze się w tych Kielcach straszny bandytyzm szerzy...Prawda li to?
-
KelThuz - 07-27-2006
Necro Desecrator napisał(a):KelThuz napisał(a):dla mnie reputacja Kielc to porazka, tak swoją drogą
Ludzie we wsi powiadają ,ze się w tych Kielcach straszny bandytyzm szerzy...Prawda li to?
jakiego typu bandytyzm? kindermetale wyłudzający kasę na wino w parku? tak to wszędzie jest
-
Necro Desecrator - 07-27-2006
KelThuz napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):KelThuz napisał(a):dla mnie reputacja Kielc to porazka, tak swoją drogą
jakiego typu bandytyzm? kindermetale wyłudzający kasę na wino w parku? tak to wszędzie jest 
Aha,no bo tutaj w Olsztynie, to z tego co sie orientuję, panuje powszechne przekonanie ,iz ,,Kielce to obok Wawy najbardziej niebezpieczne miasto w Polsce".Nie wiem skad to się wzięło...
-
franek - 07-27-2006
to pewnie przez liroya
-
KelThuz - 07-27-2006
Necro Desecrator napisał(a):Aha,no bo tutaj w Olsztynie, to z tego co sie orientuję, panuje powszechne przekonanie ,iz ,,Kielce to obok Wawy najbardziej niebezpieczne miasto w Polsce".Nie wiem skad to się wzięło...
ja też nie wiem, Kielce jest tak małe, że potencjalni bandyci nie mają się gdzie ukryć

Hmm, chyba że ten bandytyzm dotyka tylko obcych - niewykluczone iż tak jest.
-
Flame - 08-30-2006
Jak normalnie nie trawie hejwi, to np. kawalek War Sower podoba mi sie