Forum Rockmetalshop
SORCERER - War Sower (promo 2006) - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: SORCERER - War Sower (promo 2006) (/thread-sorcerer-war-sower-promo-2006)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

- Jany Mare - 07-15-2006

Sorcerer wymiata.
inne kieleckie kapele nie dorastają mu do pięt.
baa...
są zakopane głęboko w sferze nieświadomości. i nie doceniają mistrzostwa. nie biorą... żadnego przykładu. oni tego nie czują, to ich największy grzech. i za mało interesuje się właściwymi brzmieniami. jednymi słowy: w Kielcach nie ma praktycznie dla kogo tworzyć. no chyba, że jest tu sfera społeczeństwa, o której nie wiem ><" aczkolwiek chętnie bym się dowiedziała^^"

wbrew wszelkiemu pojmowaniu niektórych mnie najbardziej przypadł do gustu "Discipline Of Blood".
w ogóle to z powodu swoich niedociągłości w języku obcym nie rozumiem tekstu, bo nigdy się na tym nie koncentruję. słucham muzyki i to ja chciałabym rozumieć.

wokal brzmi nieco dziwacznie. na zwrotkach odnoszę swoiste wrażenie, jakby wokalista prześcigał się z gitarą tonacyjnie. refreny są w porządku. generalnie utwór jest rozbudowany, z dobrym skutkiem. nie ma przesytu.

ale to tylko takie moje przemyślenia. nie należy ich brać na serio.

[;

- Szyszak - 07-15-2006

Kel, to Twoja dziolcha?

- ReTuRn - 07-15-2006

Masz jakis kompleks?

- Jany Mare - 07-15-2006

Szyszak napisał(a):Kel, to Twoja dziolcha?

że co? jam jest jeno cicha fascynatka twórczości Sorcerera. i w ogóle proszę mi takich dywagacji nie uprawiać.

- Zakk Wylde - 07-26-2006

hehe kapelka z mojego kochanego miasta Smile
gracie ok ale reputacja sorcerera to porazkaBig Grin

- IstnyKurwaRomantyk - 07-26-2006

ReTuRn napisał(a):Masz jakis kompleks?

Nie dnosisz wrazenia ze troche za czesto uzywasz tego slowa? Czemu wg Ciebie tak duzo ludzi ma kompleksy wzgledem Kelthuza?

- Jany Mare - 07-26-2006

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
ReTuRn napisał(a):Masz jakis kompleks?

Nie dnosisz wrazenia ze troche za czesto uzywasz tego slowa? Czemu wg Ciebie tak duzo ludzi ma kompleksy wzgledem Kelthuza?

i na pewno Ty również do nich należysz.

- KelThuz - 07-26-2006

Zakk Wylde napisał(a):gracie ok ale reputacja sorcerera to porazkaBig Grin

opowiedz o tym ze szczegółami.
dla mnie reputacja Kielc to porazka, tak swoją drogą

- IstnyKurwaRomantyk - 07-26-2006

Jany Mare napisał(a):i na pewno Ty również do nich należysz.

Podaj mi konkretne argumenty na podstawie ktorych wysnuwasz takie wnioski

- Necro Desecrator - 07-27-2006

KelThuz napisał(a):dla mnie reputacja Kielc to porazka, tak swoją drogą

Ludzie we wsi powiadają ,ze się w tych Kielcach straszny bandytyzm szerzy...Prawda li to?

- KelThuz - 07-27-2006

Necro Desecrator napisał(a):

Ludzie we wsi powiadają ,ze się w tych Kielcach straszny bandytyzm szerzy...Prawda li to?

jakiego typu bandytyzm? kindermetale wyłudzający kasę na wino w parku? tak to wszędzie jest Big Grin

- Necro Desecrator - 07-27-2006

KelThuz napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):

jakiego typu bandytyzm? kindermetale wyłudzający kasę na wino w parku? tak to wszędzie jest Big Grin

Aha,no bo tutaj w Olsztynie, to z tego co sie orientuję, panuje powszechne przekonanie ,iz ,,Kielce to obok Wawy najbardziej niebezpieczne miasto w Polsce".Nie wiem skad to się wzięło...

- franek - 07-27-2006

to pewnie przez liroya Wink

- KelThuz - 07-27-2006

Necro Desecrator napisał(a):Aha,no bo tutaj w Olsztynie, to z tego co sie orientuję, panuje powszechne przekonanie ,iz ,,Kielce to obok Wawy najbardziej niebezpieczne miasto w Polsce".Nie wiem skad to się wzięło...

ja też nie wiem, Kielce jest tak małe, że potencjalni bandyci nie mają się gdzie ukryć Laughing
Hmm, chyba że ten bandytyzm dotyka tylko obcych - niewykluczone iż tak jest.

- Flame - 08-30-2006

Jak normalnie nie trawie hejwi, to np. kawalek War Sower podoba mi sie Wink