Re: SZCZERZE ?? -
Alsvartr - 03-25-2005
QuicXerfer napisał(a):Mam lat 15(rocznikowo)
To chyba w ty wieku powinieneś się zastanowć na sensem pytania:
QuicXerfer napisał(a):JAk Nie można lubić Vadera piękno samo w sobie (tak samo jak Behemoth i Acid Drinkers)
-
LCF - 03-30-2005
A za co można Vadera nie lubić?
Za profesionalizm?
Za porfekcyjne czyste a za razem brutalne riffy?
Za to że godnie reprezentują Polske na całym Swiecie?
JAk Nie można lubić Vadera piękno samo w sobie (tak samo jak Behemoth i Acid Drinkers)
Tomash napisał(a):hahahahha Vader podpisał papiery z Regain, co oznacza że ich wydawcą w Polsce będzie Mystic, chciałbym teraz widzieć wyraz twarzy Dziubińskiego 
....no i tu masz racje....
...MYSTIC MA TERAZ W GARŚCI DIWE POTEGI: vADER I BEHEMOTH....
...CHOCIAŻ CO DO POTEGI TEJ PIERWSZEJ KAPELI TO BY SIE KŁUCIŁ....

hock:
- Anonymous - 04-01-2005
Dżemik napisał(a):Cesarzyk napisał(a):W temacie Vader a ci dyskutują o slipshit.
:?
Chyba jest od tego ospowiedni topic?
nie do końca, a jeśli nawet to zablokowany
Dzem: Synu.. Post z 6 grudnia zeszlego roku..
Demon.|.: i co w związu z tym? przecież nie zmienia to faktu, że tamten temat i tak jest zablokowany (od 23 października 2004 r...)
-
Frustra - 04-01-2005
Wbrew opinii innych, Ja zespół Vader bardzo lubię i jest on jednym z niewielu polskich zespołów "metalowych", jakie w ogóle słucham. Szczególnie przypadła mi do gustu płyta Litany, Future of the Past i Revelations.
Do zespołu zastrzeżeń nie zgłaszam
-
Lech - 04-02-2005
jak dla mnie to zespol zacny i godnie reprezentujacy nas za granica...
-
hegemon88 - 04-03-2005
Frustra napisał(a):Szczególnie przypadła mi do gustu płyta Litany i Revelations.
No ale to sa najchujowsze ich plyty, taka produkcja seryjna dla kmiołka. To w polaczeniu z twoim avatarem z obracajacym sie pentusikiem swiadczy o daleko posunietym pozerstwie i kindermetalizmie.
Zapusc 'de profundis', poczuj roznice.
-
Kalin - 04-03-2005
Cytat:Zapusc 'de profundis', poczuj roznice.
Otóż to: De Profundis miażdży!! 8)
Incarnation, Sothis, Vision And The Voice - to jest coś!
-
Dżemik - 04-03-2005
Przeca Vision & Voice to video.. Mierne na dodatek.. ;p Sothis i Ultimate tez nie sa ich najlepszymi albumami..
Pierwsza trojca to (wbrew temu co belkocze hegemon) De Profundis, Litany i Revelations..
-
Kalin - 04-03-2005
Cytat:Przeca Vision & Voice to video.. Mierne na dodatek..

Nie chodzi mi o Video a o kawałek o tym tytule z De Profundis.
Cytat:Sothis i Ultimate tez nie sa ich najlepszymi albumami..
co do Sothis, także nie chodziło mi o MCD, a o utwór z Profundis.
-
Dżemik - 04-03-2005
Heh.. ;p Tosmy sie dogadali.. ;] Przeczytalem 'Incantation' zamist 'Incarnation' i mysalem ze wymieniasz plytki..
- Anonymous - 04-04-2005
hegemon88 napisał(a):Zapusc 'de profundis', poczuj roznice.
sława :!:
-
Berud - 04-04-2005
lubie Vadera za ich styl , za Vocal , za to że Polak też potrafi ..
szkoda że niema już Doca
wg. ta ostatnia płytka im bardzo fajnie wyszła ( kawałki out of deep i dark transsmision w szczegulności ;] )
-
Frustra - 04-04-2005
Tak, oczekiwana "The Beast", rzeczywiście niezła robota. Dark Transmission i Stranger In The Mirror (Out of Deep też niczego sobie)
-
Berud - 04-04-2005
tak szukam tego kawałka stranger in a mirrior i coś znaleść niemoge a czemu ? 6. Stranger In The Mirror *
* (only Japanese version) :?

no normalnie chamstwo !