Forum Rockmetalshop
Da best - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Film (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-film)
+--- Wątek: Da best (/thread-da-best)

Strony: 1 2 3 4 5

- gabrysia - 10-17-2004

hmm...jak dla mnie
-Siedem
-13 Duchów
-13 Wojownik
-Milczenie Owiec
-The Blair Witch Project
-Matrix(jedynka)
-Władca Pierścieni-Dwie Wieże
nie umiem sobie więcej przypomniećBig Grin

- sweet_nurse - 10-27-2004

ktos oglądał może teksańską masakre piłą mechaniczną?
czy jest to godne uwagi??

- Irja - 10-27-2004

a moje ulubione to "Blair Witch Project" (2 czesci) i "Jezdziec bez glowy" Smile

- Miriam - 11-14-2004

13 Duchów... Moim zdaniem film kiepski, taki "pseudo-horror" (czytaj: komedia) BTW: Wczoraj obejrzałam dwa filmy mianowicie "Ciemność" z Anną Paquin oraz "Tożsamość". Co do tego pierwszego - mocno zeschizowany film, ale nie wywarł na mnie większego wrażenia. Zero strachu, nie czułam żadnego klimatu, dla mnie film bez przesłania. Co do zakończenia: pozostawię to bez komentarza. Podsumowując: są filmy gorsze, ale z pewnością są i lepsze. W każdym razie fanom ambitnego kina nie polecam. Jeśli chodzi o "Tożsamość"; ten film o wiele bardziej przypadł mi do gustu, IMHO ciekawsza fabuła od "Ciemności". Film nie jest zły, mozna obejrzeć. Jednak mam mieszane uczucia co do tego filmu...

- Jebus - 11-14-2004

Moj ulubiony film to Swieci z Bostonu!!!
Ma swietny klimat, no i goscie robia to co ja bede jak mnie kiedys ze studiow wyjebia (ale raczej nie zdarzy sie Laughing ). Surprised Surprised

- Macias - 11-14-2004

Jednym z moich ulubionych filmow jest Glupi i glupszy widzialem go z 20 razy i dalej mi sie podoba Laughing

- Jebus - 11-15-2004

No tak maciasek tym bardziej ze grales jednego z nich Big Grin . Z reszta grac nie musiales, wystarczy ze byles soba Surprised Laughing Laughing Laughing

- Macias - 11-16-2004

Twoj avatar mowi ze to raczej ty miales cos wspolnego z tym filmem Laughing

- Emhyr - 11-16-2004

Siedem
Wszystkie LOTR
Zielona Mila

- Dawid666 - 12-01-2004

Najleprze filmy to :
-Cradle of fear
-Król Artór
-Martwica Mózgu
To chyba te najleprze Smile

- varduum - 12-09-2004

12 Angry Men, The Shawshank Redemption, Memento, The Godfather, Miś, The Silence Of The Lambs, The Shining, Braveheart, It's A Wonderful Life, Requiem For A Dream

- Isvind - 12-10-2004

The Thing i Shining, chwilowo nic innego nie przychodzi mi do głowy.

- Arion - 01-14-2005

No nie żartuj... Cradle of Fear? Przecież to farsa na równej linii XDDDDD
Ale przynajmniej pośmiac się zdrowo można :)

Nie jestem żadną kinomanką, wiele więc nie oglądałam, ale mimo to mam swoje ulubione pozycje z jakże szczupłych zasobów porównawczych... :)
Na pewno do czołówki moich ulubionych należą obydwie części Shreka, Ice Age, pierwsza część Blair Witch Project, Kruk, XIII wojownik ;], Dzień Świra, Chocolat i LotR... Ach, Król Lew jeszcze ^^; Taki sentyment z dziecństwa :)