Forum Rockmetalshop
Najlepsz plyta thrashmetalowa wydana po 2000 roku? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: Najlepsz plyta thrashmetalowa wydana po 2000 roku? (/thread-najlepsz-plyta-thrashmetalowa-wydana-po-2000-roku)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

- Elvis - 01-28-2006

SuicideKaiten napisał(a):Sodom nie jest tak dobre jak powinno być.

Nie pierdol. Wink

- SuicideKaiten - 01-28-2006

Elvis napisał(a):

Nie pierdol. Wink

Nie miałeś czym nabić posta czy nie potrafisz rozpatrzyć tej płyty w kategorii "płyta Sodom" a nie "dobra płyta"? Bo jak na Sodom to wg mnie jest o wiele za mało.

- Emperor's Return - 01-28-2006

SuicideKaiten napisał(a):
Elvis napisał(a):

Nie pierdol. Wink

Nie miałeś czym nabić posta czy nie potrafisz rozpatrzyć tej płyty w kategorii "płyta Sodom" a nie "dobra płyta"? Bo jak na Sodom to wg mnie jest o wiele za mało.
Od "Code Red" lepsze, to, że nie jest to najlepsza płyta zespołu, to nie znaczy, że nie jest wyjebana.

- Elvis - 01-29-2006

Elvis napisał(a):

Nie pierdol. Wink

Jak dla mnie to właśnie nie jest o wiele za mało.

- Tomash - 01-29-2006

Elvis napisał(a):

Nie pierdol. Wink

A ten jaki wrażliwiec Big Grin

Od siebie dodam że ostatnie Tankardy są zajefajne Big Grin

- Tomek/Nevermore - 01-30-2006

SuicideKaiten napisał(a):Sodom nie jest tak dobre jak powinno być. "Violent Revolution" ok, ale do "Coma of Souls" startu nie ma. Gdyby tak Testament nagrał płytkę rok później to "The Gathering" prowadziłoby. Moi liderzy już raczej nie nagrywają płytek - Artillery ostatnio w 98, Assassin sto lat temu, a Holy Moses wcale nie nagrali drugiego "Reborn Dogs". Tak właściwie to niewiele zostało. Gdyby tak The Crown trochę zelżyło przed śmiercią, to podciągnąłbym, a tak to dupa.

Testament musiałby nagrać płytę 2 lata później

Assasin nagrało nowiutki album (kolega jest niedoinformowany)

Holy Moses - też nagrało dwa dobre krążki

- SuicideKaiten - 01-30-2006

Cytat:Assasin nagrało nowiutki album (kolega jest niedoinformowany)

Argh coś słyszałem ale mi się zapomniało. I jak to wygląda?

Holy Moses -> kult Sabiny Classen zaczął się robić śmieszny (porównaj zdjęcia z fanami i te ze studia).

- ZenithalMan - 02-07-2006

Kreator-Enemy Of God - slucham, slucham i dochodze do wniosku, ze plytka jest naprawde dobra, momentami nawet bardzo dobra.. gdyby tak calosc trzymala poziom pierwszych dwoch utworow, to z pewnoscia bylby to jeden z lepszych, o ile nie najlepszy, album wydany po 2000 roku.

- Manowar - 02-07-2006

Tomash napisał(a):Od siebie dodam że ostatnie Tankardy są zajefajne Big Grin

no kurwa Big Grin po przesłuchaniu Beast of Bourbon do dzisiaj szukam szczęki Big Grin

- Nevermore - 02-07-2006

Sadus-Out for Blood-2006 r.
ostatnie HavocHate 8) też jest zajebiste choc debiucik jednak lepszy

- KubusPuchatek - 02-07-2006

Horrorscope - "The Crushing Design" plytka swietna, ale wlasciwie nie mam zadnego porównania bo tylko ta slyszalem Smile

- Emperor's Return - 02-14-2006

Nevermore napisał(a):Sadus-Out for Blood-2006 r.
Dwa kawałki: http://myspace.com/sadus , mam nadzieję, że będzie to jebanko jak Swallowed in Black bez przesadnych ambicji w stronę Elemens, chociaż wszystkie lubię jak cholera.

- wildwarrior - 02-14-2006

Manowar napisał(a):
Tomash napisał(a):Od siebie dodam że ostatnie Tankardy są zajefajne Big Grin

no czosnek Big Grin po przesłuchaniu Beast of Bourbon do dzisiaj szukam szczęki Big Grin

ostatni Tankard to potęga

- Tomek/Nevermore - 02-15-2006

Cytat:mam nadzieję, że będzie to jebanko jak Swallowed in Black bez przesadnych ambicji w stronę Elemens, chociaż wszystkie lubię jak cholera.

powrotu do SIB nie ma, no są 2 numery b. szybkie, a Out for Blood to bardzo ambitna płyta

- XdkyX - 02-15-2006

nie moge sie zdecydowac czy "m-16" sodomu czy "shovel headed kill machine" exodusaSmile