-
Rumian - 08-03-2005
ReTuRn napisał(a):Coś mi się wydaje, ze Flying Corpse przesadza 
a moze mu sie nudzi
-
Lech - 08-03-2005
a moze przez takie kretynskie gadki rozpierdala sie forum? :?
-
ReTuRn - 08-03-2005
Ogólnie to co cżłowiek, to inna diagnoza, czemu forum się rozpierdala. NA razie na MO jeszcze zyje dobrze i w miarę sensownie w rock/ hardrock IMo...
-
Neth - 08-04-2005
Lech napisał(a):a moze przez takie kretynskie gadki rozpierdala sie forum? :?
Odkryles pan ameryke

Kopiowanie samych siebie grzechem jest, bo Slowacki wielkim poeta byl. Jednakowoz wyjatki od reguly istnieja i potwierdzaja to Krolowie, ktorzy jak zwykle daja dowod, iz nie na darmo zwyklo sie ich okreslac mianem Panow. Ja wlasnie takiej gry oczekuje od Manowar, nie wiecej, nie mniej.
-
Tomash - 08-07-2005
Manowar se mogą być królami, ale wiadomo, że bogiem metalu jest nieco inny, lepszy zespół
-
Valhalla - 08-07-2005
jak kto lubi

jak dla mnie Manowar, a zaraz potem TSA
-
ExtremeAgression - 08-09-2005
dobry numer ! jasne ze nie jest to BH, ITG czy HTE ale dalej jest dobrze... pozostaje tylko czekac na album.
-
maharet - 08-09-2005
Mam jedem album, ale więcej bym nie słuchała.
-
Lech - 08-09-2005
Wiec nie sluchaj- broni ktos?
-
Scully - 08-09-2005
coś się ostatnio forum zbehemociło i nie słuchają Manowara, bo nie są "trv", lol
-
Scully napisał(a):bo nie są "trv", lol 
rotfl, nastepna...
mysle ze ta moda na jechanie po "true" zarowno kapelach jak i fanach, bierze sie z tego, ze do metalu ostatnie laty ciagnie same chrzescijanskie-wioskowe gowno, albo brzydkie dzieci leczace kompleksy "inna" muzyka. Wiadome, że tacy ludzie nie maja potencjalu i szans na zrozumienie istoty/ducha tej muzyki, dlatego atakuja prawdziwych jej fanow - oczywiscie tylko w interncie ROTFL.
-
Scully - 08-09-2005
ExtremeAgression napisał(a):Scully napisał(a):bo nie są "trv", lol 
rotfl, nastepna...
to była ironia
-
Scully napisał(a):ExtremeAgression napisał(a):Scully napisał(a):bo nie są "trv", lol 
rotfl, nastepna...
to była ironia 
wybacz nie wyczulem
-
uzi - 08-14-2005
wole starsze kawalki szczerze powiedziawszy. cos w stylu blood ofmy enemies czy gloves of metal czy revelations...
-
Necro Desecrator - 08-14-2005
uzi napisał(a):wole starsze kawalki szczerze powiedziawszy. cos w stylu blood ofmy enemies czy gloves of metal czy revelations...
Wiadomo ,że ,,KoK" się nie umywa do tych klasykow ,ale cieszmy się tym co mamy. Manowar do swej najwyższej formy na pewno już nie wróci , grunt żeby nowa płyta utrzymywała poziom najlepszych momentow na WOTW i była pozbawiona dennych ,,zapychaczy"(vide:Nessun dorma/American T./jakies ,,bezduszne" solo

). Na pewno wolę takie ,,KoK" od kolejnej wersji ,,Outlaw"

.