Forum Rockmetalshop
MANOWAR - KING OF KINGS! - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: MANOWAR - KING OF KINGS! (/thread-manowar-king-of-kings)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

- Rumian - 08-03-2005

ReTuRn napisał(a):Coś mi się wydaje, ze Flying Corpse przesadza Wink
a moze mu sie nudzi Rolleyes Laughing

- Lech - 08-03-2005

a moze przez takie kretynskie gadki rozpierdala sie forum? :?

- ReTuRn - 08-03-2005

Ogólnie to co cżłowiek, to inna diagnoza, czemu forum się rozpierdala. NA razie na MO jeszcze zyje dobrze i w miarę sensownie w rock/ hardrock IMo...

- Neth - 08-04-2005

Lech napisał(a):a moze przez takie kretynskie gadki rozpierdala sie forum? :?
Odkryles pan ameryke Wink
Kopiowanie samych siebie grzechem jest, bo Slowacki wielkim poeta byl. Jednakowoz wyjatki od reguly istnieja i potwierdzaja to Krolowie, ktorzy jak zwykle daja dowod, iz nie na darmo zwyklo sie ich okreslac mianem Panow. Ja wlasnie takiej gry oczekuje od Manowar, nie wiecej, nie mniej.

- Tomash - 08-07-2005

Manowar se mogą być królami, ale wiadomo, że bogiem metalu jest nieco inny, lepszy zespół Big Grin Surprised

- Valhalla - 08-07-2005

jak kto lubi Surprised
jak dla mnie Manowar, a zaraz potem TSA Laughing

- ExtremeAgression - 08-09-2005

dobry numer ! jasne ze nie jest to BH, ITG czy HTE ale dalej jest dobrze... pozostaje tylko czekac na album.

- maharet - 08-09-2005

Mam jedem album, ale więcej bym nie słuchała.

- Lech - 08-09-2005

Wiec nie sluchaj- broni ktos?

- Scully - 08-09-2005

coś się ostatnio forum zbehemociło i nie słuchają Manowara, bo nie są "trv", lol Laughing

Scully napisał(a):bo nie są "trv", lol Laughing

rotfl, nastepna...

mysle ze ta moda na jechanie po "true" zarowno kapelach jak i fanach, bierze sie z tego, ze do metalu ostatnie laty ciagnie same chrzescijanskie-wioskowe gowno, albo brzydkie dzieci leczace kompleksy "inna" muzyka. Wiadome, że tacy ludzie nie maja potencjalu i szans na zrozumienie istoty/ducha tej muzyki, dlatego atakuja prawdziwych jej fanow - oczywiscie tylko w interncie ROTFL.

- Scully - 08-09-2005

ExtremeAgression napisał(a):

rotfl, nastepna...
to była ironia Wink

Scully napisał(a):
ExtremeAgression napisał(a):

rotfl, nastepna...
to była ironia Wink

wybacz nie wyczulem Wink

- uzi - 08-14-2005

wole starsze kawalki szczerze powiedziawszy. cos w stylu blood ofmy enemies czy gloves of metal czy revelations...

- Necro Desecrator - 08-14-2005

uzi napisał(a):wole starsze kawalki szczerze powiedziawszy. cos w stylu blood ofmy enemies czy gloves of metal czy revelations...

Wiadomo ,że ,,KoK" się nie umywa do tych klasykow ,ale cieszmy się tym co mamy. Manowar do swej najwyższej formy na pewno już nie wróci , grunt żeby nowa płyta utrzymywała poziom najlepszych momentow na WOTW i była pozbawiona dennych ,,zapychaczy"(vide:Nessun dorma/American T./jakies ,,bezduszne" solo Smile ). Na pewno wolę takie ,,KoK" od kolejnej wersji ,,Outlaw" Big Grin .