Forum Rockmetalshop
Grindcore !!!!!!!!!!!!!!!!!! - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Grindcore !!!!!!!!!!!!!!!!!! (/thread-grindcore)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

- Skinless - 09-18-2006

No punk to chujnia :zomg:

- KISIEL - 09-18-2006

To i nie komentuj. Kwestia gustu, a jak wiadomo na tym iście zajebistym, na bieżąco kontrolowanym przed aminów forum każdy swoje gusta przedstawia i każdy czyjeś kwestionuje Tongue Nie wiem co to jest "crust", ale z grindu słyszałem np. Napalm Death, słyszałem trochę Brutal True (ich teledysk trafił do księgi rekordów Guinessa 8) ) i stwierdzam, że MI (mnie, mojej osobie etc Smile ) się taki nurt nie podoba. Bo taki nurt, to dla mnie splurt.

- RamzeS - 09-18-2006

Tomash napisał(a):
KISIEL napisał(a):A tak w ogóle to grindcore, to coś na maxa zbędnego. EWENTUALNIE Carcass jeśli to się jeszcze mieści w temacie. Ambicja utworów typu You Suffer jest porażająca... zieeeew

Już nie mam siły takiej bzdury skomentować...
ja też....

- Skinless - 09-18-2006

R_amze_S napisał(a):
Tomash napisał(a):
KISIEL napisał(a):A tak w ogóle to grindcore, to coś na maxa zbędnego. EWENTUALNIE Carcass jeśli to się jeszcze mieści w temacie. Ambicja utworów typu You Suffer jest porażająca... zieeeew

Już nie mam siły takiej bzdury skomentować...
ja też....

To ja też nie.

- Przemas7 - 09-29-2006

ja z tego gatunku słucham DRI

- RamzeS - 09-29-2006

Przemas7 napisał(a):ja z tego gatunku słucham DRI
Prosze cie - WYJDŹ !!!

- Przemas7 - 09-29-2006

Jak wczesnie wspominalem DRI jedna taka cd wyszła chodzi mi o gatunek sami tak nazwali
a poza nimi słucham Napalm Death,Brutal Truth a w szczególności zespoły Mortician-Hacked Up For Barbecue-Zombie Apocalypse

oraz zespół bardziej grający technicznie Suffocation -Breeding The Spawn-Surgery of Impalement

- Danzig - 09-29-2006

widze że żarciki się ciebie trzymają ... naprawde gratuluje ! wyborne !

- Skinless - 09-30-2006

Nie ma to jak fasolki ultra fast grindcore.

- Hallvard - 09-30-2006

Excrementory Grindfuckers wymiataja!!!

- raf667 - 11-17-2006

Grindcore dobry jest ale raczej na krótką metę.Po 10-15min. słuchania tego łeb zaczyna boleć Laughing .

- Sobota - 11-19-2006

Mam pytanie czemu Grindcore jest w dziale black\death ? Przecież grindcore to cześć sceny hardcore ?

- fetus - 11-20-2006

Sobota napisał(a):Mam pytanie czemu Grindcore jest w dziale black\death ? Przecież grindcore to cześć sceny hardcore ?
bo mało jaki hard-corowiec słucha grindcore?

- IstnyKurwaRomantyk - 11-20-2006

Przemas7 napisał(a):ja z tego gatunku słucham DRI

przyznaje sie do niewiedzy, co to?

- Donkamillo - 11-20-2006

DRI to nie grindcore.To thrashcore.Najlepsza ich płyta to zdecydowanie "Thrash Zone".Jak ktos nie słyszał to naprawde polecam.