-
High Priest - 10-23-2005
Cytat:co nie zmienia faktu, ze mogliby sie pospieszyc, bo mnie juz sciska od tego czekania, czosnek!!
co racja to racja. Swoją drogą to sami postawili się w ciekawej sytuacji- jeśli wydadzą jakieś wielkie dzieło, to wszyscy szybko zapomną siedem lat czekania, natomiast gniota im nikt nie wybaczy i zespół będzie pogrzebany.. :?
-
Kamil - 10-23-2005
High Priest napisał(a):Cytat:co nie zmienia faktu, ze mogliby sie pospieszyc, bo mnie juz sciska od tego czekania, czosnek!!
co racja to racja. Swoją drogą to sami postawili się w ciekawej sytuacji- jeśli wydadzą jakieś wielkie dzieło, to wszyscy szybko zapomną siedem lat czekania, natomiast gniota im nikt nie wybaczy i zespół będzie pogrzebany.. :?
z drugiej strony moze to i dobrze- dzialanie pod presja motywuje, a nie sadze, zeby im nie zalezalo, wiec spodziewam sie czegos wybitnego, poziomem zblizonego conajmniej do Low, bo nie sadze, zeby kapela wrocila do brzmienia chocby z The Ritual... nie wierze w to... choc z drugiej strony, znajac Testament i te jego nieoczekiwane zmiany, ktore sa przeciez bardzo widoczne, to licze jednoczesnie na cos nowego, swiezego... no coz, pozyjemy- zobaczymy, ponoc cierpliwosc jest cnotą...
Czy wy zapomnieliscie o legendzie trashu -
fan Phila Ansellmo - 11-01-2005
Jak można było zapomnieć o takim zespole jakim była Pantera to jest najlepszy trashowy zespół Phil Ansellmo wrzeszczał ostro a szczególnie najlepsza jest płytka the great southern trendkill ale jak nie ma Pantery to głosuje na metallice
Re: Czy wy zapomnieliscie o legendzie trashu -
Necro Desecrator - 11-01-2005
fan Phila Ansellmo napisał(a):szczególnie najlepsza jest płytka the great southern trendkill
ROTFL! Uzasadnij albo odszczekaj swój post.
-
Nevermore - 11-01-2005
IMO najlepsze jest FBD I VDOP\m/
-
Beowulf - 11-01-2005
Na The Great Southern Trendkill jest kilka niezlych momentow - chociazby Drag The Waters, 10s, War Nerve czy Floods, ale jest tez kilka przerazajaco-zaskakujacych momentow - Suicide Note pt.1, ktory choc calkiem niezly, to nie dla takiej muzyki, jaka gra PanterA [IMO]
Jak dla mnie najlepsze plytki to Vulgar Display of Power, Cowboys From Hell i Reinventing The Stell, chociaz uwielbiam wszystkie
-
Krzychun - 11-01-2005
Beowulf napisał(a):Jak dla mnie najlepsze plytki to Vulgar Display of Power, Cowboys From Hell i Reinventing The Stell
Podpisuje sie i do ulubionych dodaje Power Metal.
-
Tomash - 11-01-2005
Krzychun napisał(a):Podpisuje sie i do ulubionych dodaje Power Metal.
Najlepsza płyta PANTERY nie rozumiem czemu jej nie uznają :/
The great southern Trendkill -
fan Phila Ansellmo - 11-01-2005
The great southern trendkill jest najlepszy
Są tam najlepsze kawałki np.Living Through me (hell's Wrath),Drag the Waters,10s,The great southern trenkill,floods,Underground America (sorry że zapomniałem o Reinventing the steel a szczególnie Revolution is my name i we'll Grind that ax for a long time.
Ale i tak the great southern trendkill żądzi!! ale inne płytki też sa zajebiste
Pantera to moja ulubiona kapela i chociaz tgst mi sie najbardziej podoba to inne plytki i tak sa zawaliste
Kamael: edytuj posty!
-
Ambivalent - 11-02-2005
Co w tej ankiecie robi Anthrax ?
-
Nevermore - 11-02-2005
Tez nie wiem, IMO powinien tam byc zamiast niego chociazby Exodus
-
RamzeS - 11-02-2005
A zamiast Megadeth ,
Infernal Majesty
-
Ambivalent - 11-02-2005
Nevermore napisał(a):Tez nie wiem, IMO powinien tam byc zamiast niego chociazby Exodus
biorac po uwage % thrashu w Anthrax ,Exodus czy Overkill (i wiele innych kapel) bardziej na to zasluguja
R_amze_S napisał(a):A zamiast Megadeth ,Infernal Majesty
biorac pod uwage to jaka ikona tego nurtu jest Mustaine mysle ,ze obecnosc M jest tam wlasciwa. A IM dobry band jednak troche im brakuje to scislej czolowki.
Kamael: biorąc pod uwagę, że jesteś tutaj od krótkiego czasu, chciałbym Cię poinformować, że obok "quote" jest też funkcja "edit" i radzę z niej korzystać.
edit:wiem ,ze jest funkcja edit Misiu,widze ,ze jest to tutaj rygorystycznie przestrzegane. Postaram sie dostosowac.
-
Necroblood - 11-02-2005
R_amze_S napisał(a):A zamiast Megadeth ,Infernal Majesty
ROTFL'N'LOL
o kurwa nie mogę. Nie przecze, że Infernal Majesty fajnie gra, ale zamiast Megadeth?! Jebło Cię? Takie Rust In Peace rozwala tą grupę na kawałki
-
RamzeS - 11-02-2005
Necroblood napisał(a):R_amze_S napisał(a):A zamiast Megadeth ,Infernal Majesty
ROTFL'N'LOL
o czosnek nie mogę. Nie przecze, że Infernal Majesty fajnie gra, ale zamiast Megadeth?! Jebło Cię? Takie Rust In Peace rozwala tą grupę na kawałki
Posluchaj "None Shall Defy" i zamilcz.Ta plyta wiecej znaczy niz wszystkie wypierdy rudego.