-
RamzeS - 11-16-2005
Wstęp do"HA" Slayera.Miażdzy i tyle.
-
Necro Desecrator - 11-16-2005
R_amze_S napisał(a):Wstęp do"HA" Slayera.Miażdzy i tyle.
HAIL!
-
Nevermore - 11-16-2005
R_amze_S napisał(a):Wstęp do"HA" Slayera.Miażdzy i tyle.
Hell Awaits to jedyny genialny kawałek z tej płyty, reszta tylko dobra lub nawet przeciętna.Ogólnie to GHUA(9.2/10)>>>>>HA(7.8/10).
-
Elvis - 11-16-2005
^ Jestem zmuszony wyrazić swe oburzenie!

"Hell Awaits" jest przekozacką płytką, a wszystkie kawałki na niej zawarte miażdżą. Nie wiem, jak można GHUA oceniać wyżej od HA. Skandal i tyle!
A co do tematu Slayer stary vs nowy - oczywiście albumy nagrane z Lombardo są lepsze, ale ten nowy Slayer przecież nie jest zły, a wręcz przeciwnie. Co prawda nie znam DiM, ale pozostałe albumy są co najmniej dobre. Może GHUA nie tak do końca mi podchodzi, ale samo "Disciple" jest tak wyjebistym kawałkiem, że szok (ale nie jedynym zacnym na tym albumie, rzecz jasna).
-
statekx - 11-16-2005
HA...zabija
DIM...maly skok w bok, ale dobrze sie slucha
GHUA...skok z powrotem, lecz nie w ta strone, choc plyta zacna.
-
RamzeS - 11-16-2005
Nevermore napisał(a):R_amze_S napisał(a):Wstęp do"HA" Slayera.Miażdzy i tyle.
Hell Awaits to jedyny genialny kawałek z tej płyty, reszta tylko dobra lub nawet przeciętna.Ogólnie to GHUA(9.2/10)>>>>>HA(7.8/10).
Bluźnisz
-
Dżemik - 11-16-2005
Ale nie tak znowu bardzo.. Jesli przyjmiemy, ze GHUA ma 9.2/10, to HA ma jakies 8.6-9.0/10..
-
RamzeS - 11-16-2005
Dżemik napisał(a):Ale nie tak znowu bardzo.. Jesli przyjmiemy, ze GHUA ma 9.2/10, to HA ma jakies 8.6-9.0/10..
HA 8,9 a nawet 9
GHUA 8,5
-
Dance Of Death - 11-16-2005
Hell Awaits dobrze wypada w wykonaniu Kredek

nie słyszałem oryginału Slayer'a ale cover jest niczego sobie - szczególnie początkowe wejscie
-
Nevermore - 11-16-2005
Dance Of Death napisał(a):Hell Awaits dobrze wypada w wykonaniu Kredek
nie słyszałem oryginału Slayer'a ale cover jest niczego sobie - szczególnie początkowe wejscie 
ROTFL!
-
Acrid - 11-16-2005
Dance Of Death napisał(a):Hell Awaits dobrze wypada w wykonaniu Kredek :lol: nie słyszałem oryginału Slayer'a ale cover jest niczego sobie - szczególnie początkowe wejscie :D
Za taki tekst to ja powinienem od razu bana jebnac a nie trzecie ostrzezenie ;)
-
Acrid napisał(a):Dance Of Death napisał(a):Hell Awaits dobrze wypada w wykonaniu Kredek
Za taki tekst to ja powinienem od razu bana jebnac a nie trzecie ostrzezenie 
wiem ze wam klawisze nie pasują

ale mi całkiem przypadły do gustu
-
Acrid - 11-16-2005
Ale mnie jebia klawisze akurat, chodzi o herezje ktora napisales.
-
statekx - 11-16-2005
Dance Of Death napisał(a):Hell Awaits dobrze wypada w wykonaniu Kredek
wstydu nie masz kurwa.
-
Acrid napisał(a):Ale mnie jebia klawisze akurat, chodzi o herezje ktora napisales.
to ze nie słyszałem Slayer'a (nie lubie thrash'u) a ze słyszałem COF i mi sie podoba to chyba sytuacja normlana