Forum Rockmetalshop
Anarchista pacyfista satanista - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Anarchista pacyfista satanista (/thread-anarchista-pacyfista-satanista)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

- Kalin - 03-27-2005

velvetova napisał(a):hehe a moja babcia twierdzi ze kazdy metal to satanista!!! Laughing Laughing Laughing dokladniej mowiac kazdy chlopak ktory ma dlugie wlosy... Big Grin a na pankow mowi ze to sa cpuny... :? :?
Niestety ale takie właśnie sa stereotypy, i nic się na to nei poradzi :?

- whatsername - 03-27-2005

velvetova napisał(a):hehe a moja babcia twierdzi ze kazdy metal to satanista!!! Laughing Laughing Laughing dokladniej mowiac kazdy chlopak ktory ma dlugie wlosy... Big Grin a na pankow mowi ze to sa cpuny... :? :?

hmmm moja babcia tak samo ..... Radio Maryja rulzz :/

Hehe jak zobaczyła że mam 3 dziurki w uchu to prawie różanca nie zmówiła Big Grin

- KelThuz - 03-27-2005

mimi napisał(a):Anarchia nie jest realna,więc jaki jest sens w byciu anarchistą??? Anarchiści to zazwyczaj ludzie w pełni podporządkowani systemowi... śmiać mi się chce słysząc hasła typu-jebać system... i zazwyczaj tacy ludzie mało wiedzą o historii ruchu anarchistycznego i jego ideologii... Dla mnie osobiście anarchia to jeden wielki chaos... fajnie to brzmi,ale nie jest możliwe... ja czuje się całkowicie wolna w ustroju demokratycznym ...peace

to znaczy, ze nadajesz sie tylko do Gaskammer I

- qsiarz - 03-27-2005

hehehehe mi tez tak czasem mowia, ale jak powiem ze zjem im kota na zywca to zwykle przestaja Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes

zero problemów - Mariusz P. - 03-29-2005

a u mnie mówią ze słucham DIABŁA(myślałem ze padne),no ale co z tego...to mówił dres...cha,cha... Big Grin [/list]

- hier_kommt_die_sonne - 03-29-2005

SPoCo napisał(a):ja mam w sobie cos z punka, satanisty etc - wszystkiego po trochu. ubieram sie raczej na czarno, wiec ludzie mysla, ze jestem metalem ;/ 'a co za tym idzie - satanista'... nie obszywam sobie plecaka ani nie nosze koszulek konkretnych zespolow bo nie lubie sie afiszowac ze swoimi pogladami. moze i slucham metalu, punka, gotyku [czasem] a ogolnie to wszystkiego co sie miesci pod pojeciem 'rock' ale nie lubie jak ludzie przypinaja komus late ze wzgledu na to czego slucha i jak sie nosi. kazdy ma mozg po to by myslec samemu a nie podazac za stereotypami.
Podoba mi sie Twoje zdanie : D

- aXe Rose - 03-29-2005

Mnie też się podoba Smile

Ja chodzę w ćwiekach, ramonce, koszulach w kratę itd. ale po prostu dlatego, że mi się to podoba. Dla porównania: kostki, bundeswerki i agrawek nie mam, bo to mi się mniej podoba Wink

W ogóle jestem w takiej klasie itd. że jakbym miał być szpanerem i pozerem, to musiałbym nosić wielkie bluzy Adidasa czy Bigstara za 400 zł i obowiązkowo mieć dramy w słuchawkach wiszących tak, żeby inni je słyszeli lepiej ode mnie :?

- Tomash - 03-29-2005

Ja tam chodze na codzien w miare normalnie, czasem na czarno, czasem nie(zwłaszcza jak jest +40 stopni) za to na koncert w pełnym rynsztunku - dżinsy, koszulki, rozpuszczone włosy ułożone na pudla i jazda Mad Laughing kostke mam, ale raczej na jakieś wyjazdy, rower...na uczelnie chodze z teczką 8) no ale wg. moherowych beretów i tak jestem satanistą, tudzieżwrogiem kościoła i Polski Laughing

- aXe Rose - 03-29-2005

Taa... wrogiem świętych polskich tradycji...

Ile razy ja to słyszę np. od starszej? :?

- hier_kommt_die_sonne - 03-29-2005

Albo jak czasem dla jaj powie sie "Pragnę Twojej krwi" albo cos w tym stylu, to zaraz ktos sobie myśli, że się jest jakimś nienormalnym....

- aXe Rose - 03-29-2005

Albo jak się do niewłaściwej osoby powie np. "Szatan zapłać" to jest awantura Big Grin

- deathless - 03-29-2005

Ja niby jestem chrześcijanką. Ale mi to tam zwisa.
Może i wierzę w Boga ale w kościół nie.

Wkurza mnie tylko zachowanie niektórych osób, bo ostatnio babcie w autobusie zaczęły mnie obgadywać, że jestem satanistką.
Katechetka też: Jesteś satanistką?
Taa.. jasne. A co w takim razie robię na lekcji religii?;/

- Flame - 03-29-2005

deathless napisał(a):Katechetka też: Jesteś satanistką?
skąd ja to znam Big Grin z tym że ja nie jestem wierzący Wink niby miala powod, ach, ten obrazek maryji, sam sie prosil Angry

- deathless - 03-29-2005

Wrrrr...
no ale babka tak twierdzi po moim krzyżu BS na kostceNeutral
A to tylko naszywka.

Jednak babcie w autobusie były najbardziej dobijające...

- aXe Rose - 03-29-2005

deathless napisał(a):Wrrrr...
no ale babka tak twierdzi po moim krzyżu BS na kostceNeutral
A to tylko naszywka.
Ja poluję na tę koszulkę Venom z wielkim pentagramem, z WELCOME TO HELL Big Grin tylko zastanawiam się czy starsza mnie wtedy z domu nie wyrzuci Big Grin