Forum Rockmetalshop
Śniadaniowy płatko-problem (Teoria Spisku) - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Humor (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-humor)
+--- Wątek: Śniadaniowy płatko-problem (Teoria Spisku) (/thread-%C5%9Bniadaniowy-p%C5%82atko-problem-teoria-spisku)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

- Emma - 02-14-2005

Tongue ale moze azjata ?

- Emma - 02-14-2005

czemu zamiar jezykow sie ten ok pojawia grrr

- Jałokim - 02-14-2005

Droga Ciociu Emmo... Pragne Cię szanownie poinformować iż ten wątek traktuje o poważnym zagrożeniu ze strony semickich najeźdźców, które nasze tymczasowo partyzanckie (wkrótce nasz ruch stanie się oficjalnym narodowym zrywem) poczynania wyeliminują raz i na zawsze... Dla tegoż wnoszę o nienabijanie się z tak poważnych kwestii tutaj poruszanych.
Jako Wnuczce Daźboga Twym OBOWIĄZKIEM jest służba Czystości Twej Krwi, a wiec tym samym oddanie swego ciała NAM, a w pierwszej kolejności Mi jako przewodnikowi (Angry)ruchu oporu, którym zostałem oficjalnie ogłoszony

AMEN - rzekłem

- Emma - 02-14-2005

znajdzcie sobie jakas 100% polke Jałokim ja sie nie nadaje za malo aryjskiej krwi we mnie plynie ....moge wam pomoc np.pakujac kanapki na wyprawe w poszukiwaniu zlotowlosej polkiTongue

- Jałokim - 02-14-2005

jako ukrainko-białorusinka nie stanowisz zagrożenia, które by zbezcześciło czystość Świętej Krwi. Nadajesz się i kanapki będizesz nam szykować przed dniem zwycięstwa i w dzień po nim, jak i po dniu po nim i zarówno po dniu po nim, po nim...
Winna jesteś to swym przodkom, którzy walczyli byś miała teraz dobrobyt, którego doswiadczasz np. korzystając w tym momencie z komputera.

- Emma - 02-14-2005

chcesz mnie bezczelnie wykorzystac ???!

- Jałokim - 02-14-2005

Emma napisał(a):chcesz mnie bezczelnie wykorzystac ???!

Gdzie tam od razu wykorzystać...?! Po prostu biore co wodzowi należne. Z resztą jesteś już pełnoletnia, a twa dojrzałość społeczna powinna bezpretensjonalnie pozwolić mi się oddać.
To nie wykorzystywanie, to spełnienie obywatelskiego obowiązku.
Skad wiesz żę to nie jedno z połączeń przyjemnego z porzytecznym? Wink

- Emma - 02-14-2005

rocznikow pelnoletnia .. urodzinowo jeszcze nie :p
czyli jestem za mloda zeby walczyc o ansza wspolna spraweTongue

- Jałokim - 02-14-2005

Myśle żę się nadasz. Pomimo jeszcze nie osiągniętej prawnej pełnoletności Twe organy płciowe już są gotowe do rozrodu, a to daje możliwość spłodzenia następnego pokolenia Wojowników w służbie Dobra.
Wpadnij wieczorem do Zambrowa, Podedwornego 20/5 (blok przy centrum handlowym "Gregorek") to dokładnie obgadamy sprawę.

- Emma - 02-14-2005

jałokim nie dosc ze chesz mnie bezczelnie wykorzystac pod przykrywka wyzszych idei to jeszcze ja mam do ciebie jechac Tongue bezczelny jestes :p

- Jałokim - 02-14-2005

no cóż.. slużba nie drużba... Confusedhock:

- Emma - 02-14-2005

nie po drodze mi do ciebie :p
bez odbioru

- Tuomasss - 02-14-2005

Wuju Jałokimie, tak nie można. Odstraszasz w ten sposób potencjalnych żołnerzy i personel pomocniczy naszej aryjskiej armii. Evil or Very Mad

- kLuCz - 02-14-2005

Ej no qrde Wujowie I Ciocie... Może zajmijmy się sprawami OWZŻPZ, zamiast składac sobie nawzajem(za przeproszeniem) jakieś propozycje matrymonialne. Ja rozumiem że Wuj Założyciel Jałokim bardzo przejmuje się zapewnieniem przyszłości Narodowi Aryjskiemu, ale musimy się skupic na sprawach organizacji, co??

PS. To przyjmujemy tych modów kurde czy nie, bo nie wiem czy koszulki załatwiac...

- Queen of Chaos - 02-14-2005

cytuję "masz tu adres a na pytanie co masz robić, masz odpowiedź: masz siez nami pieprzyć bysmy stworzyli kolejne pokolenie, pokolenie CZYSTE od skazy "

więc jestemSmile Big Grin