-
Hydra[Female]™ - 01-29-2005
mi to obojętne byle "kudłaty"
a zboczeniami sie nie martw.. nie jestes sama
-
Hethell - 01-29-2005

taaa.....brunecik o jasnej karnacji i niebieskich oczach

marzenie....a takiego mam

a co do zboczen....

hock:
-
Dzeyla - 01-29-2005
Krolik napisał(a):Cytat:hmm... o ile dobrze pamietam to ty sie zachwycales Doda ..
hm...wnioskując z twej wypowiedzi, nie wyczówasz różnorodności emocji w wiadomościach pisanych...
nie zmienia to jednak faktu ze temat byl rownie popierdolony a nawet bardziej...wiec czemu sie czepiasz tego..??
-
Krolik - 01-29-2005
Moja intencja było tępienie buractwa i łupoty, ten temat te cechy propaguje.. róznica jest kolosalna...
-
Alsvartr - 01-29-2005
W takim razie Krolik zacznij od wiekszosci tematów w offtopicu (vel.Pompuj...etc)Jak co to moge pomóc
-
Dzeyla - 01-29-2005
hmmm wiec chlopcy to sobie o dziewczynach moga pogadac a na odwrot to nie...bo to glupota i buractwo...???

hock:
-
Alsvartr - 01-29-2005
Nie tamten teamt uważam za równie debilny jak ten
-
Xellen - 01-30-2005
to nie musisz sie w nim udzielac :?
-
Valhalla - 01-31-2005
ja wole blondynow, ale na samych "ciemnych" natrafiam
badz co badz wcale nie narzekam

-
Dzeyla - 01-31-2005
a ja musze ponarzekac bo wole brunetow ... a na samych blondynow natrafiam...cholera

hock:
-
Valhalla - 01-31-2005
To co, bierzemy sie za rudych??!!

akurat po srodku sa
-
Medbh - 02-01-2005
Uwielbiam rudych i dlugowlosych

poza tym liczy sie wzrost(jakos tak wolę jak facet jest glowe wyzszy, ale trafiam zwykle na ponizej 180 cm)i oczka...najlepiej piwne oraz dlonie. Piekny samiec być nie musi, wystarczy by ciekawy był, fizycznie i psychicznie
-
Katiria - 02-01-2005
Medbh napisał(a):najlepiej piwne oraz dlonie
eee...znaczy ma mieć piwne dłonie czy w ogóle ma je mieć???
-
Medbh - 02-01-2005
EKHM

łoczęta ma mieć piwne, łapki absolutnie nie

łapy ma miec duze i czyste poprostu
-
Hydra[Female]™ - 02-05-2005
rudzi są super

.. co chcecie od rudych?

mi się podobają.. pod warunkiem że włosy pod dupsko [no i ta część ciała musi być jędrna i kształtna

] no i najlepiej kręcone... ale nie tak kręcone kręcone tylko taki małe fale.... to wtedy jest cycuś
(ale masło maślane

)