Forum Rockmetalshop
WOODSTOCK2005 - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Koncerty/Festiwale/Zloty Fanów (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-koncerty-festiwale-zloty-fan%C3%B3w)
+--- Wątek: WOODSTOCK2005 (/thread-woodstock2005)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

- Balthor - 02-18-2005

No więc jednak jade Big Grin
ale czad Big Grin
no mam tylko nadzieje ze nie wypije za duzo.. soczku ;d bo chcialbym cos pamietac Big Grin
no a ja zobacze jak dojade, jesli pociag mnie za duzo wyniesie to stopem ;d Smile oczywisice okolo tydzien przed woodstockiem wyjade Big Grin

- Emma - 02-18-2005

na stopa spoko mozna jechac Smile ale ja jade do Kostzyna pociagiem z 2-3 dni wczesniej Z wooda na stopa ...Zkostrzyna do Mnie (miedzy gdanskiem a olsztynem) jechalm 9 godzin albo nawet mniej...
zreszta latem zawsze latwo o stopa

- tix - 02-19-2005

kto wkoncu bedize na woodstocku? cos juz wiadomo?

- Hair of the dog - 02-19-2005

na pewno coma i inny szajs Tongue

- Calmwater - 03-01-2005

Coma?Fajnie by było Laughing A może tak jeszcze Hunter na przykład?A na dokładkę Spine Laughing

- nowy - 03-01-2005

ooo na wodstock bym sie wybral ale zbyt szczylowaty jestem i nie ma szans

moze za pare latek :/

- deathless - 03-02-2005

Ja chce ja chce ja chce!!!!
Ale pewnie nie pojadę:///
Yszzz... wszystko zrobię żeby tam być.

- Tomash - 03-05-2005

Die Toten Hosen bedzie Smile

- velvetova - 03-05-2005

nooo widzialam dzisiaj Kreciole i byl wywiad z Campinem...w sumie fajnie...sympatyczny zespol...super teksty maja...

- Emma - 03-06-2005

Tomash napisał(a):Die Toten Hosen bedzie Smile
i bardzo bardzo dobrze :] emma sie cieszy Smile emma w zieleni Smile

- The_hanged_man - 07-20-2005

Czas odkopać temat...

Wiemy co gra...
Jak dla mnie nic interesującego, ale mówi sie trudno trza jechać Big Grin
Ja jadę we wtorek lub środe, mam nadzieje że zobacze was w końcu w realu na jakimś małym zlocie forumowiczów... słać pomysły jak to zrobić.

- Kamael - 07-20-2005

Ja nie jadę (choć kto wie jak jeszcze będzie), ale jak przejrzałem skład, to dobrych parę zespołów mogło by mnie zainteresować. Duże zróżnicowanie, a to mi się podoba. Tyle, że nie wiem czy ten skład jest odpowiedni na publikę, która tam się pojawia, chyba nie wszystkim będzie odpowiadał.

- Jałokim - 07-20-2005

ludzie... ludzie...!
NA LITOSĆ BOSKĄ!
co wy pierdolicie?!?
Jedziecie tam tylko dla muzy??? Ja nawet nie patrzałem co będzie grało, będę miał niespodziewankę. Łudstok to jedna z najlepsiejszych okazji którą można wykorzystać do zlecenia sie wszystkich znajomków rozrzuconych po Polszy, zdobycia nowych i wspólnego odpierdalania. To KLIMAT mnie tam ciągnie, LUDZIE, a muza to tylko pretekst i dodatkowa atrakcja (co prawda dość porządna, ale nie zastąpi mi paczki ludzi których kocham)

- Tim - 07-20-2005

Jałokim napisał(a):ludzie... ludzie...!
NA LITOSĆ BOSKĄ!
co wy pierdolicie?!?
Jedziecie tam tylko dla muzy??? Ja nawet nie patrzałem co będzie grało, będę miał niespodziewankę. Łudstok to jedna z najlepsiejszych okazji którą można wykorzystać do zlecenia sie wszystkich znajomków rozrzuconych po Polszy, zdobycia nowych i wspólnego odpierdalania. To KLIMAT mnie tam ciągnie, LUDZIE, a muza to tylko pretekst i dodatkowa atrakcja (co prawda dość porządna, ale nie zastąpi mi paczki ludzi których kocham)

Zgadza się w całej rozciągłości Laughing

Niestety mnie na tej imprezie w tym roku nie uświadczycie, ale nie cieszcie się - za rok prawdopodobnie tam zawitam Laughing

- emotionaless - 07-22-2005

a ja nie moge jechac.. Crying or Very Sad moze za pare lat....