Forum Rockmetalshop
Mistrzostwa Europy - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Mistrzostwa Europy (/thread-mistrzostwa-europy)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

- Prisca - 06-25-2004

Haha ale ZONK Big Grin Tegoroczne Mistrzostwa to jest jeden wielki "przekręt" w pozytywnym znaczeniu ...

No i dojdzie do tego, że CZechy faktycznie zostaną mistrzami ...
Co mi jakoś nie chce przejść przez gardło ...

- Sl4v - 06-25-2004

I tylko jedno słowo ciśnie mi sie na usta po obejrzeniu dzisiejszego meczu : LOL!!!! Pełen rispekt(Tongue) dla greków za dzisiejszą grę, w pełni zaslużone zwycięstwo ale też troche fartów mieli(zwlaszcza jak Henry do bramki próbował....i próbował....i znowu próbował.... i nic z tego Confusedhock: ). W każdym razie tegoroczne finały mistrzostw zapowiadają się bardzo interesująco :] (JUTRO SZWECJA vs HOLANDIA Angry , na kogo stawiacie ? Pewnie na Holendrów :])

- gannon - 06-26-2004

to doping pieknych Greczynek dodał sił Grekom....w końcu to wielcy wojownicy od zawsze...a dziewica czekająca w domu to spora zacheta by wrócic Wink ==>wspaniale grali Big Grin

jasne lady Miriam Wink .....niczego nie oczekuje od ciebie,hihihi Tongue

- Prisca - 06-26-2004

Kurde, ja nawet nie wiem na kogo stawiać... Kibicuje Holendrom, ale znając zycie wygra Szwecja ;]

- Miriam - 06-26-2004

Hehe, ja chcę, żeby Czesi zostali Mistrzami Europy Big Grin Myślę, że spokojnie wygrają z Duńczykami. W meczu Szwecja vs Holandia stawiam na tych drugich Smile

- Prisca - 06-26-2004

hahahaha - jestem w niebowzięta Big Grin

Holandia w półfinałaach Big GrinBig GrinBig Grin

Kurde, tylko teraz mecz z Portugalią ... komu ja będę kibicować Big Grin

- Miriam - 06-26-2004

Uff Smile Holandia w półfinałach Big Grin Zasłużyli sobie, mimo, że mieli więcej sytuacji, których nie wykorzystali, ale za to w rzutach karnych okazali wyższość nad Szwedami Smile IMHO Van Der Sar spisał się, również bramkarzowi Szwecji nie można niczego zarzucić w przeciwieństwie do zawodnika Szwecji, który zmarał rzut karny. Mecz mnie nie zachwycił, obie drużyny grały raczej średnio, ale mam nadzieję, że w półfinale Holandia zagra lepiej Smile Tego im życzę Big Grin

- Prisca - 06-26-2004

Mam podobne zdanie, mecz był nudny .... nie to co Portugalia- Anglia. Mimo iz skońćzyło się karnymi, to jak u mnie - zero ekscytacji... Przez cały mecz po prostu się nudziłam, Holendrzy pieprzyli jedne z lepszych piłek, Szwedzi praktycznie w ogóle nie grali ....
Ale i tak wygrana im się należałą, bo widać było, że mają przewagę nad Szwedami...

A co do półfinału, to będę się cieszyć z wygranej każdego zespołu, w sensie Holandii, Portugalii ;]

- Miriam - 06-26-2004

Racja, ten mecz nie ma startu do spotkania Porugalii z Anglią. Podczas wykonywania karnych również nie skoczyła mi adrenalina... Miejmy nadzieję, że w półfinałach Holendrzy pokażą na co ich stać Wink

- gannon - 06-27-2004

i tak wygraja Czesi...chociaż wolałbym zeby to byli Grecy Sad

- Piorun - 06-27-2004

CZESI i już!!!

NIECH ŻYJĄ SŁOWIANIE!!!

- Miriam - 06-27-2004

Heh, no i mamy Czechy w półfinałach Big Grin Po słabej pierwszej połowie w wykonaniu Czechów, powoli traciłam nadzieję na piękne widowisko; na szczęście myliłam się Smile Po golu Kollera w grugiej połowie Czesi odżyli, to był zupełnie inny zespół niz w pierwszych 45 minutach. Następne bramki w wykonaniu bohatera meczu, Baros'a tylko potwierdziły wyższość Czechów. Duńczycy dobrze zagrali w pierwszej połowie, natomiast w drugiej zagubili sie, przestraszyli. Czesi to bardzo mocny zespół, Dania nie podołała. Teraz tylko trzymam kciuki za naszych południowych sąsiadów w meczu Czechy vs Grecja Big Grin

- Prisca - 06-27-2004

Czesi sa na bank w finale. Nie wiem tylko czy razem z nimi wyląduje Portugalia czy Holandia... Ale raczej jestem za Portugalią...

- gannon - 06-28-2004

no i moja przepowiednia zaczyna sie spełniać...Czesi ciągle do przodu Rolleyes

- gannon - 06-30-2004

dziś kolejny mecz...no cóż...przepowiadam zwycięstwo Portugalii Rolleyes