Forum Rockmetalshop
Sylwester 05 - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Sylwester 05 (/thread-sylwester-05)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

- RamzeS - 01-01-2006

Dawaj,ja mam szampana w łapie Laughing
Szczesliwego Big Grin

- -lilith- - 01-01-2006

Dobra, czemu by nie, ja wlasnie pije szampana ;p

- -Rene- - 01-01-2006

Hehe,no to szczęśliwego nowego roku,oby spełniły się Wam wszystkie marzenia i postanowienia Smile

- RamzeS - 01-01-2006

A ja wznosze toast ku chwale BOSKIEGO LEMMYEGO,oddając mu należną czesc i chwałę.
Chwała ci,o BOSKI LEMMY Laughing
(wiem ,troche p.ierdole od rzeczy,ale alkohol robi swoje )
A poza tym szczesliwego nowego roku wszystkim czytającym te słowa

- -lilith- - 01-01-2006

Dobra, to ja tez ;] Wiec zycze Wam wszystkim duuuzo szczescia w Nowym Roku no i w ogole wszystkiego, czego sobie mozecie tylko wymarzyc.
A na pocieszenie: Oni jutro beda miec kaca, a my nieeee Laughing

- mal - 01-01-2006

DO siego roku 8)

:po kilku szybkich haustach (3 raz poprawiam, bo to jednak się przez samo 'h' pisze) zaczyna fazowac po... szampanie: Laughing ech... Big Grin

- RamzeS - 01-01-2006

Cytat:A na pocieszenie: Oni jutro beda miec kaca, a my nieeee
Nie,ja chyba bede miał jednak Neutral

- -Rene- - 01-01-2006

No dobra, a ja Wam życze wszystkiego tego,czego Wam brak,za czym tęsknicie i co Wam się marzy.Jeśli walne jakąś literówke to prosze o wybaczenia ale ja tez dziś pije na cześć i chwałe Boskiego Lemmy'ego a to robi swoje Wink

- Amy - 01-01-2006

ja tez się dołączam do życzeń.

P.S. Macie postanowienie???? Big Grin

bo ja mam.

- RamzeS - 01-01-2006

-Rene- napisał(a):No dobra, a ja Wam życze wszystkiego tego,czego Wam brak,za czym tęsknicie i co Wam się marzy.Jeśli walne jakąś literówke to prosze o wybaczenia ale ja tez dziś pije na cześć i chwałe Boskiego Lemmy'ego a to robi swoje Wink
Słusznie czynisz siostro w wierze oddawając się spozywaniu trunków na chwałę Boskiego L.
W takiej sytuacji bedzie ci wybaczone wszystko Big Grin

- mal - 01-01-2006

No to jeszcze jeden kieliszek!
I jeszcze jeden i jeszcze dwa, biedaczki z nas Big Grin

ps: żadnych postanowień.

- -lilith- - 01-01-2006

Tak. W przyszlym roku wrocic do domu kilka dni przed Sylwestrem, tak na wszelki wypadek Confusedhock:
Dobra, z reszta ja juz nie marudze Wink A Ty Amy, co sobie postanowilas??

- Amy - 01-01-2006

hehe zachowam to dla siebie bo troszkę osobiste. Big Grin Nie lubie postanowień ale jedno zachowam.

- Dance Of Death - 01-01-2006

No to najlepszego Gucie i Niegucie Wink ale chyba jednak Gucie bo gdyby nie Wy to by nie było zabawy Wink

- -Rene- - 01-01-2006

R_amze_S napisał(a):Słusznie czynisz siostro w wierze oddawając się spozywaniu trunków na chwałę Boskiego L.
W takiej sytuacji bedzie ci wybaczone wszystko Big Grin
A dziękuje bracie czcigodny,prawde powiedziawszy nabywszy dziś oryginałek 'I got mine',dałam czadu jak żadko,wszytsko to ku chwale Boskiego Lemmy'ego bo kogóż by innego? Wink Pijmy zatem ku Jemu..na literówki pierniczone uwagi nie zwracając Wink