-
Morte - 12-24-2005
Z Tego co ja wiem to Varg wysyłał Euronymousowi pogrózki... a sam Euro pod koniec życia się ukrywał. Więc nie wiem gdzie ta obawa Varga o własne życie.
-
Rumian - 12-24-2005
Morte napisał(a):Z Tego co ja wiem to Varg wysyłał Euronymousowi pogrózki... a sam Euro pod koniec życia się ukrywał. Więc nie wiem gdzie ta obawa Varga o własne życie.
przeciez jak juz wyzej napisalem - opieram swoja wiedze na relacji Varga z burzum.org i szczerze powiedziawszy sam zastanawiam sie ile w tym wszystkim prawdy
-
Tomash - 12-24-2005
Ja pierdziele czy trzeba być naprawdę wielkim intelektualistą żeby zrozumieć że morderca zawsze będzie starał się przedstawić fakty w korzystny dla siebie sposób
-
Rumian - 12-24-2005
Tomash napisał(a):Ja pierdziele czy trzeba być naprawdę wielkim intelektualistą żeby zrozumieć że morderca zawsze będzie starał się przedstawić fakty w korzystny dla siebie sposób 
no nie watpie ze z punktu widzenia Euro wygladalo to troche inaczej

-
Cr3dO - 01-01-2006
Ja szczerze powiem ze nie przepadam ani za Mayhem ani za Burzum, jak dla mnie obydwie kapele sa takie sobie :)
Zeby nie bylo ze slucham diskopolo :P
To co lubie to:
Tsjuder, Setherial, Dark Funeral, i jeszcze wiele :)
-
Zakk_Wylde - 01-02-2006
ja tam nie jestem po stronie Mayhem ani Burzum bo obydwie kapele lubie ... chociarz bardziej mroczny wg. mnie jest mayhem
-
hacker - 01-28-2006
Niechce nikogo urazić, ale Varg normalny nie jest.A takie dochodzenie do tego co było między nim a Euro jest bezsensowne, bo to wie tylko Varg a Euro zabrał tajemnice do grobu.
Ps.Słyszałem że Varg siedzi za podpalanie kościołów,wie ktoś coś na ten temat?
-
Faust - 01-28-2006
Tjaaa... Wpisz sobie w wyszukiwarce black circle, ew. organizacja black circle... Pewnie znajdziesz tam jakieś informacje...
-
vougar - 12-11-2010
A ja wolę Burzum. Ciekawe czy ktoś mnie zajebie na ulicy, jak kupię sobie koszulkę z Vargiem?
-
jankier - 12-11-2010
...bardzo ciekawe...
-
Valhalla - 12-13-2010
zajebie
-
IstnyKurwaRomantyk - 12-16-2010
vougar napisał(a):A ja wolę Burzum. Ciekawe czy ktoś mnie zajebie na ulicy, jak kupię sobie koszulkę z Vargiem?
Ja bym przede wszystkim wyśmiał taką ciotę, która słucha takich gówien i jeszcze się z tym obnosi
-
jankier - 12-17-2010
największą bekę mam jak pytam zagorzałych fanów co w ogóle oznacza słowo burzum, ale żeby to wiedzieć trzeba trochę poczytać
-
Krzychun - 12-17-2010
Ja wiem! Ja wiem! To z wiedźmina!!!
-
jankier - 12-18-2010
z wiedźmina? nie pamiętam tego. pamiętam wersję z sillmarionu