Forum Rockmetalshop
IRON MAIDEN W POLSCE - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Koncerty/Festiwale/Zloty Fanów (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-koncerty-festiwale-zloty-fan%C3%B3w)
+--- Wątek: IRON MAIDEN W POLSCE (/thread-iron-maiden-w-polsce)

Strony: 1 2 3 4 5 6

- Arion - 03-17-2005

OJA! :D nie wyjde stamtąd o własnych siłach! ^_______________,^

- qsiarz - 03-18-2005

juz nie moge sie doczekac Big Grin Big Grin Big Grin oczywiscie plyta rlz, najwiekszy mlyn Angry , podobno juz sie bilety koncza, jestem w szoku

- Vlkodlak - 03-18-2005

a ja się nie mogę zdecydować. Trzeba będzie szybko skoro mówicie ze bilety już się kończą.
Z jednej strony chciałabym zobaczyć IM, a z drugiej Najtłisz mnie odrzuca. No i jeszcze z gaymetalu Dragonforce, ale tych bym przeżyła, nawet nawet są. Angry . No... Kreatora jeszcze chętnie bym..

- marcin - 03-18-2005

jak to kurna - nie będzie O-ZONE? Wink szkoda :!: Big Grin
chłopaki nieźle by nas rozgrzali :!:

- qsiarz - 03-18-2005

nie zapominac o behemocie ;] a nightwish wcale nie jest taki zly...

- saty - 03-18-2005

ja tez tam bede i browar bedzie lał sie po brodzie ojjjjjjjj bedzie sie diało Mad Mad Mad

- Vlkodlak - 03-20-2005

qsiarz: moze dla Ciebie Wink Ja mam ochotę rąbać toporem jak go słyszę Laughing

No i przecież NW!!!!!!!!!!!!! - suspect696 - 03-27-2005

Kochani metale;p
Przecież będzie grać jeszcze moja najukoffańsza kapela:NIGHTWISH!!Tylko po tam jadę, bilecik mam...A starzy zostają w domu...Jazzzzzzzzzzzda!!!!!!!!Dawać znać fani NW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- suspect696 - 03-27-2005

Gotha napisał(a):Ja tez mam zamiar pojechać, ale raczej ze względu na występ Nightwisha Big Grin Ale IM tez chętnie zobaczę Big Grin

HEEEEEEEEEJ!!
Gdzie idzesz??Na płytę??Ja tak Big Grin
I też z powodu Nightwish'a...Nie zamierzałam iść,ale jak sie dowiedziałam,że gra NW powiedziałam "nie odpuszczę"......I będę!!!!!!!!!!! Evil or Very Mad

70 minut NW to jest coś...Mów co chesz, ja sie cieszyłabym, gdyby zagrali chociaż jedna piosenkę....A sprawa co do gwiazd...To jest rzecz indywidualna, bo każdy ma swoją gwaizdę i tyle.Oczywiście nie naruszam potęgi IM. Do zobaczonkaWink Evil or Very Mad

- Tuomasss - 03-27-2005

Ja tam jadę głównie na IM ( niech grają jak najdłużej Big Grin ), chociaż na pozostałe kapela (w szczególności Behemotha) też zacieram łapki. Oj, będzie się działo, będzie...Big Grin Do zobaczenia na stadionie. 8)

- qsiarz - 03-27-2005

do zobaczenia na plycie Tongue kto kupil bilet na sektory niech juz zaczyna zalowac Angry

- Arion - 03-27-2005

poza tym niektórzy mają przyjaciół z problemami zdrowotnymi i samych ich nie zostawiają ;P

a mój bilecik grzeje miejsce w komodzie już dobrych kilka miesięcy, spokojnie czekam ;P

i przychylam się do sugestii dotyczącej rozmiarów avatara.

Tomash napisał(a):E tam, jak ktoś ma 40 lat to raczej wątpie żeby mu się chciało napierdzielać we młynie przez kilka godzin Laughing

PS: suspect696, zmniejsz sobie avatar, plisssss

Wedle życzenia Evil or Very Mad

- paperflower - 03-27-2005

Ja to już sie doczekać nie mogę!!!!!!!!!! nigdy nie sądziłam, że dożyje tego ja NW bedzie w Polsce!!!będzie SIE DZIALO!!!!