Forum Rockmetalshop
Gra w skojarzenia ^_^ - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Traszowisko (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-traszowisko)
+--- Wątek: Gra w skojarzenia ^_^ (/thread-gra-w-skojarzenia--3290)

- Zoltan - 08-22-2006

Slayerd napisał(a):smaruj dżordża - uczesz elvisa
Pr0 8)

pędzle z nosów -> gnojówka

- Valhalla - 08-22-2006

gnojówka- pagan (moj kumpel Surprised, ale traktujmy ogolniej Big Grin)

- KISIEL - 08-22-2006

R_amze_S napisał(a):[quote="KISIEL"]martwica Arrow mózg
Doceniam Twoją samokrytykę,Kisielku

A ten jeszcze do mnie romansuje... :? Daj sobie spokój i szukaj innych chłopaków. Bo widzę, że z dziewojami w Twym życiu będzie marno. Tongue

- RamzeS - 08-22-2006

Cytat:A ten jeszcze do mnie romansuje...
Po pierwsze nie romansuje do Ciebie,wysuwam jeno uzasadnione podejrzenie co do stanu twojego umysłu
Cytat: Daj sobie spokój i szukaj innych chłopaków. Bo widzę, że z dziewojami w Twym życiu będzie marno.
To ze ty masz problemy w kontaktach z drugą płcią,nie znaczy ze inni je maja.
I opanuj wreszcie opcję"quote" bo widze ,że z twoim martwym móżdżkiem masz z tym problemy.

pagan Arrow las

- buubi - 08-22-2006

las -> krzyży

qmaci wiedza skąd to Wink

- balzac - 08-22-2006

Basta ragacci Surprised (czy jakoś tak Big Grin )

krzyży Arrow odwróconych

- KISIEL - 08-22-2006

R_amze_S napisał(a):
Cytat:A ten jeszcze do mnie romansuje...
Po pierwsze nie romansuje do Ciebie,wysuwam jeno uzasadnione podejrzenie co do stanu twojego umysłu
Cytat: Daj sobie spokój i szukaj innych chłopaków. Bo widzę, że z dziewojami w Twym życiu będzie marno.
To ze ty masz problemy w kontaktach z drugą płcią,nie znaczy ze inni je maja.
I opanuj wreszcie opcję"quote" bo widze ,że z twoim martwym móżdżkiem masz z tym problemy.

Mam gdzieś durny cytacik. Naprawdę - są ważniejsze rzeczy na tej planecie godne uwagi. Widać nie dla Ciebie... Czułości w stylu "Kisielku" trochę mogą podpadać. Jeśli chcesz czuć się pewniej - udaj się z tym do lekarza jakiego. Problemów z płcią przeciwną do swojej (czytaj kobiet, nie bój się) nie posiadam i po Twych wypowiedziach, które btw nie przekonują mnie do Twojej osoby, mieć nie będę. Ja już z Tobą skończyłem, więc wypadałoby, żebyś również sobie dał spokój. Zresztą po co toczyć batalie o jakieś pierdoły. Co nie ?! <sorry za offtop>

- RamzeS - 08-22-2006

Cytat:Czułości w stylu "Kisielku" trochę mogą podpadać. Jeśli chcesz czuć się pewniej - udaj się z tym do lekarza jakiego.
Nie wiem skąd Twoje domniemanie ze ja czuje się NIEPEWNIE.
Cytat: Problemów z płcią przeciwną do swojej (czytaj kobiet, nie bój się) nie posiadam
Nie,no dobra,widzę ze i z poprawną polszczyzną masz problemy
Cytat:Ja już z Tobą skończyłem, więc wypadałoby, żebyś również sobie dał spokój.
Skonczyłeś,ale ciągle piszesz.
Cytat:Zresztą po co toczyć batalie o jakieś pierdoły. Co nie ?!
W kontekscie twoich i pewnej pannicy wyczynów sprzed kilku dni brzmi to jak dowcip...Albo przyznanie się do błędu.

A w temacie( coby nie było ze offtop)
odwróconych(krzyzy) Arrow zniszczenie

- KISIEL - 08-22-2006

Odpiszę, żeby nie było, jak to się u Was mówi/pisze, że "uciekam z podkulonym ogonem". Nie napisałem nigdzie, że czujesz się NIEPEWNIE. Napisałem : "Jeśli chcesz czuć się pewniej ", bo jak wiadomo pewności nigdy za wiele. Ale to przecież nieważne. "Nie,no dobra,widzę ze i z poprawną polszczyzną masz problemy" Arrow "I Z" ? To z czym jeszcze mi napisz, bo widzę, że duuuuuuużo się o sobie dowiem Tongue "Skonczyłeś,ale ciągle piszesz." Arrow Przestałem, a tu jeszcze jakieś docinki z tym mózgiem itp. - to chciałem rozwinąć wątek - o co Ci chodzi. "W kontekscie twoich i pewnej pannicy wyczynów sprzed kilku dni brzmi to jak dowcip...Albo przyznanie się do błędu." Arrow dla każdego niech zabrzmi jak uważa...

Zniszczenie Arrow Havoc

- Zoltan - 08-23-2006

Havoc -> helikopter

- Valhalla - 08-23-2006

helikopter- ogień

- Neth - 08-23-2006

ogien -> ja

- Valhalla - 08-23-2006

Ty- zło Wink

- Tomash - 08-23-2006

zło------>Szatan

- Rumian - 08-23-2006