-
Zoltan - 08-22-2006
Slayerd napisał(a):smaruj dżordża - uczesz elvisa
Pr0 8)
pędzle z nosów -> gnojówka
-
Valhalla - 08-22-2006
gnojówka- pagan (moj kumpel

, ale traktujmy ogolniej

)
-
KISIEL - 08-22-2006
R_amze_S napisał(a):[quote="KISIEL"]martwica
mózg
Doceniam Twoją samokrytykę,Kisielku
A ten jeszcze do mnie romansuje... :? Daj sobie spokój i szukaj innych chłopaków. Bo widzę, że z dziewojami w Twym życiu będzie marno.
-
RamzeS - 08-22-2006
Cytat:A ten jeszcze do mnie romansuje...
Po pierwsze nie romansuje do Ciebie,wysuwam jeno uzasadnione podejrzenie co do stanu twojego umysłu
Cytat: Daj sobie spokój i szukaj innych chłopaków. Bo widzę, że z dziewojami w Twym życiu będzie marno.
To ze ty masz problemy w kontaktach z drugą płcią,nie znaczy ze inni je maja.
I opanuj wreszcie opcję"quote" bo widze ,że z twoim martwym móżdżkiem masz z tym problemy.
pagan

las
-
buubi - 08-22-2006
las -> krzyży
qmaci wiedza skąd to
-
balzac - 08-22-2006
Basta ragacci

(czy jakoś tak

)
krzyży

odwróconych
-
KISIEL - 08-22-2006
R_amze_S napisał(a):Cytat:A ten jeszcze do mnie romansuje...
Po pierwsze nie romansuje do Ciebie,wysuwam jeno uzasadnione podejrzenie co do stanu twojego umysłu
Cytat: Daj sobie spokój i szukaj innych chłopaków. Bo widzę, że z dziewojami w Twym życiu będzie marno.
To ze ty masz problemy w kontaktach z drugą płcią,nie znaczy ze inni je maja.
I opanuj wreszcie opcję"quote" bo widze ,że z twoim martwym móżdżkiem masz z tym problemy.
Mam gdzieś durny cytacik. Naprawdę - są ważniejsze rzeczy na tej planecie godne uwagi. Widać nie dla Ciebie... Czułości w stylu "Kisielku" trochę mogą podpadać. Jeśli chcesz czuć się pewniej - udaj się z tym do lekarza jakiego. Problemów z płcią przeciwną do swojej (czytaj kobiet, nie bój się) nie posiadam i po Twych wypowiedziach, które btw nie przekonują mnie do Twojej osoby, mieć nie będę. Ja już z Tobą skończyłem, więc wypadałoby, żebyś również sobie dał spokój. Zresztą po co toczyć batalie o jakieś pierdoły. Co nie ?! <sorry za offtop>
-
RamzeS - 08-22-2006
Cytat:Czułości w stylu "Kisielku" trochę mogą podpadać. Jeśli chcesz czuć się pewniej - udaj się z tym do lekarza jakiego.
Nie wiem skąd Twoje domniemanie ze ja czuje się NIEPEWNIE.
Cytat: Problemów z płcią przeciwną do swojej (czytaj kobiet, nie bój się) nie posiadam
Nie,no dobra,widzę ze i z poprawną polszczyzną masz problemy
Cytat:Ja już z Tobą skończyłem, więc wypadałoby, żebyś również sobie dał spokój.
Skonczyłeś,ale ciągle piszesz.
Cytat:Zresztą po co toczyć batalie o jakieś pierdoły. Co nie ?!
W kontekscie twoich i pewnej pannicy wyczynów sprzed kilku dni brzmi to jak dowcip...Albo przyznanie się do błędu.
A w temacie( coby nie było ze offtop)
odwróconych(krzyzy)

zniszczenie
-
KISIEL - 08-22-2006
Odpiszę, żeby nie było, jak to się u Was mówi/pisze, że "uciekam z podkulonym ogonem". Nie napisałem nigdzie, że czujesz się NIEPEWNIE. Napisałem : "Jeśli chcesz czuć się pewniej ", bo jak wiadomo pewności nigdy za wiele. Ale to przecież nieważne. "Nie,no dobra,widzę ze i z poprawną polszczyzną masz problemy"

"I Z" ? To z czym jeszcze mi napisz, bo widzę, że duuuuuuużo się o sobie dowiem

"Skonczyłeś,ale ciągle piszesz."

Przestałem, a tu jeszcze jakieś docinki z tym mózgiem itp. - to chciałem rozwinąć wątek - o co Ci chodzi. "W kontekscie twoich i pewnej pannicy wyczynów sprzed kilku dni brzmi to jak dowcip...Albo przyznanie się do błędu."

dla każdego niech zabrzmi jak uważa...
Zniszczenie

Havoc
-
Zoltan - 08-23-2006
Havoc -> helikopter
-
Valhalla - 08-23-2006
helikopter- ogień
-
Neth - 08-23-2006
ogien -> ja