Forum Rockmetalshop
Polityka... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Polityka... (/thread-polityka)

- Valhalla - 05-07-2007

ma sie bo gadacie, ze jest placa minimalna i ze przez to nie ma pracy. A to nieprawda ;]
raczej nie za podatki a za kase studentow zaocznych Surprised
btw. zapewnia- wyksztalcenie. Przynajmniej teoretycznie

- Necro Desecrator - 05-07-2007

Valhalla napisał(a):btw. zapewnia- wyksztalcenie. Przynajmniej teoretycznie

Ida, bo Cię zaraz w pośladek ugryzę!

A te szkoły, co to ,,zapewniają wykształcenie", to się niby z czego jak nie z rabunku podatników utrzymują?

- Valhalla - 05-07-2007

Necro Desecrator napisał(a):Ida, bo Cię zaraz w pośladek ugryzę!
ugryz, na to czekalam (;
ale ja tez jestem podatnikiem i jakos mi nie przeszkadza, ze sie utrzymuja. W ogole ja taka malo klopotliwa jestem Surprised

- Książę - 05-07-2007

a podobno jesteś aspołeczna?

- Valhalla - 05-07-2007

widze, ze czytasz moje opisy z gg Surprised
miewam takie nastroje, szczegolnie w stosunku do jednej osoby, ale nikt kogo znasz, wiec luuuz (;

- Książę - 05-07-2007

to jak miewasz nastroje w stosunku do jednej osoby ustawiasz to na opis, żeby wszyscy to czytali? Widocznie jakoś inaczej definiuję bycie "aspołecznym"

- Valhalla - 05-07-2007

nie wszyscy tylko on, bo mnie wkurzyl i zaczelam strasznie po nim jezdzic. Zamierzasz mnie rozliczac z tego? (;
poza tym jak jestem wkurwiona to rozne bzdury mowie/ pisze.

- Książę - 05-07-2007

Ale po co się zaraz tłumaczysz? Ja się Przypierdalam jak to zwykle, bo mam tak w naturze, że mnie to bawi w mało wyszukany sposób, a Ty zaraz się stresujesz.

- Valhalla - 05-07-2007

nie stresuje sie, ale mam w naturze, ze zawsze wszystko tlumacze. Moze powinnam zostac przedszkolanka?

- Książę - 05-08-2007

dobry pomysł, możesz potrenować na mnie podejście do zdziecinniałego umysłu

- Valhalla - 05-08-2007

nie wiem, czy to by sie skonczylo gorzej dla Ciebie czy dla mnie o_O

- Książę - 05-09-2007

Zakładam partie prawicową. Hasło wyborcze to:

Mleko jest od krowy,
gówno od dupy
a życie od poczęcia!

- Morte - 05-13-2007

http://www.nee-antwerpen.be/index-eng.htm hmmm

- Przemek87 - 05-21-2007

Co do polskiej polityki to nie ma u nas na horyzoncie partii ktora mi sie podoba. Potrzeba kogoś zupelnie spoza ukladu i sceny politycznej, ale przt obecnej blokadzie medialnej to niemożliwe. Np taki Leszek Bubel. Wiadomo że jest antysemitą i jest solidnie szurnięty (za to go lubie bo jest smieszny), ale każdy powinien mieć równe szanse. Sposób w jaki był blokowany i szykanowany przez media, szczególnie TV publiczną (ktora teraz jest prawie calkowicie sPiSowana) to normalnie białoruś.

PiS jest zbyt zacofany, ciemnogrodzki i nacjonalistyczny, natomiast Platforma to zupelne przeciwienstwo co wcale nie znaczy że dobre. Oni z kolei są tak kosmopolityczni i tak proeuropejscy że generalnie pierdoli ich polska kultura i tradycja, żyją utopią o europie bez granic a generalnie chetnie wysprzedali by co sie da. I o co do cholery chodzi w tej partii że nikt nie umie normalnie wymówić "R".
W ogóle to banda semickich germanożydów z wehrmachtu Jebać polityke i kosmopolityzm

- Sacred - 05-21-2007

Przemek87 napisał(a):Co do polskiej polityki to nie ma u nas na horyzoncie partii ktora mi sie podoba. Potrzeba kogoś zupelnie spoza ukladu i sceny politycznej, ale przt obecnej blokadzie medialnej to niemożliwe. Np taki Leszek Bubel. Wiadomo że jest antysemitą i jest solidnie szurnięty (za to go lubie bo jest smieszny), ale każdy powinien mieć równe szanse. Sposób w jaki był blokowany i szykanowany przez media, szczególnie TV publiczną (ktora teraz jest prawie calkowicie sPiSowana) to normalnie białoruś.

PiS jest zbyt zacofany, ciemnogrodzki i nacjonalistyczny, natomiast Platforma to zupelne przeciwienstwo co wcale nie znaczy że dobre. Oni z kolei są tak kosmopolityczni i tak proeuropejscy że generalnie pierdoli ich polska kultura i tradycja, żyją utopią o europie bez granic a generalnie chetnie wysprzedali by co sie da. I o co do cholery chodzi w tej partii że nikt nie umie normalnie wymówić "R".
W ogóle to banda semickich germanożydów z wehrmachtu Jebać polityke i kosmopolityzm

jakiś ty kurwa pojebany! przyznaj sie odrazu skąd to odpisałeś ???