-
Sobota - 03-12-2007
Mystera Dzedaja ofcoz ;] .
-
Valhalla - 03-12-2007
w ogole action- redaction rzadzi
-
KubusPuchatek - 03-12-2007
Cytat:w ogole action- redaction rzadzi
Wiadomo. Ostatnio czytam sobie wszystkie stare numery (;
-
Valhalla - 03-12-2007
i na luzie
-
Książę - 03-12-2007
Paździoch napisał(a):1.Lewica
2.Dresy/hip hopy
3.Tru mhrroczni metale , pozerzy
3.Hunter (co to wogóle jest kurde , ciekawi mnie kiedy zagrają na wiecu sld lub )
4.Metale którzy twierdzą , że slayer jest za ciężki
5.Tzw. bundeswerki
5.Włosy u metala z blond pasemkami z przedziałkiem pedalsko przesuniętym na lewą/prawą stronę głowy
5.Metale anarchiści/pacyfiści/lewicowcy
6.Ci którzy uważają ibanezy za najlepsze wiosła na świecie
7.Metale ćpający
8. Wszyscy ci którzy uważają , że metale nie powinni mieć krótkich włosów
Jesteś doskonałym ucieleśnieniem wiejskiego mędrka, "kolo". Wieś to ty.
-
Zoltan - 03-12-2007
Marian napisał(a):8. Wszyscy ci którzy uważają , że metale nie powinni mieć krótkich włosów
Post miecha.
-
Kasiorka - 03-13-2007
największa wiocha, z jaką się spotkałam?
blog27, tokio hotel, avril lavigne i inne pacaństwa tego typu.
ale zaliczyłabym też do tzw. wiochy zjawisko zwane 'rock against communism'. dlaczego? odpowiedź jest prosta i banalna:
wg mnie teksty piosenek rac'owych utrzymane są w banalnym stylu. ja rozumiem, patriotyzm, miłość do ojczyzny etc. ale moje zdanie takie jest, że to kupa. i tyle.
a jeśli są tu jacyś fani rac'u to przepraszam za tę wypowiedź.
-
IstnyKurwaRomantyk - 03-13-2007
: - )
-
Valhalla - 03-13-2007
trudno sie nie zgodzic ;P
-
Flying Corpse - 03-13-2007
Zoltan napisał(a):Marian napisał(a):8. Wszyscy ci którzy uważają , że metale nie powinni mieć krótkich włosów
Post miecha.
Hehehe,a co to jakiś obowiazek ?
-
Zoltan - 03-13-2007
No właśnie ciężko powiedzieć. Mam powyżej 666 postów na forum, a nie mam długich włosów. Jestem połowicznie trv, ale już pracuję nad tym, ażeby być wiarygodnym całościowo.
-
Książę - 03-13-2007
musisz tylko jeszcze zrobic gałę kozłu i być fanem pedofilii
-
Zoltan - 03-13-2007
Yhym i posmyrać się dupcią z całą uczęszczającą tutaj watachą aryjczyków. Ech te wszystkie ceremoniały, już łatwiej zostać dresem
-
Książę - 03-13-2007
ask me
-
sylvicious - 04-03-2007
Dla mnie wiocha to osoba, której ulubionym pisarzem jest Coelho albo Kapuściński. Czyta namiętnie poezję Wojaczka i piszę także swoją. Słucha nowego jazzu. Pije codziennie kawę. Uwielbia filmy Almodovara - zwłaszcza te starsze. Studiuje psychologię lub, jeśli nie, cytuje pisarzy psychologicznych jako znawca tematu. Lansuję się na cząstkę bohemy i elity intelektualnej.
To jest totalna wiocha i żenada.