-
The Stig - 12-27-2006
KISIEL napisał(a):The Stig napisał(a):Coś mi tu nie gra :>
A Ty korwa nie wiesz, że wszystko się wzięło od "rocka" ? Death, Thrash, srasz i jeszcze wiele innych ? Uogólnienie słowem ROCK jest jak najbardziej trafne.
dupa kiesiel bedzie wiosna, bedzie lepiej trawa rosła
jak juz to od Rock N' Rolla
ale i tak sie z tym nie zgadzam.
Rock to rock, thrash to thrash etc. fakt pewne gatunki mają dużo wspolnego z rockiem, ale np. nu metal czy death z pewnoscią mało.
-
KISIEL - 12-27-2006
The Stig napisał(a):dupa kiesiel bedzie wiosna, bedzie lepiej trawa rosła
To jak mniemam spóźnione życzenia świąteczne. Dzięki.
The Stig napisał(a):Rock to rock, thrash to thrash etc. fakt pewne gatunki mają dużo wspolnego z rockiem, ale np. nu metal czy death z pewnoscią mało.
Stig, ja Cię lubię, ale nie pisz takich rzeczy, bo nie będziesz zajebisty
-
The Stig - 12-27-2006
ale ja pisze to co mysle...
-
KISIEL - 12-27-2006
Ale nie chcesz dyskutować ?
-
The Stig - 12-27-2006
mysle ze jestem całkiem otwarty na sensowną dyskuje ;P
-
KISIEL - 12-27-2006
No to dawaj go.
The Stig napisał(a):Rock to rock, thrash to thrash etc. fakt pewne gatunki mają dużo wspolnego z rockiem, ale np. nu metal czy death z pewnoscią mało.
To stwierdzenie jest takie babo-srakie. Wszystkie rodzaje metalu mają DUŻO wspólnego, bo gdyby nie było rock'a, nie byłoby metalu. Ambitnie, co ? Wiem, że może śmiesznie zabrzmieć stwierdzenie, że taki Behemoth, jako przedstawiciel death metalu może miec COKOLWIEK wspólnego z Elvisem Presley'em, który był królem rock 'n' rolla. Ale to prawda.
-
The Stig - 12-27-2006
a wiec... pewne jest to ze rock (rock 'n roll) był pierwszy. Wiadomo swiat ewolułuje - tak samo sie ma muzyka. Pewne przekształcenia dawały nowe style, a w konsekwencji nowe gatunki. Ale nazywanie całego nurtu metalowego jako "świat rocka" jest małoprecyzyjne.
-
KISIEL - 12-27-2006
Ale ja tu korwa już wykorzystałem temat. Tu już nie ma o co się kłócić
-
The Stig - 12-27-2006
jeszcze nikogo nie wykorzystałes ;P czyt. wyzej :>
-
Danzig - 12-27-2006
Wy robicie za wioche z tym temacie czy nie umiecie założyć sobie własnego tematu o waszych przemyśleniach ?
-
The Stig - 12-27-2006
Danzig napisał(a):Wy robicie za wioche z tym temacie czy nie umiecie założyć sobie własnego tematu o waszych przemyśleniach ?
nie trafiłeś...
-
-Rene- - 12-27-2006
maid napisał(a):Bo nie kazda jest pusta...
Znalazl sie fan slodkich idiotek (blondi)
Dziecinko, naprawdę sądzisz że zdrowy, okazały samiec, śni po nocach o jakiś wymazanych na czarno wampirzycach w przyciężkich buciorkach?
-
Danzig - 12-28-2006
The Stig napisał(a):Danzig napisał(a):Wy robicie za wioche z tym temacie czy nie umiecie założyć sobie własnego tematu o waszych przemyśleniach ?
nie trafiłeś...
-
maid - 12-28-2006
Nie, nie jestem kolejna blacklady666
Zalezy co dla ciebie znaczy "fajna blondyneczka"
-
Valhalla - 12-28-2006
e tam, stalowa wola mowi wszystko.