Forum Rockmetalshop
POST DNIA - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Humor (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-humor)
+--- Wątek: POST DNIA (/thread-post-dnia)

- Książę 2 - 05-05-2006

chuj dupa gołe cyce.

Tak dla zachowania równowagi.

- Vomitor - 05-05-2006

MaFFej napisał(a):Przepraszam... możecie wypowiadać się normalnie? Wink

Normalność jest rzeczą względną, nie inaczej.

ReTuRn napisał(a):Możliwym jest jednakoz, iż nie spotkałem się ze szczególnie trafnym tego sformułowania użyciem przed twym przybyciem na nasze forum.

Pierdolisz farmazony alboś ślepy.

Cytat:Poza tym moze po po prostu tak jakos mi się cholernie skoajzryło i przestań się już czepiać Tongue

Klasyczna Vomitor's - sentencja nie oceniaj drugiego przez pryzmat własnej osoby, która to nota bene pomogła mi w zaoraniu dziś pewnego zbyt mądrego w swym mniemamniu dziadygi w knajpie. Nie czepiam się, bynajmniej.

- RamzeS - 05-10-2006

W temacie o brudstoku
Tomash napisał(a):Racja Neutral w połowie występu Wszebąd podejdzie do mikrofonu i zaintonuje "Goreją wici" co spowoduje natychmiastową śmierć pierwszych 88 rzędów publiczności Laughing

Rozjebało mnie to [Obrazek: icon_diabelek.gif]

- -Rene- - 05-10-2006

^Samo życie,samo życie..

- Zoltan - 05-15-2006

Topic z ulubionymi filmami:

X_factor napisał(a):Gladiator
Seksmisja
Piła
Władca Pierścieni Powrut Króla

Super. Uważam to za prowokację. Kto jest za?

- Balthor - 05-15-2006

Zoltan napisał(a):Topic z ulubionymi filmami:

X_factor napisał(a):Gladiator
Seksmisja
Piła
Władca Pierścieni Powrut Króla

Super. Uważam to za prowokację. Kto jest za?
to raczej analfabetyzm, a nie trv post.... a prowokacje wieksze to w papierze toaletowym widze.

- Książę 2 - 05-15-2006

Zoltan napisał(a):Super. Uważam to za prowokację. Kto jest za?
Dla mnie to jest post dnia. Ja jestem przed.

- Zoltan - 05-15-2006

hmm wszystko obróciło się przeciwko mnie. teraz jestem trv skofundowany Big Grin

- Tomash - 05-15-2006

nt. reprezentacji Brazylii:

balzac napisał(a):
Cytat:Czy ktoś może ich zatrzymać?
duet Rasiak-Mila...
Big Grin

- -Rene- - 05-18-2006

spellbound napisał(a):moja jest racja, i to swieta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niz twojsza i ze to wlasnie moja racja jest racja najmojsza Laughing

- Valhalla - 05-19-2006

^ cos jakby dzien swira Laughing

- -Rene- - 05-19-2006

Valhalla napisał(a):^ cos jakby dzien swira Laughing
Prawda?Mnie jakoś takoś też się skojarzyło ; ).

- Kamael - 05-19-2006

To nawet dosłowny cytat z "Dnia Świra". Szacunek, że udało się zapamiętać w całości ;D.

- RamzeS - 05-19-2006

Rzecz miała miejsce na innym forum,ale juz nieraz były tu wklejane cytaty z innych for,a poza tym piszący poniższe słowa jest także userem naszego kochanego forum RMS.Rzecz miała miejsce w dyskusji o Manowar a kto to napisał to chyba sami poznacie :

Cytat:kompletnie nie rozumiesz tego manifestu, jaki propaguje album WOTW. Jest to jedno wielkie FUCK YOU ALL - powiem więcej - CHUJ ODYNA WYMIERZONY W DUPY TYCH CO NIE WIERZĄ W THORA!!!
Laughing Laughing

- Axel - 05-19-2006

R_amze_S napisał(a):Rzecz miała miejsce na innym forum,ale juz nieraz były tu wklejane cytaty z innych for,a poza tym piszący poniższe słowa jest także userem naszego kochanego forum RMS.Rzecz miała miejsce w dyskusji o Manowar a kto to napisał to chyba sami poznacie :

Cytat:kompletnie nie rozumiesz tego manifestu, jaki propaguje album WOTW. Jest to jedno wielkie FUCK YOU ALL - powiem więcej - CHUJ ODYNA WYMIERZONY W DUPY TYCH CO NIE WIERZĄ W THORA!!!
Laughing Laughing

Czyzby Kel "Goreja Wici" Thuz ?