Forum Rockmetalshop
Wiocha - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Wiocha (/thread-wiocha)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

- Vomitor - 09-18-2006

Necro Desecrator napisał(a):Hmm,dochodze do wniosku ,ze gdybysmy sie kiedys wszyscy spotkali to niechybnie zajebiste chlanie by było

Nie inaczej kurwa, ostatnio piłem z moderatorem pewnego forum który swego czasu chyba ze 3 bany władował osobie mejże.

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):GOWNO

1-0 dla mnie

twoja stara, 3-1 do mnie.

Książę 2 napisał(a):..i wypisując pierdy w stylu Vomitora "bo ty chuj wiesz, ja jestem tu dłużej i nie takie rzeczy tu robiłem"..

Chuja zrozumiałeś z wypowiedzi mej swego czasu poczynionej jak widzę.

The Stig napisał(a):Zoltan ale robisz wioche Wink

twoja stara

Zoltan napisał(a):Zaorajcie mnie, proszę was!

Spoko, a twojego drugiego starego grającego rolę twojej starej zaorać razem z tobą?

- Książę 2 - 09-18-2006

Vomitor napisał(a):Chuja zrozumiałeś z wypowiedzi mej swego czasu poczynionej jak widzę.
Zrozumiałem to co napisałeś, czekałem tylko czy wychwycisz uwagę poczynioną w środku jednego z moich postów (bardzo wielu dzisiaj napisanych) i zareagujesz. Zgodnie z tym co przewidywałem zareagowałeś.

- Vomitor - 09-18-2006

Cóż za przenikliwość.

- Książę 2 - 09-18-2006

Godna tej pory.

- raf667 - 11-17-2006

Wiocha?Mroczne metalówki z tym swoim zajebiscie mrocnym,cornym makijażem na twarzy.Oczywiście taka panna jest święcie przekonana,że należy do "elity",że nie jest taka pusta jak te tlenione blondyneczki,że nie dała się modzie.Obowiązkowo masa naszywek,bluza cradleoffilith czy children of bodom i glany (szczególnie w upalne lato).

- Danzig - 12-27-2006

nimdraug napisał(a):glanki latem.. u jeee
raz idę promenadką nad morzem, upał - tylko się pociąć, aż tu mi - widzę- siada na skałkach taki kinder satan, odziany w co tam miał najmoroczniejszego i zasłania się od słoneczka czarną parasolką...
hahahahahahaahaha ... za mocne ! Big Grin

- Pearl - 12-27-2006

To Wy nie wiecie, że kinder satany mają uczulenie na słońce? Wink

- Przemek87 - 12-27-2006

Wiochą jest świadomość rockowa w Polsce
Kondycja rocka w Polsce jest chyba najgorsza w Europie. Zespoły które powinny wypełniać Śląski, a za granicą przynajmniej wypełniają wielkie hale, u nas ledwo wypełniają proxime albo stodołe. Np. Anthrax,The Cult,Slayer,Dio, King Diamond, Saxon....

- The Stig - 12-27-2006

Przemek87 napisał(a):Wiochą jest świadomość rockowa w Polsce
Kondycja rocka w Polsce jest chyba najgorsza w Europie. Zespoły które powinny wypełniać Śląski, a za granicą przynajmniej wypełniają wielkie hale, u nas ledwo wypełniają proxime albo stodołe. Np. Anthrax,The Cult,Slayer,Dio, King Diamond, Saxon....

Coś mi tu nie gra :>

- maid - 12-27-2006

dlaczego gotyckie i punkowe ciuchy to wiocha?? Nie czaje....

Daruje sobie koncowke

- maid - 12-27-2006

Cytat:Wiocha?Mroczne metalówki z tym swoim zajebiscie mrocnym,cornym makijażem na twarzy.Oczywiście taka panna jest święcie przekonana,że należy do "elity",że nie jest taka pusta jak te tlenione blondyneczki,że nie dała się modzie.Obowiązkowo masa naszywek,bluza cradleoffilith czy children of bodom i glany (szczególnie w upalne lato).

Bo nie kazda jest pusta...

Znalazl sie fan slodkich idiotek (blondi)

- The Stig - 12-27-2006

Cytat:Wiocha?Mroczne metalówki z tym swoim zajebiscie mrocnym,cornym makijażem na twarzy.Oczywiście taka panna jest święcie przekonana,że należy do "elity",że nie jest taka pusta jak te tlenione blondyneczki,że nie dała się modzie.Obowiązkowo masa naszywek,bluza cradleoffilith czy children of bodom i glany (szczególnie w upalne lato).

jeżeli mówisz o dziewkach w wieku 10-18 to 100% zgody, jeżeli 18 i wiecej to mocno sie mylisz.

- raf667 - 12-27-2006

maid napisał(a):Znalazl sie fan slodkich idiotek (blondi)

Pewnie że wolę fajne blondyneczki od mrocznych stworów.A Ty co,kolejna blacklady666?

- The Stig - 12-27-2006

raf667 napisał(a):
maid napisał(a):Znalazl sie fan slodkich idiotek (blondi)

Pewnie że wolę fajne blondyneczki od mrocznych stworów.A Ty co,kolejna blacklady666?

heh, a ja wole normalne Wink

- KISIEL - 12-27-2006

The Stig napisał(a):Coś mi tu nie gra :>

A Ty korwa nie wiesz, że wszystko się wzięło od "rocka" ? Death, Thrash, srasz i jeszcze wiele innych ? Uogólnienie słowem ROCK jest jak najbardziej trafne.