Forum Rockmetalshop
Slayer - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: Slayer (/thread-slayer)

- Vio - 08-01-2006

Co tak wszyscy nie lubią Diabolous...? Przecież to bardzo dobry krążek.

Btw.: DIM>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>GHUA

- Ambivalent - 08-01-2006

Cytat:Przecież to bardzo dobry krążek

To prawda

Cytat:Btw.: DIM>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>GHUA

ale to juz przesada

- RamzeS - 08-01-2006

Cytat:ale to juz przesada
Niech bedzie,moze lekko przesadziłem.Ale naprawde ledwo trawię DiM.

- Nevermore - 08-01-2006

Tak z ciekawości ile dajesz GHUA?

- XdkyX - 08-01-2006

dobre to Christ Illusion tylko Slayer ma ciagle ten problem ze ciezko jest przesluchac cala plyte na raz.

- RamzeS - 08-01-2006

Nevermore napisał(a):Tak z ciekawości ile dajesz GHUA?
Ja nie lubie za bardzo wystawiać takich szczegółowych ocen,ale GHUA powinno dostać co najmniej 8,5 do 9 góra. ChI na dzien dzisiejszy 9

- Nevermore - 08-01-2006

XdkyX napisał(a):dobre to Christ Illusion tylko Slayer ma ciagle ten problem ze ciezko jest przesluchac cala plyte na raz.

jak coś moze byc dobre, jak sprawia ci trudnośc tegoż przesłuchanie?

- Necro Desecrator - 08-02-2006

Nevermore napisał(a):Nie ma co gadac-nawet z empechujek GHUA>ChI>>>>DiM

DOKŁADNIE!

EDIT:

Sorry,jebnęło mi się - myślałem ,ze na koncu jest DI Laughing

- MaFFej - 08-02-2006

Nikt tu nie powiedział, że 'Diabolus' jest słaby - w rzeczy samej nie jest (kto mówi, że takie powiedzmy 7/10 to niska ocena?)... chodzi tylko o to, że jak na dziecko Slayera to jest ogólnie średniawo.

- Nevermore - 08-02-2006

Tak, ale dupy nie dali.

- Necro Desecrator - 08-02-2006

No nie wiem,ja tam widzę same wyczesane songi,ot,taki ,,Bitter..." to imo jeden z najlepszych numerów Slayera ever,a juz na pewno czołówka jeśli chodzi o otwieracze

- RamzeS - 08-02-2006

Necro Desecrator napisał(a):ot,taki ,,Bitter..." to imo jeden z najlepszych numerów Slayera ever,a juz na pewno czołówka jeśli chodzi o otwieracze
Z tym zgoda,rzeczywiscie otwieracz znakomity,poza tym BP to akurat NAJLEPSZY kawałek na tym albumie.Generalnie jednak jako całośc - płyta słaba.Nie mowię,że dali dupy,tylko ze brak mi tutaj tego "czegoś".

- Danzig - 08-03-2006

Eyes Of The Insane' będzie klipem promującym najnowszy album amerykańskiej grupy Slayer. Album ma ukazać się w najbliższy poniedziałek. Klip będzie dotyczył tematyki wojennej a jego reżyserem został Tony Petrossian, który współpracował wcześniej ze Slipknot i Killswitch Engage.

- fetus - 08-05-2006

XdkyX napisał(a):dobre to Christ Illusion tylko Slayer ma ciagle ten problem ze ciezko jest przesluchac cala plyte na raz.
nie wiem CI wchodzi mi jak bułka z masłem łykam za jednym razem -prawie jak bełta - brak słabych punktów jak dla mnie. począwszy od zajbistego otwiercza aż do końca płyta ciekawa i wciągająca. łeb sam sie kiwa till mi sie nie urwie.

- buubi - 08-05-2006

W Teraz Rocku 5 gwiazdek (na pięc możliwych - znaczy arcydzieło). Na kolana niewierni !!!!!!!