Forum Rockmetalshop
\,,/CANNIBAL CORPSE\,,/ - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: \,,/CANNIBAL CORPSE\,,/ (/thread-cannibal-corpse)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

- Dżemik - 03-30-2006

O dziwo calkiem niezly. DZieki Barretowi graja troche bardziej technicznie, co do gustu mi przypadlo bardzo. Gdyby jeszcze na wokalu byl Barnes, a nie Corpsegrinder, to Kill dostaloby mocne 8+/10. A tak jest 7+/10. Niemniej, kupic warto.

- Patyk - 03-30-2006

Dżemik napisał(a):O dziwo calkiem niezly. DZieki Barretowi graja troche bardziej technicznie, co do gustu mi przypadlo bardzo. Gdyby jeszcze na wokalu byl Barnes, a nie Corpsegrinder, to Kill dostaloby mocne 8+/10. A tak jest 7+/10. Niemniej, kupic warto.

Rob Barret juz wczesniej gral w tym zespole("The Bleeding", "Vile"), nie zauwazylem wielkich roznic miedzy graniem Roba a Jacka ktory jeszcze do niedawna byl w CC.

- Przemek87 - 03-30-2006

GALLERY OF SUICIDe- arcydzieło !!!!

- Hallvard - 03-30-2006

Alex wymiata na basie i tyle Laughing ...btw. pierwsze 3 plyty ( a w moim przypadku kasety Surprised )sa genialne, chociaz wokal Fishera bardziej mi przypadl do gustu Big Grin

- Dżemik - 03-30-2006

Patyk napisał(a):Rob Barret juz wczesniej gral w tym zespole("The Bleeding", "Vile"),

Ano byl.

Cytat:nie zauwazylem wielkich roznic miedzy graniem Roba a Jacka ktory jeszcze do niedawna byl w CC.

Na wczesniejszych plytach- nie. Kill jest jednak bardziej technicznym albumem niz wszystko co do tej pory stworzyli. Barret w miedzyczasie troche sie podszkolil w Malevolent Creation. Big Grin Jak dla mnie Kill jest najlepszym krazkiem w dorobku CC.

Przemek87 napisał(a):GALLERY OF SUICIDe- arcydzieło !!!!

Toz przeca to najwiekszy chlam jaki wypluli.

- Patyk - 03-31-2006

Tylko ze Barret nie napisal tej muzyki, on ja tylko odegral.

- Dżemik - 03-31-2006

Nie.

- McCoy - 07-30-2006

CANNIBALE rzadza Big Grin nie pamietam slabej plyty ani slabemu kawalka...a najlepsza ich plyta wg mnie to GORE OBSESSED

- fetus - 07-31-2006

McCoy napisał(a):CANNIBALE rzadza Big Grin nie pamietam slabej plyty ani slabemu kawalka...a najlepsza ich plyta wg mnie to GORE OBSESSED
czasem jednak może się zrobic słabo jesli chodzi o odbiór warstwy lirycznej która i tak tu nie ma w sumie znaczenia hehe.. CC najlespza TOM.

- McCoy - 07-31-2006

gdybym zwracal duza uwage na warstwe liryczna 3/4 zespolow musialbym odrzucic ;/ nie mowie ze to nie jest wazna ,ale CC nadrabiaja muzyka Tongue

- fetus - 07-31-2006

McCoy napisał(a):gdybym zwracal duza uwage na warstwe liryczna 3/4 zespolow musialbym odrzucic ;/ nie mowie ze to nie jest wazna ,ale CC nadrabiaja muzyka Tongue

jesli chodzi wlasnie o death metal to fakt ale lzejsze klimaty to juz nie. Rolleyes

he...no fajne , fajne - yuri_san - 08-10-2006

zespoł podobny (jezeli chodzi o muzęTongue) do soulflu i sepultury , a ponieważ takie własnie lubie canibbale tez mi siepodobaja....mzoe byćTongue

- Hallvard - 08-10-2006

Cytat:zespoł podobny (jezeli chodzi o muzęRazz) do soulflu i sepultury

Polakom gratulujemy Żywca, Tobie sluchu......

Cytat:canibbale

Zaloz nowy temat, bo tej kapeli nie znam

Re: he...no fajne , fajne - Necroblood - 08-10-2006

yuri_san napisał(a):zespoł podobny (jezeli chodzi o muzęTongue) do soulflu i sepultury , a ponieważ takie własnie lubie canibbale tez mi siepodobaja....mzoe byćTongue

teraz rodzi się pytanie: czy to prowokacja, czy idiota. Tak czy siak wydaje mi się, że od razu powinien być ban.

Re: he...no fajne , fajne - Flying Corpse - 08-10-2006

Necroblood napisał(a):
yuri_san napisał(a):zespoł podobny (jezeli chodzi o muzęTongue) do soulflu i sepultury , a ponieważ takie własnie lubie canibbale tez mi siepodobaja....mzoe byćTongue

teraz rodzi się pytanie: czy to prowokacja, czy idiota. Tak czy siak wydaje mi się, że od razu powinien być ban.
Mylisz sie.To idiotka Angry