Forum Rockmetalshop
Wygląd,stereotypy,reakcje... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Wygląd,stereotypy,reakcje... (/thread-wygl%C4%85d-stereotypy-reakcje)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

- gannon - 02-21-2005

a co to do kurwy nędzy znaczy "metal"?

gówno znaczy... ot co

- Wars - 02-21-2005

Cytat:a co to do kurwy nędzy znaczy "metal"?

gówno znaczy... ot co

Można jeszcze podporządkować pod "zakłuty łeb, nie reagujący na zewnętrzne bodźce". Chyba, że wbijesz metodą cegły i łopaty, wtedy działa Laughing

- Helu - 02-22-2005

fakt faktem że niektórzy przesadzają ale trzeba być tolerancyjnym i nie kierować się wzrokiem tylko ogólnymi doznaniami

ja obecnie słucham od jazzu po przez reagge, ska, punka, rocka, metalu

a ten topic ma za zadanie ośmieszać ludzkie poglądy oparte na stereotypach (tylko ile można się śmiać z tego samego Question )

- Wars - 02-22-2005

Cytat:(tylko ile można się śmiać z tego samego )

Jak się poczyta, to widać, że można się śmiać naprawdę dłuuugoooo... Laughing

- hier_kommt_die_sonne - 02-22-2005

jak jest śmiesznie to czemu nie 8) 8) Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

- Calmwater - 02-23-2005

warsadal napisał(a):
Cytat:Tak,jestem tru Słuchającym między innymi LP czy KoRna
A to nie są nasze problemy,tylko przejawy ciemnoty,z których można się pośmiać.Niemniej jeśli Ty jesteś zbyt tru na odrobinę humoru-Twoja sprawa

To co napisałem było najwyraźniej za trudne, bo nic, ni chuja, nie zrozumiałeś...To co piszecie jest przejawem totalnego pozerstwa tudzież skrajnego debilizmu. Robicie z siebie niewiadomo kogo- wielkich metali, którzy walczą o swoje prawa w tym dresiarskim świecie...
PS Tru...to ja nie jestem, bom nigdy metalem nie był, nie jestem i nie będę. A słuchanie rocka, moim niezbyt skromnym zdaniem, nie musi się wiązać z ubiorem lub zachowaniem.
A kto tu mówi o jakimś zachowaniu? Evil or Very Mad Mam się niby stylizować na złego,ponurego...Debila? Laughing Znam wiele osób słuchających innej muzyki i jakoś się z nimi dogaduję.A jeśli np.założenie koszulki kapeli,którą lubisz jest dla Ciebie przejawem pozerstwa,to pozerem zostanę,bo róż za cholerę mi się nie podoba.Dla jasności-ograniczam się do glanów,skóry (najzwyklejszej,bez żadnych dodatkowych ekspresów,klamer itp.) i w lecie kilku koszulek,na teczce mam kilka naszywek (i dobrze,pare osób podeszło i zaczęło o muzyce gadać).Jeśli tak wygląda "wielki metal" to trudno.Fakt faktem,że osoby nie kierujące się bezmyślnie najdurniejszymi stereotypami się nie czepiają.Dresy mnie wqrzają,fakt,ale czy walczę z nimi ubierając się tak,a nie inaczej?Zanim kogoś zjedziesz zastanów się,czy Cię za bardzo nie poniosło Tongue Z resztą pewnie i tak jestem pozerem-trudno nie zamierzam nic zmieniać na siłę Laughing

- Kalin - 03-01-2005

Dzisiaj przed lekcją Angielskiego, babka jak zwykle sprawdza czy kazdy mm identyfikator przed wejściem do klasy - ja oczywiście nie miałem Smile
sprawdza wszystkich.... podchodzi do mnie i mówi "A Ty co SZATANIE ROGATY, znowu nie masz?" Laughing
Ale jak zwykle mnie wpuściłą bez problemu Wink

- nowy - 03-01-2005

szatanie rogaty dobre Big Grin

od pewnoego czasu kumple chodza za mna i krzycza metal metal !!! szatan!!!

normalnie zal mi ich Laughing bo nie wiem co im z tego przychodzi Big Grin

- qsiarz - 03-01-2005

to jak ubralem koszulke z Morrisonem to slyszalem "heavy METAL!!!" od takiego tlenionego synka, albo "metal moje zycie", a o tym ze w sklepie mowia "czego sobie panienka zyczy" to juz standart ;], a wlasnie jeszcze raz starsza sie zabronila znajomemu ze mna kumplowac bo jestem satanista Big Grin , albo ide do klasy w koszulce Ironow a jakas "slodka 14", cala na rozowo, pyta sie mnie czego slucham ;|

- gannon - 03-01-2005

Ironów? Rolleyes

Laughing

- Calmwater - 03-01-2005

Mnie chyba w klasie nudni ludzie otaczali,nikt nigdy mi nie docinał łażąc za mną i wrzeszcząc:"Metal,Szatan"itp.Co im to daje?Satysfakcję chyba i upust głupoty zapewniony Laughing

- nowy - 03-02-2005

Calmwater napisał(a):Mnie chyba w klasie nudni ludzie otaczali,nikt nigdy mi nie docinał łażąc za mną i wrzeszcząc:"Metal,Szatan"itp.Co im to daje?Satysfakcję chyba i upust głupoty zapewniony Laughing

zgadzam sie Big Grin
bo nic wiecej

- aXe Rose - 03-02-2005

A ja ostatnio się zastanawiam, jak zareaguje moja starsza, jak sobie wreszcie kupię jakąś koszulkę Venomu - wiadomo, z czym... Wink

- nowy - 03-02-2005

jak ja sobie kupilem bluze Vadera
to starsza sie w glowe popukala a babka to mysalem ze zgon na miejscu Big Grin

- lucretia - 03-02-2005

Wśród osób dorosłych często spotykam się z niewysłowionym uznaniem do mojej koszulki The Sisters Of Mercy. Młodsi kpią, ale jestem znacznie, znacznie ponad tym, tańczę w obłokach niczym publiczność na koncercie "Wake" T.S.O.M.