Forum Rockmetalshop
Blind Guardian - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: Blind Guardian (/thread-blind-guardian)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

- LCF - 02-01-2005

qba32167 napisał(a):Bracie ??!!
Przypomina mi to forum dla satanistów Smile

chyba dla debilow. Co ty wiesz o satanizmie?

- Pandora - 02-01-2005

Zajrzyj sobie na to GHOTYCKIE forum w dziale Humor, to się dowiesz, o co mu chodziło Laughing

- qba32167 - 02-01-2005

LCF najpierw sie zastanów co piszesz a potem pisz

WWW.SORROW-OF-ROSES.PRV.PL masz tu linka ośle i zobacz o co mi chodziło ale jak zobaczyłem twoje inne posty to pomyślałem sobie że jesteś chyba moderatorem albo adminem na tym gotyckim forum ale skoro lubisz takie SATANY to proszę bardzo ja mam to deleko w d.... Mad Mad Mad

- LCF - 02-01-2005

Nie kumam za bardzo o co ci chodzi. Jakie satany? Co ma do tego jakies debilne forum?

- qba32167 - 02-01-2005

Cholera człowieku przeczytaj sobie kilka ostatnich postów DOKŁADNIE a zaczaisz o co mi chodzi Smile

- aXe Rose - 02-01-2005

LCF: Chodzi o to, że oni się mają za tró-satanistów, a zwłaszcza ten cały Dhapmphmhmhmhmhmmh, który jest chyba największym debilem z tego forum...

- qba32167 - 02-01-2005

Dokładnie aXe Rose chodzi mi to to satanistyczne a może raczej idiotyczne forum dla młodzików masturbujących i uprawiających seks na cmentarzu ( to mnie rozwaliło normalnie śmiech na sali ) Laughing Laughing Laughing Big Grin Big Grin Big Grin
Podziwiam ludzi za ich głupotę Smile tych z forum of koz

- Pandora - 02-01-2005

Trzeba przyznać, że całkiem spory wkład w tworzenie tamtego forum ma nasza ekipa, ale nadal nie możemy pobić twórczością tekstów adminów i modów stamtąd Laughing Parę razy mi się zdarzyło popłakac jak to czytałam Big Grin I, dziwna rzecz, jak tam coś pisałam, to za cholerę nie mogłam trafić w klawisze Angry

- aXe Rose - 02-01-2005

Pandora napisał(a):Trzeba przyznać, że całkiem spory wkład w tworzenie tamtego forum ma nasza ekipa, ale nadal nie możemy pobić twórczością tekstów adminów i modów stamtąd Laughing Parę razy mi się zdarzyło popłakac jak to czytałam Big Grin I, dziwna rzecz, jak tam coś pisałam, to za cholerę nie mogłam trafić w klawisze Angry
to wpływ księżyca...

Ale nie róbmy tu offtopa... wróćmy do Blind Guardian Wink

- Scully - 03-26-2005

niech będzie Wink
ja tam za Bardami nie przepadam, kiedyś kumpel podsunął mi Bright Eyes - byłam przekonana, że sobie ze mnie żartuje, bo to nie była muzyka, do jakiej przywykłam Wink Potem jeszcze nie dawał za wygraną i wdrażał mi płytkę Nightfall in Middle-Earth, ale też coś mi w niej nie pasowało... i tak zarzuciłam zespół Wink

- Atreju - 03-26-2005

Scully napisał(a):Potem jeszcze nie dawał za wygraną i wdrażał mi płytkę Nightfall in Middle-Earth, ale też coś mi w niej nie pasowało... i tak zarzuciłam zespół Wink
A nie myślałaś, żeby przed posłuchaniem umyć uszy? Wink

- Nevermore - 03-26-2005

no tak.. jak sie przywyklo do Korna i limp bizkit to sie niczemu nie ma dziwić, że zarzuciła, pewnie zbyt skomplikowane.Ciekawe co by powiedziała po przesłuchaniu Dreaming Neon Black?

- Nevermore - 03-26-2005

Ależ oczywiście że tak. Big Grin

- KelThuz - 03-26-2005

Tomash napisał(a):aha,czyli mamy kolejny zespół który trzeba uwielbiać, zaraz obok Manowar, Iron Maiden, Judas Priest i Led Zeppelin Laughing

smiesz stawiac Blindow obok zespołów TEJ KLASY, co w/w? mam ci powiedziec, bys spierdalal, czy sam się domyslisz, że musisz wyjść i kupić bułki?

- aXe Rose - 03-26-2005

Już kurna LP ma przynajmniej lepsze teksty i przekazy od takiego BG! Jak słucham pełnego patosu, ekspresji i emocji godnych naprawdę lepszej sprawy (typu portret psychologiczny mordercy itd.) wokalu, który opowiada o takich pierdołach: "jaki to Gandalf jest potężny", to mnie ogarnia pusty śmiech. To już nawet LP "śpiewa" o bardziej istotnych rzeczach...