-
LCF - 02-01-2005
qba32167 napisał(a):Bracie ??!!
Przypomina mi to forum dla satanistów 
chyba dla debilow. Co ty wiesz o satanizmie?
-
Pandora - 02-01-2005
Zajrzyj sobie na to GHOTYCKIE forum w dziale Humor, to się dowiesz, o co mu chodziło
-
qba32167 - 02-01-2005
LCF najpierw sie zastanów co piszesz a potem pisz
WWW.SORROW-OF-ROSES.PRV.PL masz tu linka ośle i zobacz o co mi chodziło ale jak zobaczyłem twoje inne posty to pomyślałem sobie że jesteś chyba moderatorem albo adminem na tym gotyckim forum ale skoro lubisz takie SATANY to proszę bardzo ja mam to deleko w d....
-
LCF - 02-01-2005
Nie kumam za bardzo o co ci chodzi. Jakie satany? Co ma do tego jakies debilne forum?
-
qba32167 - 02-01-2005
Cholera człowieku przeczytaj sobie kilka ostatnich postów DOKŁADNIE a zaczaisz o co mi chodzi
-
aXe Rose - 02-01-2005
LCF: Chodzi o to, że oni się mają za tró-satanistów, a zwłaszcza ten cały Dhapmphmhmhmhmhmmh, który jest chyba największym debilem z tego forum...
-
qba32167 - 02-01-2005
Dokładnie aXe Rose chodzi mi to to satanistyczne a może raczej idiotyczne forum dla młodzików masturbujących i uprawiających seks na cmentarzu ( to mnie rozwaliło normalnie śmiech na sali )
Podziwiam ludzi za ich głupotę

tych z forum of koz
-
Pandora - 02-01-2005
Trzeba przyznać, że całkiem spory wkład w tworzenie tamtego forum ma nasza ekipa, ale nadal nie możemy pobić twórczością tekstów adminów i modów stamtąd

Parę razy mi się zdarzyło popłakac jak to czytałam

I, dziwna rzecz, jak tam coś pisałam, to za cholerę nie mogłam trafić w klawisze
-
aXe Rose - 02-01-2005
Pandora napisał(a):Trzeba przyznać, że całkiem spory wkład w tworzenie tamtego forum ma nasza ekipa, ale nadal nie możemy pobić twórczością tekstów adminów i modów stamtąd
Parę razy mi się zdarzyło popłakac jak to czytałam
I, dziwna rzecz, jak tam coś pisałam, to za cholerę nie mogłam trafić w klawisze 
to wpływ księżyca...
Ale nie róbmy tu offtopa... wróćmy do Blind Guardian
-
Scully - 03-26-2005
niech będzie

ja tam za Bardami nie przepadam, kiedyś kumpel podsunął mi
Bright Eyes - byłam przekonana, że sobie ze mnie żartuje, bo to nie była muzyka, do jakiej przywykłam

Potem jeszcze nie dawał za wygraną i wdrażał mi płytkę
Nightfall in Middle-Earth, ale też coś mi w niej nie pasowało... i tak zarzuciłam zespół
-
Atreju - 03-26-2005
Scully napisał(a):Potem jeszcze nie dawał za wygraną i wdrażał mi płytkę Nightfall in Middle-Earth, ale też coś mi w niej nie pasowało... i tak zarzuciłam zespół 
A nie myślałaś, żeby przed posłuchaniem umyć uszy?
-
Nevermore - 03-26-2005
no tak.. jak sie przywyklo do Korna i limp bizkit to sie niczemu nie ma dziwić, że zarzuciła, pewnie zbyt skomplikowane.Ciekawe co by powiedziała po przesłuchaniu Dreaming Neon Black?
-
Nevermore - 03-26-2005
Ależ oczywiście że tak.
-
KelThuz - 03-26-2005
Tomash napisał(a):aha,czyli mamy kolejny zespół który trzeba uwielbiać, zaraz obok Manowar, Iron Maiden, Judas Priest i Led Zeppelin 
smiesz stawiac Blindow obok zespołów TEJ KLASY, co w/w? mam ci powiedziec, bys spierdalal, czy sam się domyslisz, że musisz wyjść i kupić bułki?
-
aXe Rose - 03-26-2005
Już kurna LP ma przynajmniej lepsze teksty i przekazy od takiego BG! Jak słucham pełnego patosu, ekspresji i emocji godnych naprawdę lepszej sprawy (typu portret psychologiczny mordercy itd.) wokalu, który opowiada o takich pierdołach: "jaki to Gandalf jest potężny", to mnie ogarnia pusty śmiech. To już nawet LP "śpiewa" o bardziej istotnych rzeczach...