Forum Rockmetalshop
American idiot - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Punk/Hardcore (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-punk-hardcore)
+--- Wątek: American idiot (/thread-american-idiot)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

- Emma - 02-12-2005

hmm Skeat to koles jezdzacy na desce a w moim malym miasteczku ok70% kolesi uprawiajacych sporty w stylu deska BMX crossowki slucha mocniejszego grania :p kilku nawet polskiego punku Smile

ps.szerokie spodnie czaesto nosza skejterzy bo moga podnie wlozyc ochraniacze :p

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 02-12-2005

No Bo Wlasnie Deska Od Punkow Sie Wziela ... Teraz W Polsce Sie Utarlo Ze Skejt To Gosc Sluchajacy HH I Jezdzacy Na Desce ... Stereotypy Znuff

Re: Hmm - Emma - 02-12-2005

\\\ AlucarD /// napisał(a):Ja Jeszcze Nie Widzialem Skejta Co By Sluchal Ostrej Muzy ...
oj to sie zdecyduj aliminium :p slucha czy nie slucha :p
ja slucham hh:p kalibra pfk i fisza Tongue

- Billy_Joe - 02-12-2005

Kto tu wpuscił zioma??

bez obrazy Big Grin

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 02-12-2005

Ona Nie Slucha Tylko tych zespolow ... ja Sam CZesto Zasluchuje Beastie Boys Big Grin ...

- Emma - 02-12-2005

moj boze slucham zepsolow innych niz punkowych .. o moj boze ratunku ...ja sie zabije nie jestem ostra i punkowa .. ojoj .. wyjme szotgana i sobie strzele w leb

o masakra ..

- whatsername - 03-13-2005

Green day to świetny zespół . Mój ulubiony , kocham go od Basket Case....Szkoda tylko , że wiele osób poznało go po American Idiot.... Teraz GD ma rzesze nastoletnich fanek zakochanych w Billie'm i tańczących układ tych lasek z Holidday.
A na hasło "Dookie" lub "Nimrod" robia duże oczy....

- gabrysia - 03-13-2005

Hmm...ja poznałam ich dzięki płycie "Shenanigans". Dobrze napisałam??? Wink A potem "Dookie" i "Insomniac", a na szarym końcu właśnie "American idiot" Wink Laughing Ale Billy to fajny koles jest Tongue Embarrassed

- SiD - 03-13-2005

whatsername napisał(a):Green day to świetny zespół . Mój ulubiony , kocham go od Basket Case....Szkoda tylko , że wiele osób poznało go po American Idiot.... Teraz GD ma rzesze nastoletnich fanek zakochanych w Billie'm i tańczących układ tych lasek z Holidday.
A na hasło "Dookie" lub "Nimrod" robia duże oczy....

zgadzam sie stary, tez mam dosc tych debilek zakochanych w billym myslących ze sa prawdziwymi punkami.

Kocham green daya i teraz płacze gdy widze gdy te idiotki zbeszczeszczają ten genialny zespół Sad

- whatsername - 03-13-2005

"Dzięki stary" , ale ja jestem dziewczyną .
Green Day for ever Big Grin

- SiD - 03-14-2005

a to przepraszam, masz oby płuciowy nick Laughing

- velvetova - 03-14-2005

ja tam sadze ze to bardzo sympatyczny zespol...lubie ich choc szybko mi sie nudza...no u nas w szkole tez jest laska ktora jest fanka GD kupila sobie glany nosi ich naszywke i mysli ze jest wielka punkowa!!! Angry Angry Angry

- Slayerd - 03-14-2005

velvetova napisał(a):ja tam sadze ze to bardzo sympatyczny zespol...lubie ich choc szybko mi sie nudza...no u nas w szkole tez jest laska ktora jest fanka GD kupila sobie glany nosi ich naszywke i mysli ze jest wielka punkowa!!! Angry Angry Angry
U nas takich masz na pęczki... Płakac się chce...

- Drago666 - 04-04-2005

Ta Płytka jest Super!!! Bardzo mi się podoba. Chłopcy również...:> Bardzo przypadła mi do gustu ich muzyka. Pozdro dla wszystkich fanów Good Charlotte:* Big Grin

- gabrysia - 04-04-2005

Drago666 napisał(a):Ta Płytka jest Super!!! Bardzo mi się podoba. Chłopcy również...:> Bardzo przypadła mi do gustu ich muzyka. Pozdro dla wszystkich fanów Good Charlotte:* Big Grin
Ej, ale to jest temat o Green Day Rolleyes