Forum Rockmetalshop
Co sądzicie o LP?? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Rock/Hardrock (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-rock-hardrock)
+--- Wątek: Co sądzicie o LP?? (/thread-co-s%C4%85dzicie-o-lp)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

- Death - 10-18-2004

Wersja ocenzurowana .. LP jedno wielkie nieporozumienie

- Dementor - 10-25-2004

death to nu...?łat? Wink

- Macias - 10-25-2004

Mi ostatnie płytki LP nie pasza ale pierwsza byla calkiem calkiem. a co do limp bizkit to dwie pierwsze albumy sa naprawde dobre Laughing

- Splash - 10-26-2004

dla mnie pierwsze albumy LB były zbyt "nu-metalowe", za duzo rapu etc. A ta nowa już im w sumie wyszła. Tzn. Pół roku temu mi sie podobala, i wtedy to wlasnie ją ostatni raz sluchalem Tongue

- aXe Rose - 10-26-2004

będę szczery - nie lubię tego zespołu i już Wink

- user_007 - 10-28-2004

Przecież Linkin Park to "New Metal" więc jakieś powiązania z metalem są !! Idea

- Anonymous - 10-29-2004

taaa, new metal Evil or Very Mad może oni (lp) to tak nazwali, to prędzej rap shit

- Slayerd - 10-29-2004

user_007 napisał(a):Przecież Linkin Park to "New Metal" więc jakieś powiązania z metalem są !! Idea
Takiej jak polityka z uczciwością Evil or Very Mad

- Emhyr - 11-01-2004

Szczerze niecierpie tej kapeli! Evil or Very Mad
Jedynie raz jak widziałem ich koncert to jakoś można to było strawić.

No teledysk do Numb maja zajebisty(i nie chodzi mi o muzyke) Big Grin

- Calmwater - 11-09-2004

A niech mnie powieszą...Ja tam nawet lubię Linkin Park Laughing A pierwszym zespołem mającym coś wspólnego z rockiem jakiego słuchałem było The Offspring.Później Metallica,Iron Maiden (jak dla mnie przynajmniej Bruce na koncerach wypada baaardzo kiepsko...Ale to tylko moje zdanie Tongue ) ,a LP spodobało mi się kiedy zobaczyłem ich koncert "Live In Texas".Chester ma orginalny głos,mieli pomysł na robienie czegoś nowego w muzyce i za to brawa dla nich.I nie zawsze jest prawdą,że zaczyna się od nu-metalu-ja wcześniej poznałem Cradle Of Filth,Enter Chaos czy Children Of Bodom,dopiero później LP.Nie znaczy to,że za nimi szaleję i sikam w majtki na ich widok jak coniektóre nastolatki.Po prostu zależnie od nastroju-raz słucham Linkin Park,innym razem Metallicy,jeszcze innym "kredek" czy...Di Meoli (kto widział jak gra ten wie) Laughing A rozumowanie w stylu:"Słucha LP-kinder metal/pozer" według mnie nie odbiega zbytnio od schematu:"Metalowiec=satanista".Nie wiem tylko,czemu postępować tak jak ci,których teoretycznie nie rozumiemy Laughing

- Saul Hudson - 11-09-2004

Calmwater napisał(a):czy...Di Meoli (kto widział jak gra ten wie)

Mam 3 płyty Tongue

- Calmwater - 11-09-2004

Btw:Słyszał ktoś Grey Daze?Tam był Chester na wokalu zanim zaczął śpiewać w LP.

- Calmwater - 11-09-2004

Jak miło,że ktoś zna Di meolę Smile Ja się nim zainteresowałem po tym,jak kolega mnie na koncert wyciągnął.Jak zobaczyłem co robi z gitarą to dochodziłem do siebie przez ładnych parę godzin Confusedhock:

- KACZKA - 11-13-2004

Calmwater napisał(a):Btw:Słyszał ktoś Grey Daze?Tam był Chester na wokalu zanim zaczął śpiewać w LP.
Chester śpiewał także solo jakiś czas...

- Anonymous - 11-14-2004

co nie zmienia faktu że nie umie śpiewać Laughing