Forum Rockmetalshop
System Of A Down - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: System Of A Down (/thread-system-of-a-down)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

- ...dark soul..:) - 10-25-2004

gannon napisał(a):no Spiders też mam Smile , Mi równierz bardzo się podobał, acz kolwiek wolę Sugar... 8)

PS: Tankian miał fajne dredy na "spiders" - chyba z pół metra Angry

....a jaka jest twoja ulubiona piosenka soad??...zgadne sugar? Laughing ..

- gannon - 10-25-2004

ha Big Grin
i tu się mylisz... bo z tym mam akurat problem...na 1 miejscu są egzekfo(nie wiem jak to sie pisze) sugar, aerials i toxicity Smile

- ...dark soul..:) - 10-26-2004

gannon napisał(a):ha Big Grin
i tu się mylisz... bo z tym mam akurat problem...na 1 miejscu są egzekfo(nie wiem jak to sie pisze) sugar, aerials i toxicity Smile

...a jesli chodzi o moje ulubione piosenki systemu..to hmmm...wszystkie sa na pierwszym miejscu..ale gdybym musiala sie zdecydowac to napewno bylo by to spiders ...boom..innervision..know...i jeszcze...no wiele ale miala byc jedna ale widocznie nie da sie wymienic jednej Laughing ..by wszystkie sa najlepsze 8)

- Emila - 10-27-2004

strasznie lubie RULETTE i aż się nauczyłam grać to na gitarce Big Grin

- ...dark soul..:) - 10-28-2004

Emila napisał(a):strasznie lubie RULETTE i aż się nauczyłam grać to na gitarce Big Grin

..tak rzeczywiscie roulette jest naprawde fajnym utworkiem..jednym ze spokojniejszych 8) ..a przy tym dzwiek gitary jest po prostu boskiBig Grin:..lecz ja jestem konsekwentnaTongue...i tak najbardziej lubie spiders Laughing

- Emhyr - 11-01-2004

Ja tam ogólnie lubię systema a Toxicity to przesłuchałem dziesiątki razy.

Uwielbiam koncertówke do Psycho jak wszyscy sa najebani Big Grin

- Macias - 11-01-2004

Mi sie nie podoba Steal this album a reszta swietna. Szczególnie Chop Suey Laughing

- ...dark soul..:) - 11-02-2004

Macias napisał(a):Mi sie nie podoba Steal this album a reszta swietna. Szczególnie Chop Suey Laughing

...mnie tam do gustu bardzo przypadla piosenka know..i innervision...ale jak juz mowilam lubie kazy ich utworTongue

- eWeL - 12-28-2004

uuuuuuuu temat 4 me Big Grin soad jest dla mnie beka 8) ale jestem chyba jedyną istotą kobiecą,która u mnie w okolicy tego słucha Big Grin
no nic wyjatki królują Big Grin

mhm niektóre kawałki,można słuchać bez przerwy...
boom
sugar
fuck the system
prison song
needles
roulette( kurwa.......cacy jest ,ale to zależy od mojego nastroju)
chop suey
atwa
toxcity

jeszcze bym mogła wymieniać 8)

soad rullez Rolleyes Angry

...dark soul..:) napisał(a):
Emila napisał(a):strasznie lubie RULETTE i aż się nauczyłam grać to na gitarce Big Grin

..tak rzeczywiscie roulette jest naprawde fajnym utworkiem..jednym ze spokojniejszych 8) ..a przy tym dzwiek gitary jest po prostu boskiBig Grin:..lecz ja jestem konsekwentnaTongue...i tak najbardziej lubie spiders Laughing
a ja nie lubie spiders Laughing

- qba32167 - 02-02-2005

Też słucham SoaD i Korna bo to jedne z mioch ulubionych kapel

Pozdrawiam

- ...dark soul..:) - 02-18-2005

qba32167 napisał(a):Też słucham SoaD i Korna bo to jedne z mioch ulubionych kapel

Pozdrawiam

ostatnimi czasy zabraklo nie tu..ale po dluzszej nieobecnosci juz wrocilamSmile..co do systemu to z niecierpliwoscia czekam na kolejny album..a w miedzy czasie by umilic sobie chwile oczekiwania..zaczelam sluchac slipknota..i musze przyznac ze zespol jest dobrySmile..no ale ktoz dorówna SystemowiBig Grin

- gorzka - 02-20-2005

System jest zajefajny!! Uwielbiam ich muzyke, mogę słuchać godzinami Smile Każdy albumik fajny ale najbardziej lubie pierwszy...

- ...dark soul..:) - 02-20-2005

gorzka napisał(a):System jest zajefajny!! Uwielbiam ich muzyke, mogę słuchać godzinami Smile Każdy albumik fajny ale najbardziej lubie pierwszy...

....zdecydowanie sie z toba zgodze "system jest zajefajny!"..a co do albumow to uwielbiam wszystkieTongue..i podobnie jak ty moge sluchac godzinami Laughing ...a co z klipami..ktory wedlug ciebie najlepszy...ja tam nie moge obejsc sie bez teledysku "Spiders"....jest boski 8)

- gorzka - 02-23-2005

Ogólnie mają fajne klipy, lubie ten z Aerials, a niestety Spiders nie mialam okazji zobaczyć Sad

- ...dark soul..:) - 02-24-2005

gorzka napisał(a):Ogólnie mają fajne klipy, lubie ten z Aerials, a niestety Spiders nie mialam okazji zobaczyć Sad

..koniecznie sciaganij go sobie z netu...teledysk jest boski...a ulubiony moment to ten gdy dziewczyna wynurza sie z wanny..i zawisa nad nia w powietrzu..by po uplywie kilku minut obudzic sie w tej pozycji...strasznie podoba mi sie ten teledyskBig GrinBig Grin..sciagnj go czym predzej Big Grin