Forum Rockmetalshop
Slayer - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: Slayer (/thread-slayer)

- LCF - 02-18-2005

Cytat:Mi sie bardzo podoba płyta Rainning blood. Wokalista ma fajny głos a gitarzysta tez nie jest najgorszy Smile
A ja nie znam tej plyty. To jakas nowosc?
Powinni banowac idiotow, ktorzy nawet tytulu dobrze przepisac nie umieja.
Wokalista, gitarzysta? Spierdalaj pajacu z tymi mp3, kup lepiej plyte w sklepie i poczytaj biografie zespolu a potem sie na jego temat wypowiadaj.

- hegemon88 - 02-18-2005

LCF napisał(a):
Cytat:Mi sie bardzo podoba płyta Rainning blood. Wokalista ma fajny głos a gitarzysta tez nie jest najgorszy Smile
A ja nie znam tej plyty. To jakas nowosc?
Powinni banowac idiotow, ktorzy nawet tytulu dobrze przepisac nie umieja.

Wlasnie, bana mu!

Nie inaczej!

- Dżemik - 02-18-2005

Banow za ignorancje nie dajemy.. Ty tez przeszedles przez okres 'Fajnie spiewa ten Lombardo! a jak Ulrich ladnie gra na gitarze.. taak.. Iron Maiden to cudny zespol..' badz wyrozumialy..

Lukasz.. coby Cie uswiadomic..
-Tytul plyty to Reign In Blood.. (Raining Blood to utwor)..
-wokalista : Tom Araya
-gitarzysci : Kerry King i Jeff Hanneman

.. i nie sluchaj mp3..

- LCF - 02-19-2005

Obaj zrobiliscie byki, pisze sie "raining".
Za ignorancje nie, ale za calkowita glupote owszem.
Ja takiego okresu nie przechodzilem. Jak juz sie zaczynam czyms interesowac, to sie z tym zapoznaje, zeby sie potem nie blaznic.

Dzem: Rzeczywiscie.. literowka.. sorry.. ;p

... - RRR - 05-12-2005

bitter peace
angel of death
reign in blood
payback
--- > respect

- Kellur - 05-12-2005

A mnie Slayer nie podchodzi. Mam ich koncert Reign In Blood i jakoś mnie tym nie powalili, więc po więcej nie sięgam. Największe zastrzeżenia - wszystkie kawałki brzmią jak jeden (monotonia), a wokal/bas jak dla mnie poziom przedszkolaka (ile można grać w pierwszej pozycji na strunie E ?!?).
Zastrzegam że jest to tylko moje zdanie ... Nie bluzgać

- LCF - 05-12-2005

Kellur napisał(a):Mam ich koncert Reign In Blood i jakoś mnie tym nie powalili, więc po więcej nie sięgam. Największe zastrzeżenia - wszystkie kawałki brzmią jak jeden (monotonia), a wokal/bas jak dla mnie poziom przedszkolaka

Idz sie zastrzel.

- aXe Rose - 05-12-2005

Kellur - szanuję Twoje zdanie, ale ni w chuj się z nim nie zgadzam Wink

- Rumian - 05-12-2005

nie bede duzo pisal.... jak dla mnie slayer to najlepszy zespol thrashowy

- Nevermore - 05-12-2005

Mój ulubiony zespół, obok Venom i Judas Priest. Genialny w swojej prostocie, kopiący dupę Thrash. Wydali trzy absolutnie DOSKONAŁE krążki- RiB, SiTA i SoH( na niej chyba jeden z najbardziej rozpoznawalnych utworów w historii Rocka I Metalu- Silent Scream Smile ).Absolutny geniusz, cóż więcej powiedzieć?TO TRZEBA USŁYSZEĆ!!!

- aXe Rose - 05-12-2005

Hah - ja ich już za miesiąc usłyszę na żywo Smile

- Frustra - 05-12-2005

też mi odkrycie Tongue co Ty nie powiesz...

- aXe Rose - 05-12-2005

Wiesz - teoretycznie nie wiadomo, czy nie będę musiał jeszcze stoczyć 19 wojen z matką, zanim pojadę.

- Kellur - 05-12-2005

aXe Rose napisał(a):Kellur - szanuję Twoje zdanie, ale ni w pietruszka się z nim nie zgadzam Wink

I to się właśnie nazywa kultura panowie ! (polać mu !)8) 8) 8)

(LCF możesz wziąć przykład =_=)

- LCF - 05-12-2005

A niby czemu mam brac przyklad i tolerowac kogo kto nie lubi Slayera? To calkowicie nielogiczne Angry